ben geldimmmmmmmmm kaş bıyık operasyonu yaptım halama gittim biraz dolandım bugün yaaaa
şimdi kociş geldiiiii antalyaya gidiyor yolcu edecem onu
hicran sen nasılsın canımmmmmmm
kızın nasıl oldu geçtimi kızarıklıklar
ben geldimmmmmmmmm kaş bıyık operasyonu yaptım halama gittim biraz dolandım bugün yaaaa
şimdi kociş geldiiiii antalyaya gidiyor yolcu edecem onu
selam canım seninle aynı sorunu bende yaşadım bizde erkek infertilitesi olduğu ortaya çıkmadan önce benden kaynaklandığını düşünerek klomen kullandım benimde senin gibi tipik polikistik over değilim ama foliküllerim tam gelişmiyordu klomenle bile sonra iğne kullandım iğnelerle yumurtam oluştu hemde baya fazla oluşmuştu tam aşılama yapılacaktı ki eşimde sorun olduğunu öğrendik tüp bebek denedik tüp bebekte 24 tane yumurta toplandı kafana takma nasibinde varsa olur inşallahhmrb kızlar bugün moralim baya bozuk.sizin gibi emeline ulaşmış olanlardan destek almak istedim. benden daha tecrübelisiniz.sabah randevum vardı. salı yumurtam 15 mmdi. bugün 18 mm olmasını ve çatlatma iğnesi vurulmayı bekliyordum ama doktorum yumurtamın gelişiminin gerilediğini söyledi 15ten 13 mm olmuş. klomen kullandım bi de. okadar moralim bozulduki ağlamamak için kendimi zor tuttum.zaten 1 yumurtam olmuştu.yani klmen hiç bi işe yararmamış. bidaahki ay. adet olunca hem ilaç hem iğne kullanılacak sizce işe yararmı. çok üzgünüm.benim yumurtalıklarım polikistik overmiş yani çok belirgin değil doktorum tam olarak polikistik over diyemeyiz dedi ama yumurtalıklarımda adetin 3. gnü hep 3-4 folikül görünüyo. ama adet düzensizliğim yok,kıllanmaa,aşırı kilo yok. ya ben bikere de hamile kaldım 8 ay önce.belki yumurtam böyle kalitesizdi ondan düştü. yumurtam olurda hamile kalabilirmiyim ki iğnelerle.birde doktorum oda olmazsa tüp bebek yaoparız dedi ama yumurtam oluşmadan nasıl tüp bebek olcak anlamadım.benimle benzer sorunları yaşayan varmı???????senağlama
mrb kızlar bugün moralim baya bozuk.sizin gibi emeline ulaşmış olanlardan destek almak istedim. benden daha tecrübelisiniz.sabah randevum vardı. salı yumurtam 15 mmdi. bugün 18 mm olmasını ve çatlatma iğnesi vurulmayı bekliyordum ama doktorum yumurtamın gelişiminin gerilediğini söyledi 15ten 13 mm olmuş. klomen kullandım bi de. okadar moralim bozulduki ağlamamak için kendimi zor tuttum.zaten 1 yumurtam olmuştu.yani klmen hiç bi işe yararmamış. bidaahki ay. adet olunca hem ilaç hem iğne kullanılacak sizce işe yararmı. çok üzgünüm.benim yumurtalıklarım polikistik overmiş yani çok belirgin değil doktorum tam olarak polikistik over diyemeyiz dedi ama yumurtalıklarımda adetin 3. gnü hep 3-4 folikül görünüyo. ama adet düzensizliğim yok,kıllanmaa,aşırı kilo yok. ya ben bikere de hamile kaldım 8 ay önce.belki yumurtam böyle kalitesizdi ondan düştü. yumurtam olurda hamile kalabilirmiyim ki iğnelerle.birde doktorum oda olmazsa tüp bebek yaoparız dedi ama yumurtam oluşmadan nasıl tüp bebek olcak anlamadım.benimle benzer sorunları yaşayan varmı???????senağlama
selam canım seninle aynı sorunu bende yaşadım bizde erkek infertilitesi olduğu ortaya çıkmadan önce benden kaynaklandığını düşünerek klomen kullandım benimde senin gibi tipik polikistik over değilim ama foliküllerim tam gelişmiyordu klomenle bile sonra iğne kullandım iğnelerle yumurtam oluştu hemde baya fazla oluşmuştu tam aşılama yapılacaktı ki eşimde sorun olduğunu öğrendik tüp bebek denedik tüp bebekte 24 tane yumurta toplandı kafana takma nasibinde varsa olur inşallahh
cnm ben pkoyum iğenler kullandum klomende kullandım ...
öncelikle üzülme diyecem ama çok zor cnm bende yaşadım
ama inan bana üzülme bazen çok üzüldüğümüz şey hayırsız olabiliyor...
öncelikle iğne ile kesinlikle yumurtan gelişir cnm .....
ama doktorunun çok iyi doz ayarlaması yapması lazım
bana iğne kullandı ama doz ayarlamasını düzgün yapamadığı için başarılı olmadı
kesinlikle kilonla boyunla ve yumurtlama durumunu göz önünde tutarak iğnelerin dozajını ayarlasın kesinlikle sonuç elde edersin cnm pozitif ol ben tüp bebek yaptım
9 günde yumrutam gelişti üstelik 20 yumurta oluştu .....
ama başarısız olan doktor bana sen 20 kilo vermezsen değil bebek yumrutan bile olmaz demişti cnm ....ama işini bilen doktor şekil a da göründüğü gibi başarıya ulaşıyorr
kız fatoşşşşş sen nerelerdesin
misafirlerinden sonra sen artık pek gelmez oldunnnnnn
nasılsın bacımmmmmmmmmmm
gerçektenmi canım.20 yumurta. hepsi 18-19 mmmiydi.yoksa bazılarımı.bu arada iğnenin adı neydi.inşalalh iyi ayarler.neden 20 yumurtan olunca tüp bebek yaptın.normal ilişki ile hamilelik olma şansı yokmu fazla. yani olmazsa ben de düşünüyorum tüp bebeği. yumurtalar 18-19 mm ulaşmazsa dışardamı geliştiriyolar. nasıl oluyo anlatırmısın biraz. sonra nasıl rahme yerleştiriliyo. ya inşallah benim de ikizim olur. yaza kadar temmuza kadar denicem olmadı tüp bebek istiyorum.olurmuki. bazen ondada sonuç kötü olabiliyo dimi. sana kaç tane yerleştirilmişti.
bende çıkıyorum işte maaaneee
mrb kızlar bugün moralim baya bozuk.sizin gibi emeline ulaşmış olanlardan destek almak istedim. benden daha tecrübelisiniz.sabah randevum vardı. salı yumurtam 15 mmdi. bugün 18 mm olmasını ve çatlatma iğnesi vurulmayı bekliyordum ama doktorum yumurtamın gelişiminin gerilediğini söyledi 15ten 13 mm olmuş. klomen kullandım bi de. okadar moralim bozulduki ağlamamak için kendimi zor tuttum.zaten 1 yumurtam olmuştu.yani klmen hiç bi işe yararmamış. bidaahki ay. adet olunca hem ilaç hem iğne kullanılacak sizce işe yararmı. çok üzgünüm.benim yumurtalıklarım polikistik overmiş yani çok belirgin değil doktorum tam olarak polikistik over diyemeyiz dedi ama yumurtalıklarımda adetin 3. gnü hep 3-4 folikül görünüyo. ama adet düzensizliğim yok,kıllanmaa,aşırı kilo yok. ya ben bikere de hamile kaldım 8 ay önce.belki yumurtam böyle kalitesizdi ondan düştü. yumurtam olurda hamile kalabilirmiyim ki iğnelerle.birde doktorum oda olmazsa tüp bebek yaoparız dedi ama yumurtam oluşmadan nasıl tüp bebek olcak anlamadım.benimle benzer sorunları yaşayan varmı???????senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?