bu arada anneannen için çok zor birdurum ama sevabı çok şikayet etmeden bakarsan mukafatı da büyük boşver susmaya çalış
kesinlikle iyice hazır olmadan kapanma
zaten önce iman namaz ihlas sonrasında kapanma gelir diğerleri tamsa kapalılıkta arkasından gelecektir bi şekilde
ben hamilelikten önce simetri hastası gibiydim manyaktım ama hamilelik bana xl olmayı öğretti
sende rahat ol birazz
tabiki cnm yaaa ben hep işten çıkayım namazımı tam vaktiyle kılacam derdim o zamanda kapanır yeniden derdim ....iş hayatında özellikle özel sektörde pek hoş karşılamıyolar benim çalıştığım yer orucu bile tutmayın diyecekti yanii
birsencim ben şimdi çıkmak zorundayım tatlım kuaföre gidicem ormana döndüm valla
selam kızlarrr evdeyim bugün ama çoookkk iş birikti kaç gündürr baya yoğun olucam fırsat bulursam girerim kendinize iyi bakınnn
esen lennnnnnnnnnn soru sorduk sanaaaaaaaaaaaa
kızım cevap verdik yaaa okusana msn ni aç ordan vereyim adresi dedim
selam canlarim
esencim sadece ikimiz variz herhalde:uhm:
dun gelemedim erkenden siziyorum hic enerjim olmuyor aksamlari:çok üzgünüm:zaten keyfim de hiç yokherneyse
gecmise baktım bernacım soyleyecek sozum yok bugune kısmet deilmiş demekki:çok üzgünüm:
fekooo ben de sizleri özlüyorum canum ben,mŞeniz
hicranım kıyamam o minişe reflüsü o derece ileriymiş haa kıyamam ona yaa Allah acil şifa versin sana da kolaylık versin arkadasım cok zor
sultanın testi nasıl negatifmiş yaa neden adet olmadı o zaman yaa Alla ALla bu nasıl iş boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?