tabiii kaçın kaçın beni yalnız bırakın sonra ben başka topiğe gidincede suçlayın demüüüüü:dilcikar::roflol::roflol:
dettttttttttt cazgırlık yapıp üste çıkmaaaaaÇok üzgünüm çoooktabiii kaçın kaçın beni yalnız bırakın sonra ben başka topiğe gidincede suçlayın demüüüüü:dilcikar::roflol::roflol:
dettttttttttt cazgırlık yapıp üste çıkmaaaaaÇok üzgünüm çoook
bende yemek yiyordum bikere
amannn yawww çok yedim çokkkkkkkkkkkkkk[/QUOT
bigünde az yedim desn şaşardım zaten:1shok:
yawww bu ömerr dikildii sanırım sol yanıma kazık batıyor gibi acıyor yaaaaaaaaa
amannn yawww çok yedim çokkkkkkkkkkkkkk[/QUOT
bigünde az yedim desn şaşardım zaten:1shok:
susss leynnnnnnnnnn 3 kişilikkkkkkk yedikkk
:roflol::roflol:dikilmemiştirde ayağını uzatmıştır o
yada elleriyle boks yapıyordurkaydirigubbakcemile3
kesin bacağını uzattı veletttttttttttttttt
eeee birsen hanum geldin hamişliğin en güzel zamanlarına hep hareket hep hareket
mide bulantılarının dışında şimdi iyisin çok şükür şimdi keyfini sürmeye bak bacım hamişliğin en güzel aylarının başlangıcındasın doya doya yaşa bacım
sen kaçarsında biz kaçamazmıyız üleynnn:jeyyar: hem ben yemeğe kaçtım bikere tamammıcokacimcoook
amannn yawww çok yedim çokkkkkkkkkkkkkk
evet cnm yaaaaaa aman kusmayımmmm artık iyi olalım bacım yaaaaaa 7 aydaa fenalara girerimm
ULENNNNNNNNNNNN SİZ YEMEK YİYONUZDA BEN OTMU YİYOMMM YEMEK YAP KIZA BAKKK SONRA GEL KK YA BAKKK ANAM BEN ÖLMÜŞÜM BENİM YERİMDE BAŞKASI OLSA KK YA GELMEYİ BIRAK AKLINA BİLEM GELMEZ ANACIMMM:roflol:
ULENNNNNNNNNNNN SİZ YEMEK YİYONUZDA BEN OTMU YİYOMMM YEMEK YAP KIZA BAKKK SONRA GEL KK YA BAKKK ANAM BEN ÖLMÜŞÜM BENİM YERİMDE BAŞKASI OLSA KK YA GELMEYİ BIRAK AKLINA BİLEM GELMEZ ANACIMMM:roflol:
7. ci ayda kusmaktan değilde tekmelerden fenalara gireceksin hemide kaçtane tekme yiyeceksin epey haşlayacaklar seniaha böyle 9 doğuracaklar içerde sende dışarda 9 doğuracan kaydirigubbakcemile3
yaaa bu anam beni deliii etti ali dedemin yani annemin babasının ismi aliyi sevecem ömeri sevmeyecem diyoo karnımda aliyi seviyooo ömeri sevmezsen hiçbirini sevemezsin dedimm
yok kııızzz o öyle söyler ama yapamaz öyle ayrımcılık falan bak nekadar sevecek onları
nede olsa ilk torun demi yoksa başka torun varmı
birsen siz kaç kardeşsiniz yaaa
kızlar ben şimdi çıkayım kociş geliyor bide buse durmuyor yedi beni yedi
yaaa bu anam beni deliii etti ali dedemin yani annemin babasının ismi aliyi sevecem ömeri sevmeyecem diyoo karnımda aliyi seviyooo ömeri sevmezsen hiçbirini sevemezsin dedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?