Aysonu Kizlari 2008

malesef öyle yapıyorlar yaşlandıkça mantıken daha çok harcar insan ölecem zaten diye ama tam tersi

malesef öyle yapıyorlar yaşlandıkça mantıken daha çok harcar insan ölecem zaten diye ama tam tersi

cnm benim ananenin parası yok bi emekli maası var 4 dayım var bakmıyor biri bakıyor
onlarada etmediğini bırakmıyor doktor ilacını değiştiriyor yengem veriyor diyoki sen beni zehirledin yengemde sağlam bi kadın değil hasta ya bunun gibi bürsürü şey gidiyor baska yerde konuşuyor yengemin kulağına gidiyor sanıyorki onun 400 ytl maası ile dayım evi geçindiriyor eve alınan ekmeğin hesabını yapıyorr

ayyy yengene de zor ama
ben hep dua ediyorum Rabbim bunamadan elden ayaktan düşmeden alsın canımı

ayyy yengene de zor ama
ben hep dua ediyorum Rabbim bunamadan elden ayaktan düşmeden alsın canımı

cnm bunama yok kendisinde ölüm korkusu var
annem evdeya artık burayada yollarlar işimiz iş valla bakmak sorun değil ama ben hamileliktenmi ne tiksindim tuvalete gidiyor elini yıkamıyor annem sürekli diyor
klozetin ucuna oturuyor daha nelerr yaaaa

ay zor olacakkk dayınlara gitsinn
hayırlısıyla birdoğursaydın valla ben de ev işi yapmayı özledim

ay zor olacakkk dayınlara gitsinn
hayırlısıyla birdoğursaydın valla ben de ev işi yapmayı özledim

cnm dayımlara nasıl deriz onlar zaten bunalmış gönderneye kapı arıyolar
çok zor cnm yaa kısmi bir feleç geçirdigeçici ve geçtide eli sapa sağlam
hersey yapabilir ama kullanmıyor tek elle yiyor annem kızıyor anne elinde bişey yok neden böle yapıyon neden o elini kullanacakmış
kendisi bayat ekmek yiyor annem evde yok diye taze ekmek içi koydu önüne
diyorki kızım taze ekmekle bakıyor gelin bayat
yengem duysa çok üzülür altını bile temizliyor çünki

ahh esenciğim insanın geçmişteki fikri yaşlanınca böle oluyor
ananem bi namaz kılmaz kuran okumaz dı sırf laf dedikodu iyiykende çok temiz değildi rahmetli dedmden korkusuna namaz kılardı
biraz ibadetle ilgilense kafasında dedikodu kurmazz

kızlar bişey soracam namaz kılmak için illa kapanmakmı gerekli
biri bana kapanmadan namaz kılma dedi

kızlar bişey soracam namaz kılmak için illa kapanmakmı gerekli
biri bana kapanmadan namaz kılma dedi

hayır saçmalamasın kim dedi onu kapanmak Allahın başka bir emri namaz kılmak başka bir emri
ama sorguya çekileceğimiz zaman bize ilk sorulacak soru kapanıp kapanmadığımız değil namaz kılıp kılmadığımızzz
böyle şeyler seni kesinlikle caydırmasın dinimiz kolaylık dinidir

ne bileyim yaaa kapalı olmadan kılma dedi
ben daha önce kapandım 2 sene kapalı kaldım ama açıldım sonra
hiçbir eşarbımı atmadım niyetim var ama iyice hazır olmalıyım birdaha asla açılmamalıyım

bu arada anneannen için çok zor birdurum ama sevabı çok şikayet etmeden bakarsan mukafatı da büyük boşver susmaya çalış

kesinlikle iyice hazır olmadan kapanma
zaten önce iman namaz ihlas sonrasında kapanma gelir diğerleri tamsa kapalılıkta arkasından gelecektir bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…