esenciğim yok resmin o küçük kız varr
sen kaçaksınnnnnnnnnnnnnnn küsüm sanaa:mymeka::dilcikar:
günaydın cnm evde nasıl geçiyor aslıcığım neler yapıyorsun böcek nasıll
uyyyiiiii naptım ben kıııı
niye küstün bana dün ütüden sonra arkadaşım aradı ona gittim
yeni geldiğim zamanlar daha çok geliyodum bunun bende farkındayım
oyyyyy kıyamam sana ben küsme kız bana biliyosun en çok korktuğum şey arkadaşlarımın bana küsmesi darılması
hem kolay kolay küsemessin bana ben keneyim dedim ya ypışırım heeeee
seni çoooooooooooooooooook seviyorum tontişim:asigim:
canım benim çok sagol iyiyiz teyzesi şimdi odasında kendi kendine konuşuyor ama aglamak üzere. sizlerde iyisinizdir inşllah.günaydın güzel anne vesevgili biricik oğluşuuuu
canım evde nasıl gitsin sizleri çok özlüyorum sizlere o kadar çok alıştımki inan sizlersiz yapamıyorum evde yapayalnızmışım gibi geliyor. banada pc alalım diyorum ama eşim yanaşmıyor senin ogluşun var onunla ilgilen diyor. sizleri merak ediyorum özlüyorum anlayacagın canım benim.sen kaçaksınnnnnnnnnnnnnnn küsüm sanaa:mymeka::dilcikar:
günaydın cnm evde nasıl geçiyor aslıcığım neler yapıyorsun böcek nasıll
tmm tmm ben buhranlıyım gabrüss yapıyommm
kocamı özledimmmmmmm kocam arıyınca konuşamıyorm ağlayacam diyee oğluşum arada debbük sallıyorda bizi unutma diyorr
herkese mrb
nuraycım bebnim sormuşsun cnm
valla bi değişiklik yok adet ortasında sayılırım bekliyoruz işte cnm
canım benim çok sagol iyiyiz teyzesi şimdi odasında kendi kendine konuşuyor ama aglamak üzere. sizlerde iyisinizdir inşllah.
canım evde nasıl gitsin sizleri çok özlüyorum sizlere o kadar çok alıştımki inan sizlersiz yapamıyorum evde yapayalnızmışım gibi geliyor. banada pc alalım diyorum ama eşim yanaşmıyor senin ogluşun var onunla ilgilen diyor. sizleri merak ediyorum özlüyorum anlayacagın canım benim.
üleyynnn kahvaltı yapacam kaçıyom ama gelecem pc açık
esen kıı sen ve kocan kaç yaşındasınız hem maşallah size ablan tohtor sen öğretmenn
aslım kocana bi tokattt:mymeka:ne demek oğluşun varrrrrrrrrr alsın bi pcc oğluşş onunda oğluşuu ..şuan evde yok dimi görmesin yazımı:roflol:
gördün mü
ben 27 yaşındayım eşim 30 yaşında ama kardeşşşşş söylemesi ayıp pek göstermez eşim yaşını
kızlar ben giyinmem gerekiyor okul vakti geldi
haftaya pc yi de götüreyimde çocuklar okuma yaparken bende sizinle vakit geçirebilirim
esrarmısınız nesiniz yaaaa bağımlı oldum deli karular siziiiii
tmm leynnn git gelllllllll
nurayy gacısı nerede yaaaaaaaaaaaa[/Q
tıkındım geldimcokacimcoook
boğazıma dizildiler vallah
daha evin işi yemek oyyy oyyy oyyyy
estagfirullah kız asıl siz yaşınızı gösteriyorsunuz da biz biraz küçük görünüyoruz evli olduğuma bile inanmıyorlarrr heheheh bingölde teklif bile almıştımm eşim duymasınnçok genç duruyorsunuzzz yawww biz kart horozlara benziyoruz heheheee
haşhaşızzz bacımmmm sen çocukları dinleme sonra not nasıl verecen leynnn
ne güseldirrrrrrrr öğretmen olmakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?