Aysonu Kizlari 2008

hımmmmmmmmmmmmmm süveter örüyon heeeeeeeeee ohhhh
göndermeden önce ara adres verem hatunnn

selam kızlarrr ancak gelebildim malum 2 tane bakmam gereken bebeğim var artıkkk biri ceylin biri kızkardeşimmm ama kızkardeşim şimdi iş görüşmesine gitti komşumda aşure yapmış çağırdı giyinip oraya gidicem görüşürüz okk size iyi muhabbetlerr

Son düzenleme:
bu arada bernoşşş kaçıncı gündesin sen 10. galiba yanlışmı hatırlıyorumm inşallah sonucun pozitif olur canım benimmm
sultan sende yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah canımm dikkat et kendine sen allahın izni ile artık bir anne adayısın inşallahhhh

abbowwwwwwwwwwww:1shok:kız fake çocuklara öle yapma kandırmaaca istesen öpmezlermi
anneside ne yapsın dört çocuk rabbim ona o kadar verirken senin gibi bekleyen kullarında nasip etsin ....ama benim senin yani bizim gibi bekleyenlerin imtihanıı sabır sabırr
ama insanoğluyuz işte şeytan dürtüyor ağlayıyoruz isyan ediyoruz
valla inan aksmaları karnıma elimi koyup rabbim fakeye bernaya bomboma
ayline ususa fatoşlara nasip et diyorum seni hep kayırıyorum duamada ama diyemem ne dediğimi kızmasın başkaları
benim içimde seni böle görmeyi kaldrmıyorrrrrrrr,

bu arada hadisiyi dinliyom benim çapkunlarımmmmm hopluyorrdelikafadulden

kız annem örgü battaniye aldı battaniye üstünemi yatacam ipe vereceğim paraya başka bişey alırım dedim bende bişeycik örmedim valla
annem habire bişey alıyor onların parasını ödeyip duruyomm

ülen kardeşin hem riskli gebelik hemde işgörüşmesinemi gidiyor nasıl olacka bu iş
hem sende gezmeye gidiyom demeyemi geliyon heeee söle bakimm gündüz lak lak yapmıyonuz gece kuşu oluyorsunuz
benimde karnım büyüsün uykusuz gecelerde kk da olacam

hımmmmmmmmmmmmmm süveter örüyon heeeeeeeeee ohhhh
göndermeden önce ara adres verem hatunnn

eee herhalde yani alacaz adresi kızım nereye gönderecektim
dur bi öreyim leynnn
haaa senin evemi yoksa annenin evinemi gelsin ama dur öreyim ondan sonra
kız bide bakmışsın ben çıkıvermişim kutıdan :roflol: :roflol: :roflol:

saol canımm evet 10. günümdeyim ... :asigim:

napsın kızcxağız anacım şimdiye kadar iş aradı bulamadı ayrıca mine çalışmazsa geçinmeleri zor 500 kira 100 faturalar e en az 500 de mutfak masrafı harcasa ki oda az allahtan haftanın 3-4 günü evde yemiyorlar bana diğer kızkardeşime anneme gidiyorlarda masrafları olmuyor fazla e bunların eşya taksitleride var biraz nasıl yapsınlar kocişi 900 lira alıyor düğünden kalanlarla geldiler bugüne kadar mecbur çalışacaktı iş başvurusuda tam bebişin geldiği ana rastlamış kabulde edilmiş çağırıyrlar ve kendi mesleği laborantlık gitmezsede olmazz valla yapıcak bişiiler artık kızcağız bilemiyorum valla bende düşünüyom ama allah büyük bişey olmaz inşallahh

bende işgüç bebek kızkardeş koca ve büyük bir de kızım var biliyon anacım ancak gelebiliyom komşularımıda ihmal etmiştim napiim herdefasında gitmeyip atlatıyordum ama olmaz bu kadarda kızım aşuresine gitmek zorundaydım hihoyyyt

ooooooooooooooooohhh ör örrrr ama benim kızı unutmaaa örücü hatunnnnn bizede bir hırka bir yelek bir patik birde şapkaaaaaaaaaaaa:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…