Aysonu Kizlari 2008

canım çok geçmiş olsun götürdün mü bugün doktora ne dedi?umarım şimdi biraz daha iyidir.

huuu huuuu selam gacılarrr ayy ne çok yoruldum bugün anlatamam sizlere buseyi doktora getirdim yavrumun takati kalmadı ayakta duramıyordu içi dışına çıktı kuzumun doktor dedi müşade altına durması lazım 5 saat müşde altında kaldık serum verildi vücudunun suyu bitmiş kızımın nasıl bitkindi anlatamam onu öyle görünce içim parçalandı kan alındı felan kaka tahlili yapıldı akşama doğru geldik eve ilaç verdi işte üç günden daha fazla sürerse getir dedi doktor allahım evim pislik içinde buse hiç bensiz durmuyor günde sadece 1 kere yemek yiyorum öldüm kızlar öldüm yaaa

Kızzzzllllaaaaarrrrr beeende hamileyim allahıma binlerce kere şükürler olsun.meleğim sonunda gelmeye karar verdi.

canım çok çok tebrik ederim.Allah kucağına almayı da nasip etsin.sayfanın en yeni hamişi ben olduğumdan şuan neler hissetiğini çok iyi anlayabiliyorum.ben hala inanamıyorum bazen:))tekrar hayırlı olsunhihoyyyt

canım çok geçmiş olsun götürdün mü bugün doktora ne dedi?umarım şimdi biraz daha iyidir.

aaahhh ususcum aaahhh hamiş kalmak bi dert doğurmak bi dert onu büyütmek ayrı dert
ne zor şey anne olmak anlatamam yani yaşaman lazım inşallahda ogünleri hayırlısıyla görürsün evde busenin kusmadığı şey yok herşeyi baştan aşağı kusuyor makine hiç durmuyor asmaya yer yok ne yapacamb ben böyle şu 1, 2 gün geçse toparlar kendini ama nasıl geçecek o günler bilemiyom eridi kızım 2 gecede nasıl kilo verdi yaaa oooffff

aaa bende sana yazmıştım biraz önce.tekrar geçmiş olsun canım.mikrobikmiymiş busenin durumu bişey söledimi doktor

valla ben daha şimdiden endişeleniyorum inşallah doğduğu günleri görürsem ne yaparım bilmiyorum.ama ben zaten küçük çocukların hastalığına hiçç dayanamam.umarım bi ana önce iyileşir de sana kocamann bi gülücük verir

aaa bende sana yazmıştım biraz önce.tekrar geçmiş olsun canım.mikrobikmiymiş busenin durumu bişey söledimi doktor

onu bilmiyorum canım mikrobikmi olup olmadığını ama çok bulaşıcı bir şeymiş busede geçen akşam hasta olan bir bebekle oynamıştı oda ishaldi kusuyordu muhakkak ondan bulaşmıştır doktor beni uyardı sık sık ellerini yıka çok bulaşıcıdır dedi sanada geçmesin dedi doktor civanım sağolsun doktoru çok iyi kızımın

ayyy hele ik zaman lar çok hassa olacağın için çok ağlarsın sana söylim yani ben her ota moka ağlardım şimdi biraz anca toparladım yani buse uyurken ona bakıp ağlardım nedenini sorma nedeni anne olmak onun benim bir parçam olması tamamen bana bağımlı olması arasıra bana gülücük atması benim ağlamama sebep olurdu

öyledir tabi ya..düşününce şu 2 aylık minik bile bizim hayatımıza ne kadar anlam kattı. sen nerdeyse 3 senedir onunla berabersin:))(maşallah ikimizede:))

ayyy ben yatıyorum canım yaaa uykusuzum 48 saattir uyumuyorum başıma bıçaklar saplanıyor resmen
herkesi öpüyorum yarın buse iyiyse belki gelirim ama büyük ihtimalle gelemem çünkü buse biraz iyi olursa hemen eve dalacam bu evi böyle görünce cinlerim tepeme çıkıyor hepinizi çoooooookkk seviyorum canlarım benim

canım ben kaçıyorum biraz uyumaya çalışayım.tekrar çok geçmiş olsun benim yerimede öpüver buseyi kocamannnn sende kendini ihmal etme.yemeğini filan aksatma
sen güçlü olki bebeişine bakabilesin.
hadi canım iyi geceler seni de öptüm

canım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür edrim.bu sitede çok güzel anlar paylaştım sizinle heyecanlandım umutlandım üzüldüm ağladım,yeri geldi hamişilik haberlerinize çooooooooookkkkk sevindim.şimdi buraya hamileyim diye yazarken ne hissedicemi ne söylicemi bilemiyorum 4 gündür ayaklarım yere basmıyo sanki.bu dünyada sadece ben eşim ve karnımdaki minik mucizem var gibi.4 gecedir ettiğim duam:allahım isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin.

ama bişi sorucam;3 haftalık hamileyim dün dr sadece 3,2 mm olarak keseyi gördü.dah abebeişimi göremedik.12 martta tekrar gidicem.o zaman görürüz dedi.ve göremememizin normal olduğunu söyledi.bu konuda bilgisi olan var mı.içim çok rahat diil de...yani bebişi görmem için erken dimi daha.

cnm benim günaydınn öncelikle bu efamları at kafandan o tarihte bebişini görürsün alttan muaynede rahat görürsün bak neşe gitmişti 5 haftalıktı salak doktor üsten bakmış görememiş kızın morelini bozmuştu başka doktora gitti tekrar kan testi
ve alttan muaynede bebişinide gördü ........göreceksin cnm sakin ol gelip anlatacaksında şukadarcıktı böleydi diyee:sm_cool::teytey::dance:

aman cnm benim gibi düşmanım bile olmasın cnm çokkkkk zor inan sen bide çalışıyorsunnn

canım yaaaa çok geçmiş olsun ben ufak bişey sandım çokk çokk geçmiş olsun yaaa
işi gücü bırak yavruna bak yıkadıklarını alt kattakilrede götür kurutsunlar sende kendine bak tamamı
cnm kesin mikrobik cnm herkesde bişeyy varrrrrr eşimde gitti hastaneye bugünn

tekrardan günaydınlar benimde azcuk canum sıkkın oğluşlarım debbüklemiyor
dün ekmeği biraz kestim tatlı hiç yemedim oğluşlar küstü bana arada vuruyolar canım sıkılıyorr
ama bugün tatalı yiyecem söz veriyorum onlara

selam kızlarrr nasılsınızzz ben işlerin altında kaldım kız durmuyor gene 2 gündür yemek yediremiyorum biberonuda bırakacak sanırım bu zilli biberon mamasını kaşıkla yedirmeye başladık gece uyurken birtek uykuda içiyor gündüzde bazen yarısını içip diğer yarısını kaşıkla alıyor ama 2 ğün atlamaya başladık gene yemiyor yemek saatlerimiz 4 saate çıkarmıştık şimdi gene 5 saate yükseldi arada 3 saat geçince yiyor sonra gene başlıyor atlamaya netçem bu kızla yaww yine150 gr vermiş tarttık bu sabah malesefff yemeyince hemen kilo veriyorr dr aradım mide de dolayı dedi kan idrar herşeye bakılmıştı zaten bide ishal yeni atlattık etkiledi diyor dr düzelecek 1 hafta daha sabret diyorr

cnm çok geçmiş olsun yaww şu kızı bi okut üflet nazarmı değiyor acep yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…