Aysonu Kizlari 2008

kusmakla meşguşum yaaaa neden bu latif bana serum vermiyor çocukalrıma bişey olsun soracam ben yaa

anaaaam düzelmiş kk çok şükür. nasıl oldun birsenciğim. papatyam meleğimiz ceylinimiz nasıl. krispiciğim sen nasılsın canım

anaaaam düzelmiş kk çok şükür. nasıl oldun birsenciğim. papatyam meleğimiz ceylinimiz nasıl. krispiciğim sen nasılsın canım

kk da bişeymii vardı bozukmuydu eee ben girebiliyodum
neyse bacım ben iyiyim çok şükür kızımda iyi sen nasılsın datlum

makinayı boşalttım yenileri koydum geldim bu defa ütüye gidicemmm kız hala uyuyorr allahtann

az önce bir çığlık attı mutfaktan nasıl oturma odasına gittiğimi bilemiyorum meğer şapkası gözünün üstüne geldi diye çığlık çığlığaymış zilli :roflol:şapkayı geri çekince uykusuna kaldığı yerden devam etti:roflol:

üleynnn şu meyra sen mimisin eğer sensen çısana ortaya esrarengiz karu yoksa bir müddet böylemi takılacan bizi seyredecen demi huuuuuuuuuuuuuuuuuu

çatlak ceylin ne olacak bunlar insanı delirtir insanın aklını alırlar
ama çok tatlılar yaaaa uyyyiii yerim ben onuŞeniz

geldim kuşlar geldim
dırım diyete ragmen yine kusuyo musun yaa pess
9 ay surcek anlasılan senin kusmalar benim kaynana gibia.s
bernacım yumoslar toplanıomus hayırlısı olsun
senin yumos sorunun yokki kalıtelıdır onlar laf cıkartma uleynnn:mymeka:

ceylin daha iyi canım az bişey hapşırık ve hırıltı kaldı reflü devam ediyor ama ilacımızı kullanmaya da devam ediyoruz kusuyor arada sadece gene ama eskisi gibi değil artık kusması azaldı biraz ben hala burnumdan konuşup duruyom benim girip yapıştı bana sankiii

sen nasılsın canım neler yapıyorsun çalışmalar devammııı

nurişim diyete açlığa rağmen kusuyommm çay içmeyi özledim

mide yanması olmasa kussam bişey diyemeyecem ama olmuyor kuşum niden ismini değiştirdin ..yani üyeliği iptal ettin

nurişim diyete açlığa rağmen kusuyommm çay içmeyi özledim

valla cok zor yaaa senı cok ıyı anlıyorum ben bir kere kusmustum hamileligimde insan cok fena oluyo
ama yapacak bişe yoksa biras daha dişini sıkcaksın yolu yarıladın zaten:CüvCüv:
diger konuyu bosver yazarım sonra msn den

canım yaaa çocuk daha şimdiden hastalıktan kendine gelemedi zavallım. Allahım iyilik versin canım. bende evet çalışmalara devam. takibe başlıycam işte. geleeck hafta salı adet tarihim. bugün doktora gittim. progesteron tahlili yaptırdım. öğleden sonra alacam sonucu. karından ultrasonla baktı. yumurtlamışsın dedi rahim duvarını ölçtü. bide bişeyler gördü herhalde. rahim duvarın 17 mm dedi kalınlaşmış dedi. tahlile göre bakalım duruma dedi. artık ona göre hareket edecez canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…