napsın kızcxağız anacım şimdiye kadar iş aradı bulamadı ayrıca mine çalışmazsa geçinmeleri zor 500 kira 100 faturalar e en az 500 de mutfak masrafı harcasa ki oda az allahtan haftanın 3-4 günü evde yemiyorlar bana diğer kızkardeşime anneme gidiyorlarda masrafları olmuyor fazla e bunların eşya taksitleride var biraz nasıl yapsınlar kocişi 900 lira alıyor düğünden kalanlarla geldiler bugüne kadar mecbur çalışacaktı iş başvurusuda tam bebişin geldiği ana rastlamış kabulde edilmiş çağırıyrlar ve kendi mesleği laborantlık gitmezsede olmazz valla yapıcak bişiiler artık kızcağız bilemiyorum valla bende düşünüyom ama allah büyük bişey olmaz inşallahh
bende işgüç bebek kızkardeş koca ve büyük bir de kızım var biliyon anacım ancak gelebiliyom komşularımıda ihmal etmiştim napiim herdefasında gitmeyip atlatıyordum ama olmaz bu kadarda kızım aşuresine gitmek zorundaydım hihoyyyt
birsene katılıyorum keşke bi kaçgün yatsaydı dikkat etseydiiiiiiiii hicran
sada afiyet olsun aşureye bayulurummmmmmmmmmmmmmcokacimcoook
Bak hiçran garusu açık öteki tarafa çalışıyorrr
ya gittiği dr ilk hafta riskli yat demiş 1 hafta sonrasında daha iyi gördüm ama yinede dinlen demişş biraz ağrısı da var ama hani normalde de olurya başlarda biraz kasılmalar vs ölemi acep bu ağrılar diye düşünüyommm da tabiiki yatmasını istiyom bende ama başka çaresi yokkiii zaten bende kalacak bir süre pazartesi işe başlasa bile eve göndermicem bende kalacak biraz en azından yemek vss uğraşmazz zaten ilk hafta gündüz çalışacak sonraki hafta gece nöbetinde çalışmaya başlıcak bir gün evde bir gece işte olacak akşam 7 sabah 7 yanii işyerinde de fazla yorulmaz galiba eski işinden biliyorum çünki gece herzaman yoğun olmuyor kan vss alıppp tahlil yapıp oturuyorlar hastanede hayırlısı ya inşallah sağlıcakla doğurur bebişinii bu arada cinsiyet tahminine göre erkek olacak bebişiii :içelim:
bacım tamam zorda bebiş ne olacak risk olmasa çalışsın kızz ama bebiş var
bişey olmasın bebişe yaw dikkat et
ay kim kime ne örüyor yaaa anlamadım
bende isterim mananeeeee
okuldayım öğretmenler odasında sıkıldım yaaa
dikkat etsin canım aman bişe olmasın boşversin işşi falan onlar bi şekilde bulunur yapılır bebek işi zor valla
o da mı erkek bizim kızlar kıymete biner artıka.sa.s
daha 7 haftalık bebiş ben dün akşam çin takvine göre ve yorumcu com varya ordan bakiim dedimmm orda erkek çıktıı:roflol: benimkinde kız çıkmıştı iki takvime görede birsoşunkide erkek çımıştı sölemiştim daha nce artık tesadüfmü yoksa bilimselmi bilemem allah ne nasip ederse artıkkk sağlıklı olsunda :Saruboceq::Saruboceq:
alala kaynanaya bak snheee cnm genç kendisi kocişimden 2 yaş büyük
kociş kıskandı ama annesi yüzünden çünki kaynanam senden yakuşuklu dedi
kocamda sinir oldu neresi yakuşuklu dedi.....
canimsin feko:çok üzgünüm:yawwwwwwwwwww azıcık msn yekaçtuk burdayım ayrıca başka sayfalara bakıyorum bennnnnnnnn hıhhhhhhhhhhhhh
ayyyy gerçektende birsen beni çok seviyolar hele küçük ali var ben düşünüyorum da eğer ben onu evlattlık alsam kendi bebeği gibi bakarım okar çok seviyorum onunla oyunlar oynuyorum annesinin 4 tane çocuğu olduğu için pek oynayıp sevemiyo ben ondan daha çok seviyorum koçişim bile kızıyo bana diyoki bebek fikrini sen sadece aliyi severken unutuyosun senağlama
bense gerçekten onunlayken bazen hep uunutuyorum bazen de yarama tuz basıyo bana sabah gelir gelmez diyolarık acuk yani karınım aç diyolar ayyyyyy bazen yemek yedirirken bazen oynarken çok ağlıyorum annesini özleyince gitmek istiyo bende uyumuş numarası yapıyorum sonra beni öpüp uyandırmaya çalışıyo ama ben uyanırmıyım hiçççç:jeyyar: kaç kez öptürüyorum sonra götürüyorum offffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffff efkarlandım yine ben böyle bir deliyim işte daha çok tanıyın beni
nasil yaw annen alio ama sen mi oduyosun:uhm:kız annem örgü battaniye aldı battaniye üstünemi yatacam ipe vereceğim paraya başka bişey alırım dedim bende bişeycik örmedim valla
annem habire bişey alıyor onların parasını ödeyip duruyomm
ülen kardeşin hem riskli gebelik hemde işgörüşmesinemi gidiyor nasıl olacka bu iş
hem sende gezmeye gidiyom demeyemi geliyon heeee söle bakimm gündüz lak lak yapmıyonuz gece kuşu oluyorsunuz
benimde karnım büyüsün uykusuz gecelerde kk da olacam
ohoo biz bise gormedik dirim sanslisin kusumeee herhalde yani alacaz adresi kızım nereye gönderecektim
dur bi öreyim leynnn
haaa senin evemi yoksa annenin evinemi gelsin ama dur öreyim ondan sonra
kız bide bakmışsın ben çıkıvermişim kutıdan :r
yorumcu bnde de tuttu yawdaha 7 haftalık bebiş ben dün akşam çin takvine göre ve yorumcu com varya ordan bakiim dedimmm orda erkek çıktıı:roflol: benimkinde kız çıkmıştı iki takvime görede birsoşunkide erkek çımıştı sölemiştim daha nce artık tesadüfmü yoksa bilimselmi bilemem allah ne nasip ederse artıkkk sağlıklı olsunda r:
kuşummmm biz renkli gördük ama resim renkli değildi siyah beyaz verdi kuşummm
alala kaynanaya bak sn
neden kiyaslamiskine
yasli masli emme az deil:jeyyar:
ya bi konu oldu kuşum kadında yakuşuklu dedi oğluda bozuldu tabi
canimsin feko:çok üzgünüm:
senin de olacak insallah bol bol opturursun kendiniŞeniz:Saruboceq:
nasil yaw annen alio ama sen mi oduyosun:uhm:
kuşum önce aldıklarını kendi ödedi ama ben geldiğimden beri aldığını
ben ödüyom kuşum artık çalışmıyor ya
ohoo biz bise gormedik dirim sanslisin kusum
torpilli garu seniiiiiiiiiiiiiiinaniknanik
yorumcu bnde de tuttu yaw
hee iyi o zaman
meyra kuduruyo kactim simcik
ben geldim evimi yeleştirdim yemeğimi yaptım şimdi buseyi yedirecem
amanın herkes örgü istiyor üleynnn karular ben okadar marifetli değelim yaaa acemiyim ben acemi okadar bilsem canım feda dükkan sizin sadece patik ,lif,bide elimden geldiğince süveter örebiliyom başka bişey bilmem ben yaaa ördüklerimide görseniz tühhh dersiniz valla güzel olmazlar birsende bakalım beğeneckmi beğenmezse hatıra diye saklarım dedi okader yanii
cnm yaaa nedemek beğenmemek olurmu öle şey herşeyin bir değeri var kuşum
beğenirimde giydiririmde bide fota çakarım sana yollarımdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?