Aysonu Kizlari 2008

cnm belki üşüttün ben bulantı hapı içiyorum doktor kızdı günde 3 kere al dedi

kocam yokya bunalıyorum cnm ondan sanırım

sabah erkenden dr a gittim sonra geldim okulda 4. sınıfların dersine girdim yorucuydu
sonra akşam kayınvalidem hastalandı onunla uğraştık (bi de bebeğe bakacam diyor nasıl bakacaksa sürekli hatalanıyor)

citos seni de tebrik ederim canım oglusun oluyormus
Allah analı babalı buyutsuna.s.

Teşekkür ederim Samira, Hepimizin çocuklarını allah analı babalı büyütsün inşallahhihoyyyt Bende şu anda 29 haftalık hamileyim.:CüvCüv: Küçük paşamızı sabırsızlıkla bekliyoruz. Senin de prensesine kavuşmana çok az kalmış. Şimdiden allah kurtarsın. İnsanın evlatları aynıdır ama , kız çocukları bir başka oluyo.

sabah erkenden dr a gittim sonra geldim okulda 4. sınıfların dersine girdim yorucuydu
sonra akşam kayınvalidem hastalandı onunla uğraştık (bi de bebeğe bakacam diyor nasıl bakacaksa sürekli hatalanıyor)

aaaaaaaaaa geçmiş olsun cnm yaaaa sende çok yorma kendini cnm
dikkat et heee...ya hakkatten sen okula gidince kim bakacak minnoşuna fıstığına

ayy kızın olacak çok güsel yaa inş.benim öteki meleğim kızdır...

inşallah canım bi kız bi erkek oh valla daha da gerek kalmaz çocuğa falan

ben dikkat ediyorum eşim bişe yaptırmıyor saolsun
bebişime kaynanam tutturdu ben bakacam diye ağzıma geldi sürekli hastalanıyorsun nasıl bakacaksın diye eşim dedi patavatsız kız heheheeh
bizim okulun öğretmenler için 0-5 yaş kreşi var oraya bırakırım hem sütünü de tenefüslerde vermiş olurum iyi olur

ohhh cnm yaaa okulda demek kreş var o zaman kimseye gerek yok bacım çocuğun yanında oolur ne kaynanasıı yawww

ohhh cnm yaaa okulda demek kreş var o zaman kimseye gerek yok bacım çocuğun yanında oolur ne kaynanasıı yawww

bence de ne gerek var bakıcı iyi mi kötü mü diye düşünmeye de gerek yok
çünkü zxaten 40 dakika da bir göreceğim gözümn önünde ,
bi de aynı anda 3 çocuğa baktığı için kişi başı da 200 falan düşüyor pahalı değil yani

selam kızlar günaydın
bu sabah pek tenha buraları esencim kendi resmini koyda görek seni yavv
bide nunişi görmek istiyom
nuniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşş
bugün bebişin odasını çekerken kendinide çek tamammı kız

resmim var profil bilgilerimde tatlım bugün koydum oradan bakabilirsin
bu arada günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…