Aysonu Kizlari 2008

saol ususcugum senin de kandilin mubarek olsun hepimizin gonlundekiler birer birer gerceklesir insallah:Saruboceq:
fatosum durmuyor muymus sancisi:çok üzgünüm:ben de mesaj atıcam simdi bakalım cvp gelecek mi

dırım dogum yapıo kızlar ılac cvp vermemıs acılma olmus akcıger gelıstrıcı ıgne olmus.24saat atlatmamız lazım dıyo..sonrasında sezeryan olacak sanırım
bebişler 1.5 ve 2kg mış.masallah kiloları iyi en azından

selam kızlarrrr birsenden haberi olan varmıı şimdi konuştum sancıları hala devam ediyormuşşş kıza bebklerin ciğerleri gelişsin diye iğne vuruyorlarış hayırlısıyla 3-5 gün daha sabretse bebekler çok iyi olucak yaa herkes allah rızası için dua etsin birsen için olurmu kızlarr

bende yazını görmedim direkt daldım konuya evet aynen öleymiş valla dua edelimde sağlıkla gelsin bebişler huzurla kolayca doğum olsun birsenin sağlığıda iyi olur inşallah rahat olsun herşey onun için
bu arada nerdesin kız sen kayıplara karıştın hepten valla cebinide arıyom arıyom kapalı değiştinmi nettin
neşe yi de arıyom cep hep kapalııı cebini çaldırmıştı yenisini almadı galibaa inşallah oda iyidirr
meyra prensesimiz nasıl çok şeker olmuş maşallah büyüdü valla zaman ne çabuk geçiyor değilmii

yok canım degistırmedim yaa kac gundur hıc acmadım annemın cebınden konusuyodum koye gıttım ya hanı mevlut yaptık.dun geldim işte.daha yenia ctım telimi sarjı yoktu.sarj etmeye dahi gerek gormuorum ya:roflol:
evet minişim büyüyor cok tatlı oldu gülüşleri bakısları aguları cıglıkları:ecrin_bebek:Allah herkese evlat nasip etsin yeni yeni anlıyorum anne oldugumu ve onu cok seviyorum içime sokasım geliyo:asigim:

hadi allah kabul etsin mevlütünüzü eee ciciler gelmiştir altınlar vss takılmıştır minik prensese güle güle iyi günlerde kullansın hepsini

selam kızlar, dırımkızı birsenle farklı başlıklardan arkadaşlığımız var, beni tanıyanlar bilir.

tesadüfen okudum durumunu, erken doğum riski varmış sanırım, çok üzüldüm gerçekten. Allah yardımcısı olsun inşallah. şu mübarek kandil gecesi Allah ona da bebeklerine de sağlık ve uzun ömürler nasip etsin. hamileliği boyunca çok zorluklar yaşadı ama hepsinin üstesinden geldi, inşallah bunun da üstesinden gelecektir ve bebeklerini kucaklayacaktır. dualarımız onunla.
bu arada hepinizin kandilini ve kadınlar gününü kutlarım.

iyi haber alırım diye düşündüm ama pek içaçıcı değil galiba
Allahım şu mübarek günde ikizleri annelerine bağışla haklarında en hayırlısını nasip et yarabbim AMİN

esencim merhaba bende iyi haber almak için geliyom ama en son pek iyi değildi
okadar çok üzülüyorumki birsene canım benim profiline kuzulara 54 gün diye yazmış rabbim inşallah sağlıklı bir şekilde alır kucağına kuzularını
çok üzgünüm keşke yapabileceğimiz bişeyler olsa dua etmekten başka bişeyde gelmiyor elimizden moralim çok bozuk inşallah bişey olmaz

amaaan bu kk yada bi haller oldu yazdığım şeyleri iki kere gönderiyor bir sayfa bir saatte açılıyor

Son düzenleme:
günaydın kızlar mayıs annelerine baktım az önce birsenin sancılarını durdurmuşlar çok şkür birazdaha iyiymiş hala serum veriyorlar bugün kocası laptopu getirecekmiş ona belki gelir
çok sevindim arayamıyodum belki sancısı vardır diye ne kadar çok sevenide varmış arkadaşımın herkes çok merak etti onu allah onu bebelerine bebelerinide ona bağışlasın yüce rabbim her zaman yardımcısı olsun en kısa zamanda aramıza döner inşallah çok sevindim bakın sabah sabah size güzel haberler getirdim

Ay kızlar gÜnaydın ya .... Bı telaŞ sayfanıza koŞtum...
Dırımden haber almak ıÇın ....

ıyı haberı krıspı den aldım Çok sevındım.. Dualarımız onunla meleklerı ıle .....

ınŞallah bebeklerının kenıd boyuna geldıĞı gÜnlerı gÖrÜcek..... SaĞlıkla geleckler dÜnyaya allahın ıznı ıle......

herkese günaydın kızlarrrr oooooooooo birsen kız gelmişin şimdi gircem siteye dedinde benden önce girmişin helal olsun sana kız hastaneden bile yetiştin valla ayyy hadi gözümüz aydın valla arkadaşım gerçekten çok sevindim rabbim dualarımızı kabul etti mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine bebişler accık daha sabredecekler inşallah

geldi bile 7 aylık zilli bebişleride kendine benzetecek diye korktuk valla:roflol: ay ne güzel yaa dün korkuyor üzülüyordum bugün neşemize diyecek yokkk

geÇmıŞ olsun bırsencıĞım .
Şu sıpalar rahat dursun accık daha
ınŞ sancıların daha gelmez canım bebeklerınızı allah sızlere baĞıŞlasın

kızlar çok sağolun allah razı olsun bişeycik okumadan yazıyorum herkese çok teşekkürler
serum kolumda sancılArım çok a doktor yırttı demiş eşime perşembe yada çarşambaya kadar buradayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…