kız birsennnnnnnnn senin kafanı kırarım haaa. ben yemek yiyecek vakit bulamıyom sen ne diyon. işimiz olmadıda yazmadıkmı. bak hastayım bi türlü iyileşemedimde. neyse hadi hamilesin kafana vurmayım. ama ya benim durumumu göreniz acırsınız halime. kızlar birde benim için iyi dilekleriniz içinde çok çok çok teşekkür ederim. canım benim işe gelmemem mümkün değil. ancak tam yatarsam. oda çok zor yani. kendim değil ama bünyem çok zayıf.
al sanadelikafaduldendelikafaduldenÇok üzgünüm çoookben üç kişimm döferimm seniikötükedihüso
offf midem yineee çok ekşiyorrrr sultancığım iyilin için diyorumm kuşumm
biliyorum canım yaaa. siz 3 kişisiniz ama ben tek kişi bile sayılmam bu halimle. cnaım ben çıkıyorum. öpüyorum herkesi
kızlar selam nasılsınız ben süperim günden geldim bütün kurtlarımı döktüm tabi mayalık bitane bıraktım öbür aya çoğalsın diye
ohhhhhhhhhhhhhhh gez bakalım sennn iyi kurtlarını döktünn hee
birsen olağan üstü bişey varmı geçmişe bakmadım kocişin geliyomuş gözün aydın canım
ne yapayım kız üç aydır evden dışarı çıkmamıştım anca oldu yani yeter artuk gezecem:sm_cool:
cnm olağan üstü bişey yok nuray haftaya çarşamba doğuma girecek annesi gelmiş
benim kocam gelecek ................
geride kimse yokkk kuşum
gez bakalım cnm yaa en iyisi bende çok gezerdimmm yaaa
imkan varsa gezeceksin
kızlar kusarken burnum kanadı yaaaa offf bu ne şimdi ben numuneliğim valla yaa
valla numuneliksin hamile bir kadının yaşayabileceği tüm zorlukları yaşıyosun
çok meşakkatli bir yolculuktasın ama merak etme her yolun bir sonu vardır ve o yolun sonunda 2 dene melek var :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
tatos o dedigin kisi halletsin yaa bilgisayari yok mu virus programiniz 5 dk da hallolur yaw
dirim kiz su kusma isinin moku cikti artik ne burun kanamasi yaa nasil is bu boylee hayret ediorum artik
fekoo biri catlasa da adet olman lazim kusum yaa
ama senin isin hic artmadi acep diorumki sende progesteron eksikligi mi var bacum o hormon yukselip dusmeden adet olunmuo cunkuuu
ee isin da artmadigina gore gayet mantikli geldi bana sahsen:uhm:
ama o olmadan hamilelik de olmaz progestan iste birdahaki sefere
bebek olursa tutunur olmazsa da adet olursun en azindan sokturucuye gerek kalmaz
evet hicros benim kocam film ya cok egleniorum onu konustururken:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?