Aysonu Kizlari 2008

ben geldimmmmmmmmm kaş bıyık operasyonu yaptım halama gittim biraz dolandım bugün yaaaa
şimdi kociş geldiiiii antalyaya gidiyor yolcu edecem onu

gezdim ama kasık bel ağrım var şimdi offf hiç gezmediğim için hemen ağrıyo oram buram

hicran sen nasılsın canımmmmmmm
kızın nasıl oldu geçtimi kızarıklıklar

saol canım nasıl olayım işt iç güveysinden hallice:roflol:hala sırt ve kol ağrılarım devam ediyor çürüdüm ben içten içe galibaa:roflol: kızın kızarıklıkları azaldı dr bir ilaç verdi alerji için damla onu veriyoruz şimdilik galiba muz alerji yaptı yada kabak bilemiyoruz ama vermiyorum onları bugünde ıspanağa başladık hayırlısı inşallah onada alerjik reaksiyon vermez zilli sen napıyon nasılsın Şeniz

mrb kızlar bugün moralim baya bozuk.sizin gibi emeline ulaşmış olanlardan destek almak istedim. benden daha tecrübelisiniz.sabah randevum vardı. salı yumurtam 15 mmdi. bugün 18 mm olmasını ve çatlatma iğnesi vurulmayı bekliyordum ama doktorum yumurtamın gelişiminin gerilediğini söyledi 15ten 13 mm olmuş. klomen kullandım bi de. okadar moralim bozulduki ağlamamak için kendimi zor tuttum.zaten 1 yumurtam olmuştu.yani klmen hiç bi işe yararmamış. bidaahki ay. adet olunca hem ilaç hem iğne kullanılacak sizce işe yararmı. çok üzgünüm.benim yumurtalıklarım polikistik overmiş yani çok belirgin değil doktorum tam olarak polikistik over diyemeyiz dedi ama yumurtalıklarımda adetin 3. gnü hep 3-4 folikül görünüyo. ama adet düzensizliğim yok,kıllanmaa,aşırı kilo yok. ya ben bikere de hamile kaldım 8 ay önce.belki yumurtam böyle kalitesizdi ondan düştü. yumurtam olurda hamile kalabilirmiyim ki iğnelerle.birde doktorum oda olmazsa tüp bebek yaoparız dedi ama yumurtam oluşmadan nasıl tüp bebek olcak anlamadım.benimle benzer sorunları yaşayan varmı???????senağlama

selam canım seninle aynı sorunu bende yaşadım bizde erkek infertilitesi olduğu ortaya çıkmadan önce benden kaynaklandığını düşünerek klomen kullandım benimde senin gibi tipik polikistik over değilim ama foliküllerim tam gelişmiyordu klomenle bile sonra iğne kullandım iğnelerle yumurtam oluştu hemde baya fazla oluşmuştu tam aşılama yapılacaktı ki eşimde sorun olduğunu öğrendik tüp bebek denedik tüp bebekte 24 tane yumurta toplandı kafana takma nasibinde varsa olur inşallahh

cnm ben pkoyum iğenler kullandum klomende kullandım ...
öncelikle üzülme diyecem ama çok zor cnm bende yaşadım
ama inan bana üzülme bazen çok üzüldüğümüz şey hayırsız olabiliyor...

öncelikle iğne ile kesinlikle yumurtan gelişir cnm .....
ama doktorunun çok iyi doz ayarlaması yapması lazım
bana iğne kullandı ama doz ayarlamasını düzgün yapamadığı için başarılı olmadı

kesinlikle kilonla boyunla ve yumurtlama durumunu göz önünde tutarak iğnelerin dozajını ayarlasın kesinlikle sonuç elde edersin cnm pozitif ol ben tüp bebek yaptım
9 günde yumrutam gelişti üstelik 20 yumurta oluştu .....

ama başarısız olan doktor bana sen 20 kilo vermezsen değil bebek yumrutan bile olmaz demişti cnm ....ama işini bilen doktor şekil a da göründüğü gibi başarıya ulaşıyorr

o iğneleri kullandığın aymı 24 yumurtan oldu hepside benim doktorumun dediği gibi 18-19 mmiydi.o ay aşılam yerine tüp bebekmi yapırdınız.ya benim eşimde şuana problem yok yani doktor öle diyo.hangi iğneyi kullanmıştın. adet olunca günde 3 tane klomen ve göbekten iğne yapılcakmış.inşallah işe yarar. böyle güzel tecrübeler duyunca çok seviniyorum senin gibi mutluluğu bana da nasip eder inşalalh.toplanan yumurtalar dışardamı geliştiriliyo yoksa tüp bebekte biraz anlatırmısın. bana da eğer iğne de cevap vermezse tüp bebek yaparız dedi.

abaaooo burdamısınız buldum sizii çok şükür birimiz gidiyor birimiz geliyor burası yok olursa çok üzülürüm senağlamaçünkü sizi çok sevmiştim ben

gerçektenmi canım.20 yumurta. hepsi 18-19 mmmiydi.yoksa bazılarımı.bu arada iğnenin adı neydi.inşalalh iyi ayarler.neden 20 yumurtan olunca tüp bebek yaptın.normal ilişki ile hamilelik olma şansı yokmu fazla. yani olmazsa ben de düşünüyorum tüp bebeği. yumurtalar 18-19 mm ulaşmazsa dışardamı geliştiriyolar. nasıl oluyo anlatırmısın biraz. sonra nasıl rahme yerleştiriliyo. ya inşallah benim de ikizim olur. yaza kadar temmuza kadar denicem olmadı tüp bebek istiyorum.olurmuki. bazen ondada sonuç kötü olabiliyo dimi. sana kaç tane yerleştirilmişti.

kız fatoşşşşş sen nerelerdesin
misafirlerinden sonra sen artık pek gelmez oldunnnnnn
nasılsın bacımmmmmmmmmmm

üleynn top banamı patladı yoksam nasıl gelmez oldum yaa kimsenin geldiğini görmüyorumki gelipte yanlız başıma deliler gibi kendim yazıp kendimmi okuyacam
hadi bakalım bundan sonra sen gelmede göreyim boyunu posunu haanfendü:jeyyar:

cnm tüp bebek olunca o kadar yumurta geliştirdiler
aşılama için en fazla 3 yumurta gelşmesi yeterli cnm
ben gonalf kullandım cnm orgalutran baskılayarak gelişimi sağlattılar
erkenden büyüp çatlamasın diye ...
bizde normal yolla hamişlik olasılığıı yoktu cnm eş faktörü vardı
20 yumurtanın hepsi 18 19 mm değildi
22mm 23 mm ..20mm 19 mm 18 mm 17,5 mm di bunlar en büyükleriydi bunları topladılar
2 tanesi transfer edildi ..2 tanesi gelişmedi 2 tanesini dondurduk cnm

cnm tüp bebekde yumurtalar geliştiriliyor takibi yapılıyor yeterli ölçü ve sayı olunca
toplama işlemi oluyor oda anestezi altında yapılıyor ve aynı anda eşden sprem alınıyor
döllenme işlemi ogün başlıyor dışarıda sonra hastaneden arıyolar gelişimleri hakkında
ve sizi arayıp şugün gelin diyolar ve o gün gidip hastaneye yatıyorsun 5-6 bardak su içiyorsun ve ayık şekilde sana transfer işlemini uyguluyolar cnm ayakların havada aşılama işlemi gibi oluyor sonrada 4-5 saat hastanede yatırıyolar seni ..sonra çıkıyorsun

kabacı bu cnm ....bana sorarsan eğer iğne kullanacaksan aşılama yapılsın işiniz daha garanti olur

sweetbaby canım üzme kendini kaç defa tedavi görüpte hamiş kalamayanlar var bak hamiş kalabiliyordun demekki şimdi top doktorunda eğer iyi bir doktor ise güveniyorsan kendini ellerine teslim et iğnelerde daha tesirli bence benim ilk aşılamamda tutmamıştı mesela hem benim 3 düşüğüm var ayrıca ..neyse ikinci aşılamamda iğneli oldum ve tuttu çok şükür ve kızımı kucağıma aldım allaha şükürler olsun ve kendini yıpratma asla ümidinide kaybetme stres çok önemli bir faktör bu durumlarda sen çörek otu ye hergün bir çay kaşığı at ağzına su ile iç yağını bulabilirsen onuda 1 tatlı kaşığı iç hergün mutlaka faydası olacaktır ayrıca bak birsen arkadaşımızda senin gibiydi hem oda seningibi üzülüyordu ağlıyordu onun sorunu belki biraz daha fazla idi ama bak ikizlerini bekliyor şmdi o diyelimki tüp ebbeğe gerek duydu doktorun onda daha çok şansın var ama ben eminimki gerek kalmadan bebişine kavuşursun hemde sen en azından daha iyi durumdasın bence sakin ol ve kendini topla çaresiz dert vermesin rabbim eminmki sende bebişine kavuşacaksın tez zamanda inşallah ve meryem suresini ayrıca yasin suresini oku tedavi süresince allah yardımcın olur mutlaka emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…