Aysonu Kizlari 2008

kızlar birsene mesaj yolladım
cevap yazdı:sancısı varmış ama ufak çapta
durdurmaya çalışıyolarmış
hastane yatıyo şuanda
benim gibi sizde merak etmişinizdir yazıyım dedim
rabbim yardımcısı olsun inşşşşşş:Saruboceq:

bana burdaki arkadaşlar geçen gün çok moral verip bilgilendirmişlerdi. ama bugün baktığımda dırımkızının lekelenmesi olduğunu ve hastnede olduğunu okudum.gerçekten çok üzüldüm. inşalalh önemli bi sorun yoktur. Allah yardımcısı olsun .iyi haberlerini alacağımıza inanıyorum.

canım ya inşallah kötü bi durum yoktur.dualarımız hep yanında canım arkadaşım.meleklerine sağlıkla kavuşman dileğiyle.allaha emanet ol.

mrb bebişiniz daha yeni hayırlı olsun. ben de tedavi görmeye başladım.yumurtlamamda problem var siz nasıl hamile kaldınız tedaviylemi.

amanınnnnnnnnnn gelemeyenler gelmişşşş
bende kimse yok diye bakmadımmm
hayırlı olsun nuriş kuşum arabanızz
mira kuşum ne diyemkiiii olmazsın
inş. adet

günaydın millet nasılsınız bakem
hicroş baya yoğunsun ya kolay değil çok yorma kendini diyecem ama olmuyor işte
nuray arabanız hayırlı olsun canımm
ben kahvaltı yapatım geldimm şimdi kuran okuycam
saolun canlarim ama bu araba bebek arabasi yanlis anlama olmasin hehedelikafadulden

cnm sende başvur mayanın hangi şahirde varsa merkzi heray o şehir için çekiliş olcakmış
ben başvurdum olursa sana devredeceğim

allah allah oluyomuymuş öle bişii bende katılayım veririk birine bize çıkarsa yaww
oyle bise oluyorsa hepimiz basvuralim yaa sansimiz artarsengözlerimebaksanab

evet mazi yalan oldu ne yazıkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

valla eski günler mazide kaldı cnm yaa kimseler yokkkk
ulen hep oyle diosunuz emmeee 4 gun yoktum tam 18sayfa yazilmissüprizzzzz
o kadar da vahim deil herkes ugruyor ama eskisi gibi butun gun takilamiyoruz birlikte

cok sevindim canim Allah yardimciniz olsun insallah cabucak iyilesir de evinize gelirsiniz

cnm benden leke geldi ben hastaneye acile gidiyorum

oyyy erken dogum mu yoksa:1shok:
Allah korusun azcik daha dursunlar yaa:çok üzgünüm:

ben de bugun geldim mevlut biter bitmez yollara attim kendimi
1gun daha kalmak istemedim
evim guzel evim

inşallah bir sorun yoktur dualarımız seninle birsencim hakkında hayırlısı olsun canım yaaaa

şimdi konuştum birsenle bekliyorlarmış hiçbişey belli değil serum sancısını durdurmamış ikincviyi takmışlar inşallah işe yarar

ayyy inşallah erken doğurmaz yaaa
offf bugün bende çok kötü oldum başım çok ağrıyor tansyonum düştü galiba ağzım burnum başım uyuşuyor çok fenayım neden böle oldu bugün söylemesi ayıp tavuk yedim sonra böyle olunca acaba dedim tavuğun son kullanma tarihimi geçmişti bide baktımki 1 hafta geçmiş ay dedim zehirleniyomuyum acep tuzlu ayran içtim bakalım nasıl olacam başımı yastığa koyamıyom sanki taşa yatıyomuşum gibi ööfff nerden yedim onu ben yaaaallahım inşallah bişey olmaz

cnm gecmis olsun ................. sen tuzlu biseyler ye tatlima.s.

ay esen nasil durdurmamis yaa
dogum mu yapti acaba catlayacam simdi meraktan
kontorum de yok arayamam mesaj atabilirim ancak
cevap gelir mi tabi bu durumda bilemiyorum

günaydın kızlar
allahım dün gece çok kötü oldum acile gitmemek için direndim sabaha kadar başım çatladı neyseki tuzlu ayran biraz daha dindirdi ağrıyı ben böyle bir ağrı görmedim kızlar allah bilir tansynum yerlerdeydide ben bilmiyodum alet alacam yaa bana sık sık oluyo bu durum
eee birsenden haber yok galiba dur ben bi arayam bajalım napıyor

kızlarbirseni aradım ama sesi hiç iyi değildi offf acaba doğutruyormu bu kız geçmiş olsun diyebildim okadar yani şimdi müsait değilim dedi sanki canı yanıyor gibi konuşuyordu yaaa müsait değilim diyebildi okadar bende tamam dedim mecburen napim allah bilir sancı çekiyordu kız offff

kızlar birsen mesaj çekti sancı makinesinde olduğu için konuşamadı sancılarını durduramıyorlar allahım bu güzel kandil gününde rabbim yardımcısı olsun inşallah
bu arada herkesin kandili mübarek olsun allah hepimizin dualarını kabul etsin hamilelerimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah hamile kalmayı bekleyenlerimize ve bana en kısa zamanda bebek vermeyi nasip etsin herkesin kandili mübarek olsun

kızlar merhaba,
ya duyduklarım doğru mu ya birsen hastanede mi?offf yaa çok üzüldüm ya.inşallah iyi olur,inşallah erken doğum olmaz.Güsel Allahım şu mübarek kandil gününde yardımcısı olsun.Valla başka ne diyeceğimi bilemiyorum,kilitlendim resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…