Aysonu Kizlari 2008

miraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cacan gel bacım yanlıssssssss kaldım bunlar benle ilgilenmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrr

canı benim biz burdayızzzzzzzzzzzzzzz dırımkızımız.bitanemiz niye kızıyonki sadece bugün galiba bu sayfada biraz moral bozukluğu var hadi kızlar bir silkelemnelim kendimize gelelim .bizi bizden başkası anlayamaz sonuçte:enbuyukkk:

yaaaaaaaaaa hepiniz kocalarla kavga etmişsiniz ondan bahsediyorsunuz yada antalya muhabbeti bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaa alla allaaaaaaaaaaaaaaaa

hadiiiiii kıslarrrrrrrrrr kocaları bırakınnnnnnn

esra kıssssss senin kardeş gelmiş dün burayaaaaaaaaaaaa hadi hayırlı olsun bakemmmmmmmmmmmmmmm

asiiiiiiiiiiiii de gelemedi mira sen ananla az çene yap yaaaaaaaaaaa

valla dırımcım şans işi birazda benim sağ kanalda hafif bi tıkanıklık varmış bu arada benim geçirmedigim operasyon kalmadı ilaçlı rahim filmi laporoskopi 3. aşılama falan neyse kasımda yaptırdığımız aşılamada eşimin sperm hareketliliği yüzde 80 di.ama olmadı.herşeyde bi hayır vardır üzme canını

yok gülüm yok iyim ben negatif düşüncelere hayırrrrrrrrrrrrrrrrrr.biraz bugün cnm sıkkın nebilim sıkıldım bunaldım doldum biraz galiba ondansenağlama

sen yarın kaçta gideceksin drr ben 15,20 orda olacamm 2 de çıkarım ben artık iyi yada kötü haberleri pazartesi veririmm size

iyi iyi haberler olcak sen merak etme hamileliğini doya doya yaşa sen kadının en güzel dönemi hamilelik öyle düşün bebeğimizi üzme

dırıııııııııııııııııııııııııııııııııım az önce sana yazdım görmedinmi

üzülmüyom cnm inan bana bazen sol yanım acıymıyor değil ama hayat bu herkese herşeyi isteği gibi sunmuyor mesela ben eşimden yana çok şanslıyım ama böle bir sorun var ne yapalım tıp bize ne imakn sunuyorsa sonuna kadar gideceğiz zaten doktor bize bu aksam ne yapacağımız söleyecek

birde eşimin 1 ccde 10.200 ama rakam yüzde 77 si hareketsiz bunların buda kötü ben tüp bebe yapacam çif çift olacak benim bebeler kızz olursa birinin adı elif birinin adı naz olacakkkkkkkkkk

allah gönlüne göre versinn arkadaşımm en kısa zamanda

dırıııııııııııııııııııııııııııııııııım az önce sana yazdım görmedinmi

yazdım cnm yaaaaaa ben çalışıyom bu arada hem okuyom hemyazıyom araya iş giriyo yaaaaaaaaaa

ayşeeeeeeeeee kısssssssss esrayıda kendine benzeteceksinn benim sinirimi oynatma len:mymeka:

dırım geldim kkk ya ondan cebi kapadım cnm kontrün bitmesin diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeŞeniz

inşallah arkadaşım amaaaaaan biziki hareketli yüzde 80 hemde ama olmuyo işte hiç onlara takılma.olmayınca olmuyo benim yumurlamadada bi promlem yok ama olmuyo o yüzden dediğin gibi biz elimizden geleni yaplım gerisi allaha kalmış
benimde bu gidişle ikizler olabilir çünkü artık sıkıldım aşılama yumurtlama falan o yüzden artık direk tüpe geççem

cnm sanırım bu durumda zaten yapmaz doktor aşılma yüzde 77 hareketsi tembell çocuklarla aşılmamı olur cnm......................

ama benim yumurtalarda beş para etrmezzzz bi türlü adet olamdım yaniiiiiii

cnm sanırım bu durumda zaten yapmaz doktor aşılma yüzde 77 hareketsi tembell çocuklarla aşılmamı olur cnm......................

ama benim yumurtalarda beş para etrmezzzz bi türlü adet olamdım yaniiiiiii

dırım randevun kaçta cnm 6 damııııııııııııııııııı:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…