ahhhh o zaman o kusmalar varsa kuşum çalışma şansın zayıflıyor
cnm benim şimdi diyet olayım var biliyon inş. bebişlerimi etkilemez ben 1 kilo vermişim toplamda 10 kilo almıştım 9 kiloya düştü ......
doğum için önceeeeee 32 haftayı görelimm diyor çok önemli çünki cnm sonrasında eğer sende ve bebekde rahatsız edici bir durum olmazsa 36 haftayı bitirelim diyor 36 artılarda alırız diyor yani en geç 4 mayıss 37 hafta oluyorrr kuşum ama nisan sonu olursa 36+2-3 de alır
ayyyy negüsel maşallah maşallah.az kalmış canım ya.bana o günler şuan o kadar uzak geliyo ki:1no2:
banada öle geliyordu kuşum ama geldii sendeegöreceksin allahın iznii ile
birsencim ben kaçıyorum gideyim bi süt içeyim belki biraz rahatlatır.öpüyorum seni de kuzuları da:))
ahanda size gazete okuyan zilli kızımmmm
alıntı yapmayın silicemmm kızlarrrr
cnm tüp bebek olunca o kadar yumurta geliştirdiler
aşılama için en fazla 3 yumurta gelşmesi yeterli cnm
ben gonalf kullandım cnm orgalutran baskılayarak gelişimi sağlattılar
erkenden büyüp çatlamasın diye ...
bizde normal yolla hamişlik olasılığıı yoktu cnm eş faktörü vardı
20 yumurtanın hepsi 18 19 mm değildi
22mm 23 mm ..20mm 19 mm 18 mm 17,5 mm di bunlar en büyükleriydi bunları topladılar
2 tanesi transfer edildi ..2 tanesi gelişmedi 2 tanesini dondurduk cnm
cnm tüp bebekde yumurtalar geliştiriliyor takibi yapılıyor yeterli ölçü ve sayı olunca
toplama işlemi oluyor oda anestezi altında yapılıyor ve aynı anda eşden sprem alınıyor
döllenme işlemi ogün başlıyor dışarıda sonra hastaneden arıyolar gelişimleri hakkında
ve sizi arayıp şugün gelin diyolar ve o gün gidip hastaneye yatıyorsun 5-6 bardak su içiyorsun ve ayık şekilde sana transfer işlemini uyguluyolar cnm ayakların havada aşılama işlemi gibi oluyor sonrada 4-5 saat hastanede yatırıyolar seni ..sonra çıkıyorsun
kabacı bu cnm ....bana sorarsan eğer iğne kullanacaksan aşılama yapılsın işiniz daha garanti olur
evet canım iğneleri kullandığım ay 24 yumurta oluştu ama birsenin dediği gibi doz çok önemli dr una güvenmelisin bu konuda benim aşılama iptal edildi o ay tüp bebek yapmadık çünkü yumurta toplama işlemi saatli yapılmalı bir sonraki ay denedik tüp bebeği yumurtalar içerde gelişiyorlar 18 19 olunca ortalama çatlatılıyor sonra toplama işlemi döllemeyi dışarda yapıp en fazla 5 gün büyütüp yerleştiriyorlarr denemeye başladığınızda bana da istediğini sorabilirsin hertürlü soruya açığım elimden geldiğince cvp yazarımo iğneleri kullandığın aymı 24 yumurtan oldu hepside benim doktorumun dediği gibi 18-19 mmiydi.o ay aşılam yerine tüp bebekmi yapırdınız.ya benim eşimde şuana problem yok yani doktor öle diyo.hangi iğneyi kullanmıştın. adet olunca günde 3 tane klomen ve göbekten iğne yapılcakmış.inşallah işe yarar. böyle güzel tecrübeler duyunca çok seviniyorum senin gibi mutluluğu bana da nasip eder inşalalh.toplanan yumurtalar dışardamı geliştiriliyo yoksa tüp bebekte biraz anlatırmısın. bana da eğer iğne de cevap vermezse tüp bebek yaparız dedi.
canım benim vadi başladı onu izliyorum yarında sabahçıyım o yüzden şimdi yatıcam iyi geceler öpüldünüz bacımmmesen bacım seni görüyom öpüyorummm ve yimek yemeğe gidiyorum kuşummm
bol bol dua et canım olmasında da olmamasında da vardır bir hayır Rabbim hayırlısını versinçok sağol canım bilgilendirmen için. yani 20 yumurta gelişimi için biraz fazla doz kullanıyolar sanırım. sanırım bize önce iğne ve ilaçla yumurtalarımı büyütmeye çalışacak büyürlerse çatlatma iğnesiyle normal yolla deniyecek
.olmazsa aşılama o da olmazsa tüp bebek yaparız dedi. tabi ben daha rahim filmi de çek,ilmedim.Allah yardımcım olsun. sizlerden böyle güzel şeyler duyunca, dileklerinize kavuştuğunuzu görünce ümitlendim.stres yapmıcam. adet olunca gidicem adetime daha bi hafta var. size gelişmeleri yazar yine bilgilerinizi isterim.çok sağol canım.Allah sana güzel bir hamilelik dönemi nasip etsin ve bebişklerini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..darısı bizim başımıza.
evet canım iğneleri kullandığım ay 24 yumurta oluştu ama birsenin dediği gibi doz çok önemli dr una güvenmelisin bu konuda benim aşılama iptal edildi o ay tüp bebek yapmadık çünkü yumurta toplama işlemi saatli yapılmalı bir sonraki ay denedik tüp bebeği yumurtalar içerde gelişiyorlar 18 19 olunca ortalama çatlatılıyor sonra toplama işlemi döllemeyi dışarda yapıp en fazla 5 gün büyütüp yerleştiriyorlarr denemeye başladığınızda bana da istediğini sorabilirsin hertürlü soruya açığım elimden geldiğince cvp yazarım
canım benim vadi başladı onu izliyorum yarında sabahçıyım o yüzden şimdi yatıcam iyi geceler öpüldünüz bacımmm
bol bol dua et canım olmasında da olmamasında da vardır bir hayır Rabbim hayırlısını versin
sweetbaby cnm istediğini sor burada görmezsen profilime gir ziyaretci sayfama yaz yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiği kadar cnm .......sende hayırlı sonuçlara ulaşırsın inş.
bakarsın adet olmazsın........rabbim hayırlısını nasip etsin cnm .........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?