oooooooooooo asabiyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
dırım randevun kaçta cnm 6 damııııııııııııııııııı:uhm:
ah cnm sinirlenme sennnnnnnnnnnnnnn:1hug:yada sinirlennnnnnnnKötü Kazenyaaaaaaa yanlıs kaldım bu esra ile ayşe de kendi çaplarında takılıyo bakse yok sen kaçta gidecennnnnnnn
allahımmmmmmm bunların bebeği büyüdükce bak benimki bu kadar boy atmış benimkini gördüm bugün ultrasonda şöle etmişşşşşşşşşşşşşşş
yakarım lennnnnnnnnnnnnnn bu sayfayııııııııı:mymeka:Kötü Kazen
nese ben çıkayımda sizinde canınızı sıkmayımm byyyyyyyy allaha emanet olunnnn....... ::::
nese ben çıkayımda sizinde canınızı sıkmayımm byyyyyyyy allaha emanet olunnnn....... ::::
drım ordaysan hemen cevap verirmisin lütfen..sende asprin alerji yaptığını söylemişdin yaa..ben biraz önce göz kapaklarımın şişdiğini gördüm..acaba asprinmi bunu yapan......ağrı kesiciler dokunmaz bana ama..nebilem bi sorayım dedim..göz kapağımın üst tarafı şişmiş gözlerimi açıınca aşağı sarkıyo sankiii ....allaa aallaaa
drım ordaysan hemen cevap verirmisin lütfen..sende asprin alerji yaptığını söylemişdin yaa..ben biraz önce göz kapaklarımın şişdiğini gördüm..acaba asprinmi bunu yapan......ağrı kesiciler dokunmaz bana ama..nebilem bi sorayım dedim..göz kapağımın üst tarafı şişmiş gözlerimi açıınca aşağı sarkıyo sankiii ....allaa aallaaa
bebeklik aspirin çok masum bir ilaç gb görünsede aslında kuvvetli bir ilaç
misal benim sol kulağımda işitme kaybı var
18 yaşında malesef çok geç olarak dr a gittiğimde çocukken ateşli bir hast. geçirdiğimi ve aspirin in tetikleyerek sağırlığa neden olduğunu söyledi ve aspirini yasakladı bana
ben hatırlıyorum çocukken çok içtik aspirini hatta tadı güzel diye bebe aspirinini çok içerdim bena.s
pek muhabbet edemedik ama yarın inşyerimsenibenarkadaşlar ben çıkıyorum çarşıya gitmem gerek şimdilik hoşçakalın.akşam görüşürüzzzzzzzzz.
bende yazdım banada et:roflol:kelebek neyn yolla bizebebek bence sen yaşlanıyon bacım :)))))) baksana sarkmaya bilem başlamışsın
bu arada günaydın arkadaşlar
dırımcın sana bir yazından dolayı tşekkür ettim ayenen katılıyom canım
destuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
geldim mekana geçin sıraya
kimler var bakemmmm:teytey:
cnm benim herşeye alerjim varrrrrrrr sadece aspirine değil yani ben alerjik astım hastasıyım cnmmmmmmm ondan içemiyorum ........senin alrjik rahatsızlığın varmı? ben mesela kızıratma yapasam hapşurmaaaaaaa krizine girerim hehee
bebek bence sen yaşlanıyon bacım :)))))) baksana sarkmaya bilem başlamışsın
bebek bence sen yaşlanıyon bacım :)))))) baksana sarkmaya bilem başlamışsın
destuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
geldim mekana geçin sıraya
kimler var bakemmmm:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?