Aysonu Kizlari 2008

ayyy hicroşum yaaaa kız biz burda birsenle lak lak yapıyoz meğer sen neler yaşamışsın haberimiz yok canım yaaa nasıl üzüldüm anlatamam ay nasıl dayanıyor onca şeyler minicik beden offff çok duygulandım kızzz vallaha çok kötü oldum şimdi çok çok geçmiş olsun yaaa allah acil çok acil şifalar versin allah beterinden korusun bazı doktorlar heç bişeyden anlamıypor işte adı doktor boşu boşuna okadar eziyeti çekti yavrucak önceden bilinseydi daha önca tedavi altına alınsaydı oda okadar canı yanmazdı bir annenin gözü önünde yavrusunun ağlaması ve annenin elinden hiç bişey gelememesi o anneyi yakıp kavuruyor işte sanki sana bana yardım et der gibi senden medet umuyor gibi çok kötü bir durum yaaa allah tekrar acil şifalar versin canım çok üzüldüm

offff bir anda moralim bozuldu yaaaa
ben yatayım artık birsen sende çıkmışsın hadi iyi geceler
offf yaaaa kıyamam ben onun minicik bedenine

yaaa hicroşşş diyecek birtek kelimem yok şaşkınım yaaa
o reflü yanma ne kadar kötü bişey ben koca kadın dayanamıyorum o sübyan nasıl dayansın offf
allah korusun ama boğula bilirde .....ben bi gece boğuluyordum yaauykudan nasıl kalktım bilmiyorum oydu buydu sonra kustummm
rabbim şifasını versinn çok üzüldüm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk neden oluyormuş bu peki yaa

günaydın şekerler
birsen başınız sağolsun canım gençmiydi ölüm nedeni neymiş
insan gençler ölünce helede çocuklu gençler ölünce çok üzülüyor

kripi cnm yaşlı bir kadındı kadın tuvaletten çıkarken düşmüş ve 3 yerden kırığı vardıı belden diz kapağından ayağında ameliyata almışlar 7 saat kalmış çıkmış ayılmış kadın gece irden solunum ve kap durmuş

benim annem ölüm haberlerine gelemiyor sinir hastasıya cnm

günaydın arkadaşlar

bernacım söyleyecek söz bulamıyorum hakkınızda hayırlısı olsun rabbim evladında hayırlısını versin şimdi keşke şu çocuğu doğurmasaydım dedirten o kadar çok evlat tanıyorum ki başını da benim görümcem çekiyor zaten

negatif canım sonuç..
fazla kalamıycam çıkmam lazım haber vereyim dedim..
zaten dün olan şeyden sonra hiç umudum kalmamıştı..
sağlık olsun.. öpüyorum hepinizi

ayyy berna hakikaten kelimelerin bittiği yer
halbuki biz bayaaa umutlanmıştık
nedesem çok üzüldüm nasip değilmiş demekki bu ayda
aynı doktoramı yaptırmıştın acep
ayy bugün ne acayiğ uyandık böyle kötü haberlerle
hicranın bebeği
birsenin yakınının ölüm haberi
bernanın negatif haberi
ay benime belim kopacak ağrıdan yaaa
dün başım bugün belim öldüm beeee
kızlar yaaa 30 günde bir adet gören birisi 20. gün yumurtlaması olurmu bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…