Aysonu Kizlari 2008

cnnm okudum ama adresi özelden yazzz bana

noluyor lennn ne adresiii ay ben çok yoruldum şimdi yemek hazırlicam bakayım accık size dedimmm bernadan haber varmıııı kızlarrr ayyy sultanada moralim bozuldu yawww ama allah büyük olucak mutlaka birgün inşallahhh kızında morali bozulmuştur kesinn yaww geçmişide okuyamıyom şimdi sonra gene gelirimmŞeniz

selam kızlar ayy benim belim felaket yaaaa
hiç yatamadımda nenenin akrabası geldi onahoşgeldine indim aşağı sonra buseyi yedirdim uyuttum sizi özlaedim geldim ama belim kopuyo resmen yaaaaa

allah kolaylık versin canım neden belin ağrıyor çokmu iş yaptın yoruldunmuu benimde kolum ağrıyor sakat sakat iş yapmaya çalışıyom valla olmuyor böle bu hafta bir kadın almam lazımm yapamıyom bu kolla

bernanında negatifffffff hiçrancığımmm

hadi yaaaaaaaaaaaaaasenağlama ben ondan ümitliydim yaa 4 taneden biri enazından tutar diye ümit ediyordumm üzülmüştür şimdi kızacağız yaaa

BERNACIM ÜZME KENDİNİ DİCEM AMA OLMUYOR TABİİİ İNSAN ÜZÜLÜYOR AMA YILMA HAYATIMMM HEM BELKİ NORMAL YOLDAN OLUR BAK TÜPBEBEK VE AŞILAMALARDAN SONRA KENDİLİİNDEN HAMİŞ KALANLAR VAR BURDA BİLİYORSUNNN İNŞALLAH RABBİM HEPİNİZİN KUCAĞINI BEBEKLERLER DOLDURURR:Saruboceq::Saruboceq:a.s.Şeniz

sadece belim değilki bacım başımın arkası ensemden yukarı bir ağrı var
gripte yapıştı kaldı bende belim dün geceden beri ağrıyo hani desem adet olacam adetime daha 10 gün var kulaklarım gripten tıkanmış zaten
valla ben senin yerinde olsam çoktaaaaan tutardım kadın birazda kendini düşün kız sağlık öyle kolay kolay bulunmuyor kendini okadarda yorma tut bi kadın

kııızzz birseennn msn yi neden yüzüme kapattın bakim heeee:jeyyar::jeyyar:
küstüm sana maaaaneee:dilcikar::dilcikar:

çokkk mutluyum çokkkkkkhihoyyyt:sm_cool:artık oğluşlarımın hareketlerini elimi koyuncada hissediyorum:teytey::teytey::dance::teytey:

süpermiş yaaaa süperr çok mutluyum babamızın olmadığı bugünlerde bana ilaç gibi geliyor:teytey:

maaaaneee siz lak lak yaptınız beni yanlız bıraktınız konuşmuyom sizleeee
bugün bi hoş oldu burası zaten kimsede gelmedi

aman da aman lüsermiş kız ben bebek odası aldım birsene uygun geldi fiyatı onun yerini söylüyordum
alıngan seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…