Aysonu Kizlari 2008

ama bebekler doğum pozisyonundalar
doğurmadam ama çok sancıçektim ve çekerken kk arkadaşlrıma kendime dua ettim

birsencim canım çok geçmiş olsun cnm yaaa
nasıl şaşırdım okuyunca
ama ben çok çok iyi biliyorum canım arkadaşım nelere gögüs gerdi aylarca
bunu da atlatacaktır
güçlü ol canım arkadaşım
meleklerinde allaha emanet gülüm
dualarım ve kalbim seninle

kızlar çok sağolun allah razı olsun bişeycik okumadan yazıyorum herkese çok teşekkürler
serum kolumda sancılArım çok a doktor yırttı demiş eşime perşembe yada çarşambaya kadar buradayız

CANIM YA İYİ OLMANA ÇOK SEVİNDİM. İNAN DUALARIM VE AKLIM HEP SENİNLEYDİ.SEN NELER ATLATTIN İNŞALLAH BU ZOR GÜNLERİDE ATLATICAKSIN VE VAKTİ GELDİĞİNDE HAYIRLISIYLA VE SAĞLIKLA MELEKLERİNE KAVUŞACAKSIN CANIM ARKADAŞIM.ALLAHA EMANET OLUN.:1hug:

birsencim çok çok geçmiş olsun bacım allah bidaha yaşatmasın inşallah en kısa zamanda eve dönersin bizleri çok korkuttun çatlak çatlattın bizi burda

geldi bile 7 aylık zilli bebişleride kendine benzetecek diye korktuk valla:roflol: ay ne güzel yaa dün korkuyor üzülüyordum bugün neşemize diyecek yokkk

heee geldi yaa çok güzel çok cesur karu bu çok bu karu 2 değil 4 dene bile bakar nasıl bakacaksın diyenler halt etmiş

nirdesiniz yawwwww ben çıkıcam az sonra kızı hava almaya götürücem arabası ile biraz gezicez kızımla bahçede sonrada markete gider geri dönerizz

Bırsen kız gelmıŞın hoŞgeldın bacım bende senı arayacaktım Şımdı nasılsın bır yaramazlık yoktur ınŞallah

birsen hoşgeldin canım nasılsın ağrın sızın varmı çok korktuk biz doğacak diye oğluşlarında maşşallah rahat durmuyor

aaaa birsen gelmiş kız birsoşum iyimisin bende seni arayacaktım eşimi bekliyorum onun turkceli var ordan arayım dedim canım yaaa korkutma bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…