ususss kızzzzzzzzzzzzzzzzz kaççakkkkkkkkkkkkkkkkk hamiş kalan kaçıyor sendemi bu furyaya katıldınnnn bebiş nassılll
kızlar herkese iyi akşamlar.
uamrım herkesin keyfi yerindedir.zira benim hiç tadım yok midem bana hiç rahat vermiyor.bide üzerine ağzımdaki metalik tat çıktı.1 haftadır sanki ağzımda sürekli zehir yutmuşum gibi bir tat var geçmiyor bir türlü böle olunca da midem daha çok bulanıyor.zaten ağzıma doğru düzgün bişey koyduğum yok.bi yerlerde düşüp kalmazsam iyidir yani:))
neyseki haftasonu annem geliyor çok mutluyum, o bana bakar.nede olsa bende onun kuzusuyum:))
bu arada doktora gittim .miniğim 3 cm olmuş teyzeleri ama herşeyi belli oluyodu gözlerimize inanamadık eşimle.ay durun bi maşallah diyeyim:))
buraya sık gelemiyorum çünkü bilgisayar içerideki odada benim de akşamları hiçççç halim olmuyo.çöp poşetim ve ben öleee yatıp duruyorus:)amma şikayet ettim dimi ?ama şikayet ediyom diye kızmayın bana ciddi ciddi bu çok zor bir durummuş,valla sana şimdi daha çok hak veriyorum birsencim.
ama geçicek inşallah bu durumda bende gün sayıyorum geçmesi için valla:))
kızlar herkese iyi akşamlar.
uamrım herkesin keyfi yerindedir.zira benim hiç tadım yok midem bana hiç rahat vermiyor.bide üzerine ağzımdaki metalik tat çıktı.1 haftadır sanki ağzımda sürekli zehir yutmuşum gibi bir tat var geçmiyor bir türlü böle olunca da midem daha çok bulanıyor.zaten ağzıma doğru düzgün bişey koyduğum yok.bi yerlerde düşüp kalmazsam iyidir yani:))
neyseki haftasonu annem geliyor çok mutluyum, o bana bakar.nede olsa bende onun kuzusuyum:))
bu arada doktora gittim .miniğim 3 cm olmuş teyzeleri ama herşeyi belli oluyodu gözlerimize inanamadık eşimle.ay durun bi maşallah diyeyim:))
buraya sık gelemiyorum çünkü bilgisayar içerideki odada benim de akşamları hiçççç halim olmuyo.çöp poşetim ve ben öleee yatıp duruyorus:)amma şikayet ettim dimi ?ama şikayet ediyom diye kızmayın bana ciddi ciddi bu çok zor bir durummuş,valla sana şimdi daha çok hak veriyorum birsencim.
ama geçicek inşallah bu durumda bende gün sayıyorum geçmesi için valla:))
ay inanmıyorum 3 kişi oldukkk ama ben kaçmak zorundayımmm byyyyyyyyyyy
cnm valla kusmuyorsun ya ona şükret kusarsan eğer kendini hiç doğrultamazsın
ama çok çok çok zor o metal tadı bende hala var ne yesem iğrenç bişey ağzımda oluyor
cnm şikayet değil bunlar istediğin kadar anlat biz azmı konuştuk cnm
hamişlik sıkıntısı kolay değil vücut evrim değiştiriyor kendi halinde hergeçen gün bişey çıkıyor benim şimdi karnım büyüdü belim ağrıyo kasıklarıma baskı yapıyolar
ayaklar şişti allahtan çok şişmedim ellerimde şişler var o şişlerden ağrılar var
yani hiçbir evrede bitmiyor ama bu kusma işi berbattttttttttttttttttttt
inş..3 ayında bıçak gibi kesilir cnm ......
demek gördün mercimeği artık kurufasulye olma yolunda annesi olacak tabi herbişeyleri
şimdi bizimkiler kocaman olmuşda annesinin karnını oyun hamuru gibi yapıyolar
biraz önce biraz stres oldum ağladım üzüldüm bu sefer onlar üzülcek diye açtım göbüşümü sevdim onları aşkımmm bitanelerim diyeee
ahhhhhhhhhhh şu 32 hafta gelse bende rahatlasammmm
hicroş len nereye kaçıyonnnn
usus bir laptop al cnm kendine çünkiiiiiiiiiii eğer böle gidersen dinlenmen gerekecek evde dört duvara baka baka sinir olursun bacımmmm.....
benim kociş diyoki iyiki laptop var iyiki kk var yoksa ömrümüzü yerdi bu kadın bizim diyor
canım kusmaz olurmuyum oda var.he he he üçü bir arada: mide bulantısı,acı tat ve sonucu kusmaa.ay iğrenç miyim neyim-tatlicadiarzu-
diyorum ya zaten Allah sana kolaylık versin.iki miniğin baskısı var sendedelikafadulden
ay bu arada miniğim kurufasülyeyi geçti teyzesi şimdi çilek oldu benim miniğim
sen bu arada cerrahpaşaya devam ediyosun dimi?bişey sölüyolarmı şu haftada alırıs diyedelikafadulden
valla doğru sölüyosun almak lazım düşünüyorus bizde zaten.kocişin doğru sölüyo heleki sen evden çıkmadın kafayı yerdin valla laptop ve kk olmasa.senin kociş bi teşekkür mektubu yollasın bari kadınlar klübüne:))
bu arada bişey sorcam şu ikili test hangi haftada yapılıyodu(netten bakmaya üşendim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?