selam kızlar
aaa fekom burdaymış naber feko bak nasıl denk geldik kaydirigubbakcemile3
selam kızlar
sizlere haber edeyim dedim benım bebeğim bugünlük sağlık durumu çok iyiydi sağlık durumu iyi ama kilo düşük küvezde bakılıyor inşallah 1600 olunca ve sağlık problemide olmazsa eve getirecez...dua edin kızlar..öpüyorum...
gülben ergen hamileymişşş hemde ikizzzz
ülen herkez kendiliğinden ikiz yapıyo biz de tek bile yokkkkkkkkkkksenağlama
selam kızlar
sizlere haber edeyim dedim benım bebeğim bugünlük sağlık durumu çok iyiydi sağlık durumu iyi ama kilo düşük küvezde bakılıyor inşallah 1600 olunca ve sağlık problemide olmazsa eve getirecez...dua edin kızlar..öpüyorum...
hicroşş diyabete gittim gebelikte tokluk şekeri 1 saat sonra ölçüyor dedi sabahları iki pozitif aksamları bir pozitif iki sınır çıktı bu haftada diyete devam et dedi listeni diyetisyen biraz arttırsın dedi.
eğer böle yüksek çıkarsa insülin vereceklermiş yawwwww..
aman gerek kalmaz inşallah kız bana da vereceklerdi son dönem doğuma yakın zamanda şeker normalde daha çok yükselir diye sadece kontrol altında tutmuştuk dietle hatırlarsan bide o iğneleri yemedim iyiki ben
canım öncelikle ömürlü olsunn inşllah bebişin en kısa zamanda saglıgına kavuşur tatlım dualarımız sizinle.selam kızlar
fakecimm gelmiş ve gitmişsin sanırımm miramızda gitmişş kimsecikler kalmamış kimseyi yakalayamıyorummm.geldim miraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nasılsın canımmmmmmmmmmmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
napıysınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?