Aysonu Kizlari 2008

cnm ben bebekler susuz kalacak diye üzülüyom sıvıyı alıyorum kusuyorum olmazki 4-5 bardak sıvı o kadar

nunişin canım. meyra nasıl. meleğim o benim bayılıyorum ben ona. meleğim iyi, değilmi canım. Allahım sana bağışlasın onu ceylinide papatyama. birsenciğimede hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.esenede inşallah. darısıda bizlere olsun değilmi kızlaaaaaaaar. berna fake bombom fatoş gökçen abla aklıma gelmeyen herkes hepimize olsun kızlar

hayırlısı olsun sultanımŞeniz
asılama mı yapılcak simcik yoksa yum takibi midelikafadulden

cnm ben bebekler susuz kalacak diye üzülüyom sıvıyı alıyorum kusuyorum olmazki 4-5 bardak sıvı o kadar

ay Allah korusun bol bol su meyve suyu filan ic sen bişe olmaz.susuz kalacak duruma gelsen mecburen serum verirlerdi demekki ciddi bir durum yok su an icin
kussan da sıvı alımına devam baska care yok

sultancım biras daha iyi cok sukur.en azından kotuleşmemiş..hastaneye de yatabilirdi dedi doktoru:çok üzgünüm:
öksürük biras azaldı sanki

kusum ayrıntılı ultrason ve uclu test yapıldı mı hıc hatırlamıyorum yazdıgını:uhm:

bebekleri dinliyomusun el doppleriyle:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

delikafaduldendelikafaduldenben böle fenalaşınca kuşum bebeklerimi görmek istiyom
geçen hafta çarşamaba detaylıya girdik herşey iyi dedi alışverişleri vs.
el doppleri evde eve gitmiyozki dinleyek ama hareket ediolar

hayırlısı olsun sultanımŞeniz
asılama mı yapılcak simcik yoksa yum takibi midelikafadulden

takip canım ilaçsız takip yapacaz. yumurtlama oluyor çünkü dedi ilaca gerek yok. gün sorununu düşünüyor galiba doktor canım. bakalım artık. şu tahlili bi görelimde. hamilelikte olabilir çünkü dedi.

ay Allah korusun bol bol su meyve suyu filan ic sen bişe olmaz.susuz kalacak duruma gelsen mecburen serum verirlerdi demekki ciddi bir durum yok su an icin
kussan da sıvı alımına devam baska care yok

kuşum didim doktora ben su içemiyorum kusuyorum diye bana meyve suyu iç kompostu iç dedi sabah bir bardak meyve suyu bir bardak su içtim ama kustum daha bişey içmedim yani ben anlamıyorum offffffffffffff

insallah dr a gerek kalmadan kendiliginden olmustur :jeyyar:
ayyyy çok geçmiş olsun canım yaaa. Allahım korusun meleğimi. nazarımızmı değdi yoksa yaaa.
eşim gripti ondan bulastı canım malesef
dikkat ettik ama aynı ortamda bulasmamasının imkanı yok gibi bişeybenneyaptımki

geldim kızlar hele şükür yaptım kahvaltıyı ay nerdeyse akşam olacak yaaa
demek meyra yeni i,smin hayırlı olsun tekrar hoşgeldin eee şimdi sen yeni üyesin ben eskidim artık

bugun 3. mü yuh:1shok:
ara kusum ne demek utanmak
gerekirse serum verir hastaneye yatırır bişe yapsın yaa niye var bu herüffkaydirigubbakcemile

sorma kuşum eşimde kızdı neden aramayacan sen hamilesin arayacaksın tabi dedi aç aç geziyorsun diyor arayacam valla yaa kendimi kaprisli hasta gibi hissediyorum ama yapacak bişey yok

aradım doktoru yemek yemeği kesitik hastaneye gel 2-3 gün yatıralım dedi serumla besleyelim dedi
ben dedim eşim yok ben evde takip yapılsa tmm dedi....2 saat sonra ebe olan yiğenim arayacak
serum verecek

sadece serum takibi için 1 milyardan fazla para isteyecek hastane evde benim yiğenim yapar cerhpaşada ağır yoğum bakım hastalarını takip ediyor kız şuan evde

aradım doktoru yemek yemeği kesitik hastaneye gel 2-3 gün yatıralım dedi serumla besleyelim dedi
ben dedim eşim yok ben evde takip yapılsa tmm dedi....2 saat sonra ebe olan yiğenim arayacak
serum verecek

hımmm tamam o zaman allahtan o ebe yiğenin var yoksa napardın yaaa git gel yapacaktın bir sürüde para tabi
bende çıkıyom bugün evde temizlik yapacam yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…