Aysonu Kizlari 2008

bacım tamam zorda bebiş ne olacak risk olmasa çalışsın kızz ama bebiş var
bişey olmasın bebişe yaw dikkat et

birsene katılıyorum keşke bi kaçgün yatsaydı dikkat etseydiiiiiiiii hicran
sada afiyet olsun aşureye bayulurummmmmmmmmmmmmmcokacimcoook

ya gittiği dr ilk hafta riskli yat demiş 1 hafta sonrasında daha iyi gördüm ama yinede dinlen demişş biraz ağrısı da var ama hani normalde de olurya başlarda biraz kasılmalar vs ölemi acep bu ağrılar diye düşünüyommm da tabiiki yatmasını istiyom bende ama başka çaresi yokkiii zaten bende kalacak bir süre pazartesi işe başlasa bile eve göndermicem bende kalacak biraz en azından yemek vss uğraşmazz zaten ilk hafta gündüz çalışacak sonraki hafta gece nöbetinde çalışmaya başlıcak bir gün evde bir gece işte olacak akşam 7 sabah 7 yanii işyerinde de fazla yorulmaz galiba eski işinden biliyorum çünki gece herzaman yoğun olmuyor kan vss alıppp tahlil yapıp oturuyorlar hastanede hayırlısı ya inşallah sağlıcakla doğurur bebişinii bu arada cinsiyet tahminine göre erkek olacak bebişiii :içelim:

ay kim kime ne örüyor yaaa anlamadım
bende isterim mananeeeee
okuldayım öğretmenler odasında sıkıldım yaaa

dikkat etsin canım aman bişe olmasın boşversin işşi falan onlar bi şekilde bulunur yapılır bebek işi zor valla
o da mı erkek bizim kızlar kıymete biner artıka.sa.s

bacım tamam zorda bebiş ne olacak risk olmasa çalışsın kızz ama bebiş var
bişey olmasın bebişe yaw dikkat et

valla pazartesiye kadar bende yedirip içiricem yatırıcam kalkmak yokkk ama sonrası kendinede bağlı yormamaya dikkat edecek kendini ani hareketler yokk dedimmm hayırlısı inşallahhh allahın izni ile bebiş sağ salim gelir dünyaya

ay kim kime ne örüyor yaaa anlamadım
bende isterim mananeeeee
okuldayım öğretmenler odasında sıkıldım yaaa

azz kaldı yarınnn kurtulucaksın tatilll başlıcakkk ama sizin seminerler oluyor değilmiii benim ortanca kızkardeşte öğretmen ya ondan biliyom çok sinir bişii oluyor tatilde şu seminerlerrr

dikkat etsin canım aman bişe olmasın boşversin işşi falan onlar bi şekilde bulunur yapılır bebek işi zor valla
o da mı erkek bizim kızlar kıymete biner artıka.sa.s

daha 7 haftalık bebiş ben dün akşam çin takvine göre ve yorumcu com varya ordan bakiim dedimmm orda erkek çıktıı:roflol: benimkinde kız çıkmıştı iki takvime görede birsoşunkide erkek çımıştı sölemiştim daha nce artık tesadüfmü yoksa bilimselmi bilemem allah ne nasip ederse artıkkk sağlıklı olsunda :Saruboceq::Saruboceq:

dediğin gibi sağlıklı olsunda gerisi önemli değil hayırlısı inşallah
bizim yarıyılda seminerler yok yaz tatilinde var bende nefret ediyorum ama ne yaparsın mecbuuuurrr

bugun erken geldim meyra mikmik ediyor uyanana kadar yazayim bugun beni delirtti saatlerce emdi uyumadi hic

oyyy dirim yerim kiz o ogluslarini
ama niden renkli deil hicrosa katiliyorum
ususum fatosum cok cok gecmis olsun ne desem bilemiyorum saglik mevzu olunca denecek cok fazla bise yok Allah acil sifalar versin
hicrosss sen de mi teyze oluosun ne gusel tebrik ederim canim Allah tamamina erdirsin insallah
bernacim valla catlicam artik meraktan hehe yarin sultandan da iyi haberini bekliyorum
aslicik tahmin ettim zaten kisitli zamanda gelmen cok zordu baya ters dusuyor olsun biz de yazin nazillide gorusurus orda bulusmak cok kolaya.s.
simdi bugunun gecmisi ni okuyayim

heee cnm genç kendisi kocişimden 2 yaş büyük
kociş kıskandı ama annesi yüzünden çünki kaynanam senden yakuşuklu dedi
kocamda sinir oldu neresi yakuşuklu dedi.....
alala kaynanaya bak sn
neden kiyaslamiskine
yasli masli emme az deil:jeyyar:

canimsin feko:çok üzgünüm:
senin de olacak insallah bol bol opturursun kendiniŞeniz:Saruboceq:

nasil yaw annen alio ama sen mi oduyosun:uhm:

eee herhalde yani alacaz adresi kızım nereye gönderecektim
dur bi öreyim leynnn
haaa senin evemi yoksa annenin evinemi gelsin ama dur öreyim ondan sonra
kız bide bakmışsın ben çıkıvermişim kutıdan :r
ohoo biz bise gormedik dirim sanslisin kusum
torpilli garu seniiiiiiiiiiiiiiinaniknanik
yorumcu bnde de tuttu yaw

kuşummmm biz renkli gördük ama resim renkli değildi siyah beyaz verdi kuşummm

hee iyi o zaman
meyra kuduruyo kactim simcik

gelünümğde al yanınaa gellllllllllldelikafadulden

ben geldim evimi yeleştirdim yemeğimi yaptım şimdi buseyi yedirecem
amanın herkes örgü istiyor üleynnn karular ben okadar marifetli değelim yaaa acemiyim ben acemi okadar bilsem canım feda dükkan sizin sadece patik ,lif,bide elimden geldiğince süveter örebiliyom başka bişey bilmem ben yaaa ördüklerimide görseniz tühhh dersiniz valla güzel olmazlar birsende bakalım beğeneckmi beğenmezse hatıra diye saklarım dedi okader yanii

cnm yaaa nedemek beğenmemek olurmu öle şey herşeyin bir değeri var kuşum
beğenirimde giydiririmde bide fota çakarım sana yollarımdelikafadulden

cnm yaaa nedemek beğenmemek olurmu öle şey herşeyin bir değeri var kuşum
beğenirimde giydiririmde bide fota çakarım sana yollarımdelikafadulden

tamam anlaştuk datlumkaydirigubbakcemile5 fotosunu çekip kk ya koyarsın bacım
nemelazım bakarsın örneğini felan çıkarırlar :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…