Aysonu Kizlari 2008

oooooooooooo asabiyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

yaaaaaaa yanlıs kaldım bu esra ile ayşe de kendi çaplarında takılıyo bakse yok sen kaçta gidecennnnnnnn

allahımmmmmmm bunların bebeği büyüdükce bak benimki bu kadar boy atmış benimkini gördüm bugün ultrasonda şöle etmişşşşşşşşşşşşşşş

yakarım lennnnnnnnnnnnnnn bu sayfayııııııııı:mymeka:Kötü Kazen

drım ordaysan hemen cevap verirmisin lütfen..sende asprin alerji yaptığını söylemişdin yaa..ben biraz önce göz kapaklarımın şişdiğini gördüm..acaba asprinmi bunu yapan......ağrı kesiciler dokunmaz bana ama..nebilem bi sorayım dedim..göz kapağımın üst tarafı şişmiş gözlerimi açıınca aşağı sarkıyo sankiii ....allaa aallaaa

ah cnm sinirlenme sennnnnnnnnnnnnnn:1hug:yada sinirlennnnnnnnKötü Kazen
nese ben çıkayımda sizinde canınızı sıkmayımm byyyyyyyy allaha emanet olunnnn....... ::::

valla güzelim biz senin sağlığın için bunalım takılma diye uğraşıyoruz:icecream:istersen çık yaniiiii:dilcikar:şantaj yapma:mymeka:

nese ben çıkayımda sizinde canınızı sıkmayımm byyyyyyyy allaha emanet olunnnn....... ::::

tirip satma lennnn:mymeka:biz sana neden kızıyoz anlıyonmu sen bizi ancığım

biz senin şuan ki durumunda olmak için neler yapıyoruz hem maddi hem manevi ne kadar yıpranıyoz farkındamısın ......belki bizim bu halimizden feyz alırsında kıymetini bilirsin diyoruz ama sen hep karanlık hep karamsarrrrrrrrrKötü Kazen

olmazki bacımmm böle o bebeğede yazıkkk sen gülersen mutlu olursan o çocuk öle gelişecek senin pisklojin çok önemli ama sennnnnnnnnnnn ne yapıyon zırlıyonnnnnnnn anacığımmmmmmm:teselli:

olmazzzzz pozitif ol bak olmazsan yolacam seniiiiiiklava:

bebeklik aspirin çok masum bir ilaç gb görünsede aslında kuvvetli bir ilaç

misal benim sol kulağımda işitme kaybı var
18 yaşında malesef çok geç olarak dr a gittiğimde çocukken ateşli bir hast. geçirdiğimi ve aspirin in tetikleyerek sağırlığa neden olduğunu söyledi ve aspirini yasakladı bana
ben hatırlıyorum çocukken çok içtik aspirini hatta tadı güzel diye bebe aspirinini çok içerdim bena.s

cnm benim herşeye alerjim varrrrrrrr sadece aspirine değil yani ben alerjik astım hastasıyım cnmmmmmmm ondan içemiyorum ........senin alrjik rahatsızlığın varmı? ben mesela kızıratma yapasam hapşurmaaaaaaa krizine girerim hehee

arkadaşlar ben çıkıyorum çarşıya gitmem gerek şimdilik hoşçakalın.akşam görüşürüzzzzzzzzz.

bebek bence sen yaşlanıyon bacım :)))))) baksana sarkmaya bilem başlamışsın
bu arada günaydın arkadaşlar
dırımcın sana bir yazından dolayı tşekkür ettim ayenen katılıyom canım

yaaaaa öylemiii vay beeeee...

arkadaşlar ben çıkıyorum çarşıya gitmem gerek şimdilik hoşçakalın.akşam görüşürüzzzzzzzzz.
pek muhabbet edemedik ama yarın inşyerimseniben
bende yazdım banada et:roflol:kelebek neyn yolla bize
destuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
geldim mekana geçin sıraya
kimler var bakemmmm:teytey:

aman gel nurayyyyy gelllllllll buhran dolu herkes
ben gene şaklabanlık yapıyom:tomato:

drım bana da kbb cı dr u benım rinit alerjim olduğunu söylemişdi...yani karabibere karşı inanılmaz alerjim var yan masadakiler karabiber döksün anında kaparım:))))

canım çok geçmiş olsu...

görüdm cancannn o yazımı anlayannnnn anlarrrrrrrr zatiiiiiiiiiiii

bak yaaa var yaa ben adamı en yaparım :mymeka:klava:

morum morgülüm şekerim acı biberim:) ben daha 15 liğim:)))))

acaba mor ben kilo veriyom yaaa ondanmı sarkıyorki diyorum :roflol:

ana öbür günde başka yerlerim sarkmasın :roflol:

get işine bebek 50 gram verdin diye sarkmazsın
kesin sen gece geç yattın sabahta geç kalktın ondan şiştin
dırım kız seni bir ben mi anladım yoksam
miram al sana bir kelebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…