Aysonu Kizlari 2008

sen kaçaksınnnnnnnnnnnnnnn küsüm sanaa:mymeka::dilcikar:

günaydın cnm evde nasıl geçiyor aslıcığım neler yapıyorsun böcek nasıll

uyyyiiiii naptım ben kıııı
niye küstün bana dün ütüden sonra arkadaşım aradı ona gittim
yeni geldiğim zamanlar daha çok geliyodum bunun bende farkındayım
oyyyyy kıyamam sana ben küsme kız bana biliyosun en çok korktuğum şey arkadaşlarımın bana küsmesi darılması
hem kolay kolay küsemessin bana ben keneyim dedim ya ypışırım heeeee
seni çoooooooooooooooooook seviyorum tontişim:asigim:

tmm tmm ben buhranlıyım gabrüss yapıyommm
kocamı özledimmmmmmm kocam arıyınca konuşamıyorm ağlayacam diyee oğluşum arada debbük sallıyorda bizi unutma diyorr

günaydın güzel anne vesevgili biricik oğluşuuuu
canım benim çok sagol iyiyiz teyzesi şimdi odasında kendi kendine konuşuyor ama aglamak üzere. sizlerde iyisinizdir inşllah.
sen kaçaksınnnnnnnnnnnnnnn küsüm sanaa:mymeka::dilcikar:

günaydın cnm evde nasıl geçiyor aslıcığım neler yapıyorsun böcek nasıll
canım evde nasıl gitsin sizleri çok özlüyorum sizlere o kadar çok alıştımki inan sizlersiz yapamıyorum evde yapayalnızmışım gibi geliyor. banada pc alalım diyorum ama eşim yanaşmıyor senin ogluşun var onunla ilgilen diyor. sizleri merak ediyorum özlüyorum anlayacagın canım benim.

tmm tmm ben buhranlıyım gabrüss yapıyommm
kocamı özledimmmmmmm kocam arıyınca konuşamıyorm ağlayacam diyee oğluşum arada debbük sallıyorda bizi unutma diyorr

üleynnn buhranların acısını benden çıkarıyonkaydirigubbakcemile
tabi senin şimdi duygusal zamanların kocişin yanında oldumu kendini daha bi güvende hissediyon
ama inan onlar bizden daha ödlekler daha panikler yani en azından benim eşim öyle
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

herkese mrb
nuraycım bebnim sormuşsun cnm
valla bi değişiklik yok adet ortasında sayılırım bekliyoruz işte cnm

dilek canım nerelerdesinn görünmüyorsun canımcımm eskisi gibi sayfada. inşllah iyisindir.
canlarım eşim şimdi evde oglanda durmuyor sizleri çok öpüyorum kendinize iyi bakın ben geceleri gelir yazdıklarınızı okurum artıkımm. :1hug::asigim:Şeniz

aslım kocana bi tokattt:mymeka:ne demek oğluşun varrrrrrrrrr alsın bi pcc oğluşş onunda oğluşuu ..şuan evde yok dimi görmesin yazımı:roflol:

aslım kocana bi tokattt:mymeka:ne demek oğluşun varrrrrrrrrr alsın bi pcc oğluşş onunda oğluşuu ..şuan evde yok dimi görmesin yazımı:roflol:

:roflol::roflol: canım benim evde uyuyor yoksa ben şimdi nasıl sizinle yazışabilirdim ama o görmez bakmaz bile. ben ona pcyi devrederken herşeyi tamamen kapatıyorum öyle teslim ediyorum. kaydirigubbakcemile5

kızlar ben giyinmem gerekiyor okul vakti geldi
haftaya pc yi de götüreyimde çocuklar okuma yaparken bende sizinle vakit geçirebilirim
esrarmısınız nesiniz yaaaa bağımlı oldum deli karular siziiiii

kızlar ben giyinmem gerekiyor okul vakti geldi
haftaya pc yi de götüreyimde çocuklar okuma yaparken bende sizinle vakit geçirebilirim
esrarmısınız nesiniz yaaaa bağımlı oldum deli karular siziiiii

haşhaşızzz bacımmmm sen çocukları dinleme sonra not nasıl verecen leynnn
ne güseldirrrrrrrr öğretmen olmakkk

çok genç duruyorsunuzzz yawww biz kart horozlara benziyoruz heheheee
estagfirullah kız asıl siz yaşınızı gösteriyorsunuz da biz biraz küçük görünüyoruz evli olduğuma bile inanmıyorlarrr heheheh bingölde teklif bile almıştımm eşim duymasınn
haşhaşızzz bacımmmm sen çocukları dinleme sonra not nasıl verecen leynnn
ne güseldirrrrrrrr öğretmen olmakkk

ben pc yi de götürürüm birlikte inşallah konuşuruz yarından sonra
öğretmen olmak güzel ama zor hele sınıf öğretmenliği bugün yazılıda yapacam kopya çekmezler inşallah

bu arada düğün resimlerini çektirdiğimizde küçüktük yaw 23 teydim benşimdiki halimizide koyarım ben ama pek değişmedik galiba belki de bana öyle geliyor hehehe

nuniş yataktan kalkameyooo
yardıma gidek kaldıralım onu ağır vasıta malum
vinç lazım onu kaldırmak için he he he heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…