Aysonu Kizlari 2008

benim zilliyşi ablasının yatağına yatırdım resmen çığlık atarak oynuyor şuan bu odayı çok seviyorrr ablasının odasına göz koydu galibaa:roflol: bende fırsattan istifade size yazıyomm:jeyyar:

nurişin yazısını bulamadım sanırım yeni ismi meyraaaa oldu hahahaa
aşağıdaki nurişse ses ver 3 kere tıkla

kızlar benim halim ne olacak biri bana bişey desin sabah kahvaltıda diyet kaşar kepek ekmeği yedim
meyve suyu içtim sonra kustummmm ne var ne yokk hemdeee
,sonra ağladım uyumuşum tam 4 saat kalktım haşlanmış patates ve tavuk yedim
ama midem ekşiyorr
bakalım ne olacak minnoşlarıma bişey olmasından korkuyorum yaa

GÜNAYDINNN kızlarr akşamdan beri kar yağıyor her yer bembeyaz buz gibi hava var dışarda kızı okula gönderdim miniği de doyurdum yatıyor bende kahvaltımı ettim tubayla size bakiim biraz gidip yatıcam ceylin gece gene 2:30 da yattı

günaydınn kızlar allaha şükğr rahat uyudum bu gece gerçi bir çiş molasına kalktığımda gece hemen midem ekşiyor .....geçecek inş.kuzularımda bende kurtulacağız....nurişi bende merak ediyom avea olsam arayacam yaaa ne oldu ?ama dün meyraa adında kullanıcı gördüm
yeni bir isimmi açtı açaba ?

günaydın kızlar
gece buseyle beraber 3 te yattık azönce kaktım buse hala uyuyor zilli
nuniş neden ayrılıyor anlamadım bir açıklama bekliyoruz

saol cnm inşallah.. evet bu kez 3 te bir kadar daha az dozla daha dikkatli başladı zaten..
herşey yolunda şüküürr şimdilik :Saruboceq:
cnmm sen neler yapıyosun?? keşke doktorunu falan değiştirsen bişey yapsan..
peşinden koşmayınca olmuyo fekocum yaa

maşallah bernacım herşey yolundaymış bak inşallah bebişin yada bebişlerin gelecek iyi düşün iyi olacakemin ol ALLAH EMANET OL CANIMM

saol hicranım yaaa..yarın 9.30 da toplanacak yumoşlar..
transfere kadar rahat olamıycam sanırım yine..
kaç kaliteli yumurta olacak ne zaman transfer olacak falan falan
ama ondan sonra beklemek ve dua etmekten başka bişey yapamıycam..
tamamen nasip kısmet durumu ..
sen nasıl oldun şekercim yaa.. bu ara herkes hasta burda kendine dikkat et :1hug:

Nuraycım açıklama yaptı mı kzılar özelden felan??
merak ettim şimdi ben.. bişiler dimiş........

nuraycımmmm çok geçmiş olsun bitanem inşallah bir an önce sağlığına kavuşur prenses......

günaydın fatoşcum... sana da geçmiş olsun kızın hastaymış..
ne çok hastamız var yaa (

bu arada bu topic açılmıyo bazen..
sayfa sayısı arttığı için mi aacaba...
birsencim yeni başlık açsan ..
gerçi ozaman da bunu silerler belki..
ben arada okuyorum geçmişi gözlerim doluyooo
neler neler yaşamışız :)

selam bernacım inşallah bu ay kavuşursun bebene
en son neşe hamiş kalmıştı epey oldu burdan hamile çıkmayalı inşallah sen çıkarsın canım bizde peşinden geliriz

ay bir dakika arayla yazmışız mesajları sen beni geçitin becerikli karu seniiiiiiiii
çok sağol canım evet buse hasa oldu dün doktordaydım valla virüs sardı topicimizi yaa
şimdi iyiyiz çok şükür buse hasta olunca çok huysuz olurda o yüzden dün gelemedim öyleki sadece haber verebildim

günaydın bernoşum öncelikle hayırlı olsun cnm yarın toplanacakmış ohh çok iyi
sakın kalitelimi kalitesizmi diye düşünme cnm bırak oluruna kalısın ben hiç düşünmedim aklımada gelmedi cnm .......rahatlaaa

sayfamızı moda soracam cnm şimdiii
nurişimide bişey yazmadı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…