bernoşum neden test yap dedim biliyonmu hani jel kullanıyon yaa rahimi destekleyici belki yeterli gelmiyor ..........iğneler daha etkili esen 11 gün yaptı testi sonra leke oldu 120 progestan iğne oldu kız
evdede yattı hep bir düşüğü olduğu için o sebepten diyorum kuşum bir gün birgündür
yaaaaaaaaaaaaaa sen anlatınca yoruluyon tahmin et artık bu sadece sabah trafiğimmm ha unuttum bu arada kızkardeşimin evine mobilya gelecekmişş bizim kızın kayınvaldesi anlatmıştım ya evlenme dönemlerinde ve düğününde herşeyi berbat etti diye oturma odaları boştu salonda oturuyorlardııı eve misafir gitse salon koltukları allahtan yatak oluyordu da yatırabiliyordular damat ana babaya biraz mesafe koyupp geri çekilince akılları başlarına geldi gallibaa:roflol: 2 çkyat almışlar bugün gelecekmişşş bide harçlık vermiş geçen hafta kardeşime 300 ytl sanki lütufta bulunuyor hanfendüüü 3,000 ytl lik beyaz eşya taksitini yıktı zavallıların üstüne düğün sonrası ödemeyecem diyee şimdi böyle kurtulacağını sanıyorr haspammm neys bide bunla uğraşcaz işte bende iş bitmez eve gelince yemek faslııı vsss vssssssssssss birgün bir yerden patlak vericem ama nerden hayırlısı bakalımmm
canım kanama değil ki çamur gibi .. renk olarak ta kıvam olarak da..
ben izin alıp eve gidicem .. şimdi arasam da yarın test günüm zaten yapacak bişeyleri yok ki..
aklıma embriyo olabilir diye geldi.. neyse kızlar görüşürüz.. yarın haber veririm size..
kedicik merhaba cnm evt değişti nickim..
sonra konuşuruz canlarım ..
canım kanama değil ki çamur gibi .. renk olarak ta kıvam olarak da..
ben izin alıp eve gidicem .. şimdi arasam da yarın test günüm zaten yapacak bişeyleri yok ki..
aklıma embriyo olabilir diye geldi.. neyse kızlar görüşürüz.. yarın haber veririm size..
kedicik merhaba cnm evt değişti nickim..
sonra konuşuruz canlarım ..
cnmmmm hoşgeldin gecen senin yazılardan birini aradım ben bakimm doğuma ne kalmış
15 gün heeeeee süperrr yaaaaaaa sende bitirdin bacım yaaa
bebeklik sonra ben sonra neşe kaldıııııı
oğluşuna iki arkadaş geliyooo ömerle alii cnm
cnm duuu bi sakin ol kanaması olupda hamiş olan varr
ki badem var tüp bebede kalk git test yap derim sonuca göre
hemen progestan iğnleler ve yatak izni olur hemen karalara geçmee
sanaaa bişeyyyyyyyyyy olmaz daş gibi garusun
baba baaaaa kaynanaya bak sennnn üleynn kaynana tiki oldu bende valla
bizimkide şimdilik 500 ytl para ve iki altın verebilecekmiş
eşime dedim hiç bişey almnadı 700 versin söyle dedimm
sizi çok özlüyorum ya. son günler hiç geçmiyo be dırımımm. ağırlaştı hareketlerim iyice. ayağa kalkınca çok ağırlık yapıyo aşağıyo zor yürüyorum resmen. dışarı çıkamıyorum hiiç. öyle evde bekliyorum.
bebiş sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum canım. geçen bi arkadaş normal doğum yaptı, bebişi biraz hırpalamışlar doğumda kasları ezilmiş. çok üzüldüm ya. rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.
bu pazar günü kadın gelicek, artık herşey hazır, evide son bi temizlettiricem, bana hiç 10 şubatı bekler gibi gelmiyo be dırımım. hazır olayım da nolur nolmaz.
senin de ne kadar olmuş şuraya bak ya. 22 hafta olmuş bile. günler nasıl çabuk geçiyo. canım ya aklıma hep mira geliyo. ondan hiç ses seda yok. o ne yapıyo haberin varmı hiç.
sizi çok özlüyorum ya. son günler hiç geçmiyo be dırımımm. ağırlaştı hareketlerim iyice. ayağa kalkınca çok ağırlık yapıyo aşağıyo zor yürüyorum resmen. dışarı çıkamıyorum hiiç. öyle evde bekliyorum.
bebiş sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum canım. geçen bi arkadaş normal doğum yaptı, bebişi biraz hırpalamışlar doğumda kasları ezilmiş. çok üzüldüm ya. rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.
bu pazar günü kadın gelicek, artık herşey hazır, evide son bi temizlettiricem, bana hiç 10 şubatı bekler gibi gelmiyo be dırımım. hazır olayım da nolur nolmaz.
senin de ne kadar olmuş şuraya bak ya. 22 hafta olmuş bile. günler nasıl çabuk geçiyo. canım ya aklıma hep mira geliyo. ondan hiç ses seda yok. o ne yapıyo haberin varmı hiç.
:roflol::roflol:
bu kaynanaları ne yapmalı kaynar kazana atmalıııı:roflol:
yandım allah deyince altına odun atmalııı:roflol:
boşuna dememişler kızım yaa valla kızkardeşim düğününü bile mehvedince kaynanası aramadı sormdı telefonlarına çıkmadı 5 aydır evli 2 bayram geçirdiler sadece bayramda gitti bide ramazanda yemeğe gittiler damat evden kalan bazı eşyalarını aldı bide kaynanası hasata olmuştu hastaneye falan gitmişş astımı var hanfendünün bide o zaman gitti geçen hafta da çağırmışmar işte gelin bişey vericez diye çakyatların kartını falan bide para vermişler işte 5 defa gitmiş oldu yaneee:roflol: ayda 1 kere ederr o bile fazla okaruyaaaaklava:
senünkününde durumu iyiyse versin tabiii boru değil yaniii TORUN BU TORUUUNNN değil yediyüz 7,000 bile az benceeesırnaşık şey
canım yaaa valla zor allah kolaylık versinnn ama az kalmış işte azda sabır sadece sen yine şükret bu ylara denk geldi ben eylüün ortasında doğum yaptım biliyon sıcaktan saat başı üst değişiyordum gece sıcak diye balkonda oturuyordum zaten uyku yoktuuu son 2 ay şişkinlikten vs yatamıyordumm fenaydı yaniii serin serin geçiyor şimdi sana şişkinlikte olmuyor bu havalarda hemmm şanslısın onedenlee
ben burdayım kimseler yok çıkıcam az sonraaa hastaneye gidicezzz ordan kızkardeşimin evine geçicez anamda gelormuşş oraya akşama ordayız yaniii
kız beni merak etmedin mi delüüü
geldim ama bitürlü giremedim anşamadım ki
bernaüzülmeni gerektirecek birdurum yok şu anda tatlım benimde anlattığın tarzda lekelenmem olmuştu bu tutmadığı anlamına gelmezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?