Aysonu Kizlari 2008

evet kızlarr ben gene nöbetteyimmm kız uyumadı hala şimdi yatağına koydum emziği verdim ağzına altı temiz karnı tokkk ama uyumuyooooooooooooooooorrrrrrrrrr bende yatağına koyup kendi haline bıraktım dönencesini de çalıştırdım bazen ona bakarken uyuya kalıyorr inşallah uyur gene şimdilik dönencenin sesinden başka sen gelmiyorrrr:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol: iyide doğduğunda hangisi ali hangisi ömer ne bilecekkk yaw sen ömeri ali diye yutturrrr:roflol::roflol:

yok anam birbirlerine benzemeyecekler ki artı ömerin kişiliği ile alinin kişiliği
şimdiden belli ali ,inat ,utangaç ve sakin
ama ömer oynak bi tip ............hem latife diyecem soldaki ömer sağdaki ali ona göre sol bebek sağ bebek densin .....

sen nöbetteymişsin bende uyumusum bu saate kadar .......
kimseler yok hayret bişiiiii

eeeeeeeeeeee günaydınlarrrr kimseler yokkkkkkk
krispi hanumm uyuyor
berna hanım daha girmedi işdedir kesin
fakede ya çocuklarla yada uyudu
hicroş uyuyordur
aslı nazillide uğrar (bu arada aslı tlf verecektin bana yaw)
nurişimmmkocası ambargolu alsın şirket bi pc ya
az katılımcı olsada usus (kokoş avukat )fatoşun antalya şubesi(gelişmelerden ahberdar et)
sultan bugün sen doktora kaçta gidecen
bombom karman çorman

hadi kızlaar gelinnnnnnnnnnn

kızlar rüyamda 6,5 kilo kız doğurmuşum ve çalışıyorum
hahahaa hala aklım kızdaaaaaaaa

günaydın kızlarrrr dün gece yine uyuyamadıkkk zillim durmadı başım çok ağrıyor bu sabahhh uykusuzluk mahvetti beni
bu gün saat 4 te ceylini dr götürücez yine sintigrafi çekilecek reflüsü için bakalım sonuç ne çıkacakkk inşallah iyi çıkarrr

yok bacum ne uyuması 7:30 da uyandım tubayı okula gönderdim kahvaltı falan hazırladım bende bberaber yedim sonra ceylini doyurdum sütümü sağdım kociş tubayı okula bırakıp geldi ona kahvaltı verim geldim kk ya bakmaya sonra gidip biraz uyumayı düşünüyorum 1 saat kadar ve kalkıp evle ilgilencem biraz çamaşırlar toplanıp katlanacak ütü var e 4 te dr olucaz ancak 5 te döneriz eve

Ben ceyline mama yapıp yedireyim gene gelirim saat 10 olmuş mama saati 2 saatte bir yiyor hala zilli 4 saat bekleyince gene 60-90 arası yiyor o nedenle 2 saat ara ile veriyom mamayı böylece 4 saatte 120 yiyor hiç olmazsa zaten gün içinde en az 2 öğün atlıyoruzzz yemiyorrr ooooooooooofff offffffff

günaydın kızzzlaaar. dün gece evde kaldık. size bi bakıp öyle gideyim dedim. napıyosunuz.

dırımımm ikiside erkekmiş çok sevindim canımya. benim oğlana arkadaşa geliyo ne güzel.

kızlar artık son 15 günüm kaldı diyebilirim. 4 şubatta son kontrol sonra duruma göre sezeryan günü seçicez. hala ters kerata ya. 3 kilo olmuş. doktor daha dönmez çok zor diyo.

günaydın kızlar yaa moralim bozuk benim
bi kaç gündür kahve lekelenme oluyodu ya..
şimdi böyle koyu gri gibi bi akıntı oldu..
akıntı da değilde kan pıhtısı kıvamında ama rengi böyle çamur gibi..
düştü galiba embriyolar yaa..
ilk defa gördüm ben de ve hiç duymamıştım..
elim ayağım boşaldı yaa.. netten arıyorum hiç böyle bişey geçmiyo.. ne bu yaa

geldim malesefff yemediiiiii 10 cc yedi bıraktııı 5-10 dk sonra yine denicemmm uykusu var minik kuşumun gözünü açamıyorr tabii 2:30 da yattı kolay değil ben bile aykta zor duruyommm

abbowwwwwwwwwww :1shok:bu ne enerji yaaa sen anlatınca bile yoruldum
kendimi çok güçsüz hissediyorum yawww

kız istermisin dr yanlış görmüş olsun biri kız biri erkek olurmuşşşş:roflol:

kuşum isterimmmmmmm ama som gittiğim doktorda baktı ikiside erkek dedi
hatta biri kızmı dedi sonra bi baktı yok yokkk erkek dedii yapılarından belli oluyormuşş zatiii...................

canı yaaa az kalmışşş allahın izni ile sağlıcakla ve sıkıntısızca alırsın bebişini kucağınaaa inşallahhh bu arada kilosu iyi maşallah doğuma kadar 3.5 kg olur herhaldee sabırsızlıkla bekliyoruz yeğenimizin resimleriniii:ecrin_bebek:a.s.:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:

canım korkma hemen belki normal lekelenme gibi bişiidirrr sen bekle bakalım yarına kadarrr devam etmezse yarın bir kan tahlili yappp 4 tane koydular embryo değilmi inşallah mutlaka tutmuşturr bir veya 2 siii yaa bozma moraliniii bazılarında adete yakın lekelenme oluyor duymuştuuu hem belkii yerleşmesinde kaynaklanıyorrdurr heşeyin hayıslısı sakin olŞeniz

canım senin nick değişmiş demi..

bence değildir ya. açık pembe ve kırmızı olmadığı sürece korkma. rahimde kalan akıntıları ve önceki reglinden kalanları atıyosundur bence. doktoruna bi sorsan canım.

cnmmmm hoşgeldin gecen senin yazılardan birini aradım ben bakimm doğuma ne kalmış
15 gün heeeeee süperrr yaaaaaaa sende bitirdin bacım yaaa
bebeklik sonra ben sonra neşe kaldıııııı
oğluşuna iki arkadaş geliyooo ömerle alii cnm

cnm duuu bi sakin ol kanaması olupda hamiş olan varr
ki badem var tüp bebede kalk git test yap derim sonuca göre
hemen progestan iğnleler ve yatak izni olur hemen karalara geçmee

yaaaaaaaaaaaaaa sen anlatınca yoruluyon tahmin et artık bu sadece sabah trafiğimmm ha unuttum bu arada kızkardeşimin evine mobilya gelecekmişş bizim kızın kayınvaldesi anlatmıştım ya evlenme dönemlerinde ve düğününde herşeyi berbat etti diye oturma odaları boştu salonda oturuyorlardııı eve misafir gitse salon koltukları allahtan yatak oluyordu da yatırabiliyordular damat ana babaya biraz mesafe koyupp geri çekilince akılları başlarına geldi gallibaa:roflol: 2 çkyat almışlar bugün gelecekmişşş bide harçlık vermiş geçen hafta kardeşime 300 ytl sanki lütufta bulunuyor hanfendüüü 3,000 ytl lik beyaz eşya taksitini yıktı zavallıların üstüne düğün sonrası ödemeyecem diyee şimdi böyle kurtulacağını sanıyorr haspammm neys bide bunla uğraşcaz işte bende iş bitmez eve gelince yemek faslııı vsss vssssssssssss birgün bir yerden patlak vericem ama nerden hayırlısı bakalımmm

bernoşum neden test yap dedim biliyonmu hani jel kullanıyon yaa rahimi destekleyici belki yeterli gelmiyor ..........iğneler daha etkili esen 11 gün yaptı testi sonra leke oldu 120 progestan iğne oldu kız
evdede yattı hep bir düşüğü olduğu için o sebepten diyorum kuşum bir gün birgündür

canım kanama değil ki çamur gibi .. renk olarak ta kıvam olarak da..
ben izin alıp eve gidicem .. şimdi arasam da yarın test günüm zaten yapacak bişeyleri yok ki..
aklıma embriyo olabilir diye geldi.. neyse kızlar görüşürüz.. yarın haber veririm size..

kedicik merhaba cnm evt değişti nickim..
sonra konuşuruz canlarım ..

canımmm çok sağol bitanem ya. günler geçmiyo. hep sanki doktorun sezeryan gününü beklemiycek gibi geliyo bana. 10 şubat dedi doktor sezeryan günü için tahminen.

ama benim ağrılarım ara ara olmaya başladı bile. hazırlıksız gecenin bi körü apar topar olmasından korkuyorum.

dua edin kızlar bana. hayırlısıyla olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…