cnm benden leke geldi ben hastaneye acile gidiyorum
canım ya inşallah kötü bi durum yoktur.dualarımız hep yanında canım arkadaşım.meleklerine sağlıkla kavuşman dileğiyle.allaha emanet ol.
amanınnnnnnnnnn gelemeyenler gelmişşşş
bende kimse yok diye bakmadımmm
hayırlı olsun nuriş kuşum arabanızz
mira kuşum ne diyemkiiii olmazsın
inş. adet
saolun canlarim ama bu araba bebek arabasi yanlis anlama olmasin hehedelikafaduldengünaydın millet nasılsınız bakem
hicroş baya yoğunsun ya kolay değil çok yorma kendini diyecem ama olmuyor işte
nuray arabanız hayırlı olsun canımm
ben kahvaltı yapatım geldimm şimdi kuran okuycam
cnm sende başvur mayanın hangi şahirde varsa merkzi heray o şehir için çekiliş olcakmış
ben başvurdum olursa sana devredeceğim
oyle bise oluyorsa hepimiz basvuralim yaa sansimiz artarsengözlerimebaksanaballah allah oluyomuymuş öle bişii bende katılayım veririk birine bize çıkarsa yaww
evet mazi yalan oldu ne yazıkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ulen hep oyle diosunuz emmeee 4 gun yoktum tam 18sayfa yazilmissüprizzzzzvalla eski günler mazide kaldı cnm yaa kimseler yokkkk
cok sevindim canim Allah yardimciniz olsun insallah cabucak iyilesir de evinize gelirsinizselam kızlar
sizlere haber edeyim dedim benım bebeğim bugünlük sağlık durumu çok iyiydi sağlık durumu iyi ama kilo düşük küvezde bakılıyor inşallah 1600 olunca ve sağlık problemide olmazsa eve getirecez...dua edin kızlar..öpüyorum...
oyyy erken dogum mu yoksa:1shok:kızlar birsene mesaj yolladım
cevap yazdı:sancısı varmış ama ufak çapta
durdurmaya çalışıyolarmış
hastane yatıyo şuanda
benim gibi sizde merak etmişinizdir yazıyım dedim
rabbim yardımcısı olsun inşşşşşş:Saruboceq:
ayyy inşallah erken doğurmaz yaaa
offf bugün bende çok kötü oldum başım çok ağrıyor tansyonum düştü galiba ağzım burnum başım uyuşuyor çok fenayım neden böle oldu bugün söylemesi ayıp tavuk yedim sonra böyle olunca acaba dedim tavuğun son kullanma tarihimi geçmişti bide baktımki 1 hafta geçmiş ay dedim zehirleniyomuyum acep tuzlu ayran içtim bakalım nasıl olacam başımı yastığa koyamıyom sanki taşa yatıyomuşum gibi ööfff nerden yedim onu ben yaaaallahım inşallah bişey olmaz
cnm gecmis olsun ................. sen tuzlu biseyler ye tatlima.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?