Aysonu Kizlari 2008

ayyyy negüsel maşallah maşallah.az kalmış canım ya.bana o günler şuan o kadar uzak geliyo ki:1no2:

ay çıkmış yaşasınnn çok mutlu oldum ama bu işe en çok hicran sevinecek nezamandır bana şu takvimini yap diyip duruyodu.son zamanlarda herhalde ağzında tüy bitti sölemekten bile vazgeçmişti:roflol::roflol::roflol:

aaa kaçmışsın kuşummm bende bekliyorum takvim yap diyeee
çok güsel olmuşşş kuşummmmmmm

birsencim ben kaçıyorum gideyim bi süt içeyim belki biraz rahatlatır.öpüyorum seni de kuzuları da:))

ahanda size gazete okuyan zilli kızımmmm

alıntı yapmayın silicemmm kızlarrrr

ahhh canım yerim ben onu. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.çok şanslısın şu tatlılığa bak. bilmiş seni.inşalalh benim d eböyle tatlı bi bebişim olur. ayrıca desteğin için çok teşekkürler canım. tamam stres yok. gelişmelerimi size yazıcam adet olup doktora gitmeye başlayınca.bana yardımcı olursunuz yine.

çok sağol canım bilgilendirmen için. yani 20 yumurta gelişimi için biraz fazla doz kullanıyolar sanırım. sanırım bize önce iğne ve ilaçla yumurtalarımı büyütmeye çalışacak büyürlerse çatlatma iğnesiyle normal yolla deniyecek
.olmazsa aşılama o da olmazsa tüp bebek yaparız dedi. tabi ben daha rahim filmi de çek,ilmedim.Allah yardımcım olsun. sizlerden böyle güzel şeyler duyunca, dileklerinize kavuştuğunuzu görünce ümitlendim.stres yapmıcam. adet olunca gidicem adetime daha bi hafta var. size gelişmeleri yazar yine bilgilerinizi isterim.çok sağol canım.Allah sana güzel bir hamilelik dönemi nasip etsin ve bebişklerini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..darısı bizim başımıza.

sweetbaby cnm istediğini sor burada görmezsen profilime gir ziyaretci sayfama yaz yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiği kadar cnm .......sende hayırlı sonuçlara ulaşırsın inş.
bakarsın adet olmazsın........rabbim hayırlısını nasip etsin cnm .........

evet canım iğneleri kullandığım ay 24 yumurta oluştu ama birsenin dediği gibi doz çok önemli dr una güvenmelisin bu konuda benim aşılama iptal edildi o ay tüp bebek yapmadık çünkü yumurta toplama işlemi saatli yapılmalı bir sonraki ay denedik tüp bebeği yumurtalar içerde gelişiyorlar 18 19 olunca ortalama çatlatılıyor sonra toplama işlemi döllemeyi dışarda yapıp en fazla 5 gün büyütüp yerleştiriyorlarr denemeye başladığınızda bana da istediğini sorabilirsin hertürlü soruya açığım elimden geldiğince cvp yazarım
esen bacım seni görüyom öpüyorummm ve yimek yemeğe gidiyorum kuşummm
canım benim vadi başladı onu izliyorum yarında sabahçıyım o yüzden şimdi yatıcam iyi geceler öpüldünüz bacımmm
bol bol dua et canım olmasında da olmamasında da vardır bir hayır Rabbim hayırlısını versin

çok sağol canım .artık 16 martı iple çekiyorum adet olayım da biran önce başlayalım diye. gelişir dimi benim de . içimi ferahlattınız.gerçekten çok yardım ettiniz. ben daha çok ağrıtırım sizin başınızı.

sağol canım ya.içimi gerçekten rahatlattınız. 16sında adet olurolmaz size bi sürü sorum olur eminim. çabuk gelsin d ebaşlıyım hemen. bua y da hiç umudum yok ki. 15 mm olanın büyüklüğü 13 mm düşmüş. hiç şansım yokki. keşke olsaydı. neyse elimden bişi gelmiyo.

kimseler gelmemişşşş şakaaa gibi ben hastaneden geldim çokkk yorgunumm

sweet cnm yumoşun küçülmüş olabilir ama şimdi stresten çıkınca sen tekrardan büyüye bilir
stres varya neler yapıyor anlatamam

sweet canım istediğini sorabilirsin hakkında hayırlısı gelişir yumurtaların merak etme pco lu çok arkadaşım var doğal yollardan bile hamile kaldılarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…