dırım dogum yapıo kızlar ılac cvp vermemıs acılma olmus akcıger gelıstrıcı ıgne olmus.24saat atlatmamız lazım dıyo..sonrasında sezeryan olacak sanırım
bebişler 1.5 ve 2kg mış.masallah kiloları iyi en azından
yok canım degistırmedim yaa kac gundur hıc acmadım annemın cebınden konusuyodum koye gıttım ya hanı mevlut yaptık.dun geldim işte.daha yenia ctım telimi sarjı yoktu.sarj etmeye dahi gerek gormuorum ya:roflol:
evet minişim büyüyor cok tatlı oldu gülüşleri bakısları aguları cıglıkları:ecrin_bebek:Allah herkese evlat nasip etsin yeni yeni anlıyorum anne oldugumu ve onu cok seviyorum içime sokasım geliyo:asigim:
günaydın kızlar mayıs annelerine baktım az önce birsenin sancılarını durdurmuşlar çok şkür birazdaha iyiymiş hala serum veriyorlar bugün kocası laptopu getirecekmiş ona belki gelir
çok sevindim arayamıyodum belki sancısı vardır diye ne kadar çok sevenide varmış arkadaşımın herkes çok merak etti onu allah onu bebelerine bebelerinide ona bağışlasın yüce rabbim her zaman yardımcısı olsun en kısa zamanda aramıza döner inşallah çok sevindim bakın sabah sabah size güzel haberler getirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?