Aysonu Kizlari 2008

inşallah fatoşcumm inşallah peşpeşe hamile kalırız..:))
şenlenir burası ne güzel olur .........
nazar değdi zaten buraya baksana ......

inşallah fatoşcumm inşallah peşpeşe hamile kalırız..:))
şenlenir burası ne güzel olur .........
nazar değdi zaten buraya baksana ......

evet yaaa nazar değdi baksana hastaneye gitmeyen kalmadı peşpeşe
canım inşallah seninde ikizlerin lur yaaaa ikiside aradan çkar bidaha çocuk yapmak varyaa insanın psikolojisini bozuyor olacakmı olmayacakmı diye keşke benimde ikizlerim olsa isterdim yani ama hiç olmayanları düşününce biraz bencillik gibi geliyo rabbim onlarada versin bizede versin:Saruboceq: :Saruboceq:

heee becerikliyim dee miii :))))
canım çok çok geçmiş olsun.. efet yaa bizim topic viruslu biteek:1no2:

canım düşünüyorum iştee yaaaa.. napiim elimde deil
kurcalıyorum pimpirik yapıyorum.. ama bi yandan da bi huzur var..
ellerine bıraktım kendimi .. bundan sonra sadece dua etmek sabretmek beklemek düşüyo bana..

evet sor yaaa.. zaten kısıtlı zamanda gelyom.. bi de açamayınca sinir oluyo insan

ay bi kahvaltı yapayım busenin ilaçları var onları aksatmayayım demi kızlar pc açık ara ara bakıcam çıkmış gibi görüne bilirim ama burdayım haaaaa

üleynnn zaten başımızda bitane pimpirikli bir karu var o yeter bize o bi doğursun sen devralırsın merak etme şimdi ikinizin pimpiriklikleri birleşince hangi birinizsakinleştirelim demi ama sen biraz bekle şöyle 3.5 ,4 ay daha bekle başlarsın pimpiriklenmeye
sanırım kişi kendini anlar birazdan savunmaya geçer gör bakkaydirigubbakcemile3

msn den sabah görüştüm yeni üyelik yapmış ama daha onay gelmemiş dedi onay gelince hemen aramıza gelecek yanii

heee geldik burdayık hoş geldin
biz burdayken başkalarına takılmak yok ancak biz gidersek takılabilirsin hımmmmmmm

napiiim kız bizim eylül annişlerine takılıyorum hamişliğin başında konu açmıştım sizden iyi olmasınlar ordanda arkadaşlar var çok güzel paylaşımlarımız var dile kolay 1 yıldır beraberiz onlarla da bebeklerimizi konuşuyoruz gelişmeleri falan ama bu sbah israil ve yabancı ürünlere arşuı boykotumuz var onunla ilgili konuşuyordukk fena sardım bu konuya da

kız birsoşşş bu arada benim sütüm pek akmadı göğüs pedlerini kullanamadım chıcconun 2,5 paket göğüs pedi var sana getiririm geldiğimde okkk

amann
ın o konuyu hiç açma haber bile izleyemiyom o bebeleri görünce ani bir hareketle yüzümü çeviriyom hiç dayanamıyorum onlara bakmaya
ohhhh biri mayı analarına
biri eylül analarına
takılıyor bakalım biz hangi analara takılacaz:roflol:

yavvv kahvaltı yapam dedim takıldım kaldım buraya

benimde kociş namaza gitti bende bulaşık makinası boşaltıp dolduracaktım ütüm salonun ortasında ben burda lak lak herüf gelcek ulen karuuu sen bütün gün hastayım diye yatıyom diye yalan sölüyonnn pc başında lak lak ediyon diye kızacakkk:jeyyar::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…