Aysonu Kizlari 2008

gülben ergen hamileymişşş hemde ikizzzz
ülen herkez kendiliğinden ikiz yapıyo biz de tek bile yokkkkkkkkkkksenağlama

hicrannnn kızın çok tatlı öğretmenmi olacak neeeeee

bence 2,3 aya kadar kızın ev işlerinede başlar
annesine yardım ederhihoyyyt

bu arada ben bugün fakültedeydim yine
kurul için gün verdiler
taaaaaaaaaaaaaaa 26/03/09,,,,,,,,,, 20 gün var dahaaa

selam kızlar

sizlere haber edeyim dedim benım bebeğim bugünlük sağlık durumu çok iyiydi sağlık durumu iyi ama kilo düşük küvezde bakılıyor inşallah 1600 olunca ve sağlık problemide olmazsa eve getirecez...dua edin kızlar..öpüyorum...

ayyy cnm yaa şükür sesin çıktı çok merak ettim seni yaw tlf yok bişey yok

demek bebeğin iyi aman iyi olsun cnm herkes çok üzüldü tabi bende çok üzgünüm
inş. şifa bulur annesi kocaman olacak kızın :Saruboceq:

selam kızlarrr gelemedim bugün siteye nasılsınız napiim ancak gelebildim kız durmadı bende kendimi iyi hissetmiyorum halsizim biraz 3-5 iş yaptım yemek ti vs bu saat oldu işte

aaaaaaaaaaaaaa kız doğummu yaptın sennnnnnnnnnnnnnnnnnnn allahım yardımcın olsun pekte erken gelmişşş allahın izni ile çabucak gelişir düzene girer gelişmeside ana kucağına gelir yavrum yaaa hem geçmiş olsun hem gözün aydın diyeyim ohalde sana canım allah analı babalı büyütsün

hicroşş diyabete gittim gebelikte tokluk şekeri 1 saat sonra ölçüyor dedi sabahları iki pozitif aksamları bir pozitif iki sınır çıktı bu haftada diyete devam et dedi listeni diyetisyen biraz arttırsın dedi.
eğer böle yüksek çıkarsa insülin vereceklermiş yawwwww..

aman gerek kalmaz inşallah kız bana da vereceklerdi son dönem doğuma yakın zamanda şeker normalde daha çok yükselir diye sadece kontrol altında tutmuştuk dietle hatırlarsan bide o iğneleri yemedim iyiki ben

aman gerek kalmaz inşallah kız bana da vereceklerdi son dönem doğuma yakın zamanda şeker normalde daha çok yükselir diye sadece kontrol altında tutmuştuk dietle hatırlarsan bide o iğneleri yemedim iyiki ben

ayy cnm yaaaa bi kadındoğumcu ile konuşayım o tokluk şekerini 2 saat sonra sayıyor bunlar açlık şekerini 95 sayıyor kadındoğumcu öle görmüyor

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
napıysınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

dırımmmm kuzenim doğum yaptı
hani emiönünde oturmuştuk beraber
pazara ist inş
ona gidicem oğluşumuzu görcem
pzt eminönündeym
aytunca söyle uğruycam yanına

canım öncelikle ömürlü olsunn inşllah bebişin en kısa zamanda saglıgına kavuşur tatlım dualarımız sizinle.
geldim miraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nasılsın canımmmmmmmmmmmm
fakecimm gelmiş ve gitmişsin sanırımm miramızda gitmişş kimsecikler kalmamış kimseyi yakalayamıyorummm.
herkeslerr nasılsınızz şekerler..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
napıysınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

oooooooooooooooo kimler gelmişşş biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın almiş nasıll yaa iş hayatın nasıl kızzz bebiş işlerini kendi halinemi mi bıraktın ne diyon gıııŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…