Aysonu Kizlari 2008

dırım canım iyi olmana çok sevindim ya, senin için çok endişelendim. ama Allah'ın izni ile bunu da atlatacaksın inşallah.
canım o kadar etkilenmişim ki gece rüyamda gördüm hayırdır inşallah, erken doğum olmuş ama bebeklerin durumu çok iyimiş küvöze almaya gerek görmemişler ama normal servise de almamışlar ikisinin arası bir yer burası diyorlar ve çok ilginç bir şey daha bebeklerden birisi erkek diğeri de kız dı. ben diyorum ki ama onun ikisi de erkekti diyorum. bazen ultrasonlar yanıltıcı olabilir diyorlar. yani çok ilginç bir rüyaydı. neyse ki hayra çıktı. inşallah anlatıp da moralini bozmamışımdır. eğer bozduysam kusuruma bakma canım. şu an hastanedesin hala sanırım, umarım problemlerin hallolmuş bir şekilde çıkarsın.
senin ve bebişlerinin iyi olmanıza çok sevindim. inşallah tosunların zamanı gelene kadar uslu durur ve annelerini üzmezler. biraz daha sabır canım.

dırıkızı geçmişolsun canım.durumunun iyi olduğuna sevindim.inşallah başka i sorun yşamazsın bidaha.dualarımız seninle-Allah yardımcın olsunnn

ay en sonunda gelebildim.evde yatılı misafirlerim var onları yatırıp geldim kızlar ama herkesi kaçırmışım.en önemlisi birseni kaçırmışım.ama erken doğum olmamasına çok sevindim birsencim ya.herkes en güsel sözleri zaten sölemiş senin için bana bişey bırakmamışlar:)) ama bende senin ve bebişlerin için kandil gününde yasin okudum bol bol da dua ettim arkadaşım.inşallah çok güsel günler seni bekliyor:)) tüm dualarımız seninledelikafadulden

fakecim seni yakalayamıyorum bi türlü ama dün senin için de yasin okudum(Allah kabul ederse inşallah)
sadece 1 tane okunuyo dediğin için bi tane okudum.toplam yasin sayısına bi çizik daha atabilirsinsengözlerimebaksanab

şimdi krispi kesin kıskanır.tamam tamam merak etme senin içinde dua ettim:jeyyar:

selam canım nasılsın sağol duaların için allah dualartını kabu eder inşallah
sen nasılsın yiğenimiz nasıl bakalım ona iyi bakıyorsun demi biliyorsun kolay olmadı gelişi bol bol yemek yeki şişko olasın bebende iyi beslensin bak o bebek bi zayıf doğsun yedim seni formunu koruyacam diye yemek yemezsin sen şimdi kız mahkemeye veririm seni haaa bebeğini beslemiyor diye
canım yaaa özledim seni haaa eee daha rüya felan gördünmü

ay sen burdamıydın.ben de bi dizi sonuna baktım geldim.kimseler yok diyede açık bırakmıştım neti.
valla teysesi minik iyi ama annesinin mide bulantıları devam ediyo ama bugün çıkarmadım çok şükür.yemek konusuna geilnce pek iştahım olduğu sölenemez.ama şu bulantılar geçsin yemeğe devam.sen nasılsın buse nasıl oldu?iştahı açıldımı bari

iyi geceler herkese
sizleri özlemişim valla..
umarım yarın görüşürüz..
kızım uyandıı biraz sancısı var ama şimdi uyudu şükür bende yatıyorumm
herkese iyi gecer öptüm

az kaldı az merak etme yavaş yavaş bitecek bir anda bitmez zaten bu dönemlerde zayıflayabilirsin canım ben ilk üç ay hiç kilo almadım sonra dört aylıkken tahlillerde bisorun çıkmıştı amniyo sentez oldum onun sonıcu 1 ayda çıktı stresten 5 aylık hamileyken 2 kilo vermiştim sonra tabi sonuçlar çok şükür iyi çıktı bende hepsini koydum yerine 13kilo aldım 64 kiloyla doğurdum 51 kiloyla hmile kalmıştım
hadi senide göreyim canım bulantıların geçince esle bebeni biz kadınların kilo açısından en rahat ettiğimiz dönem hamileliktir kimse sana neden kilo aldın ay çok kilo aldın demez nasılsa hamilesin saklayacak göbişin olmayacak aksine göğsünü gere gere göbişini sallaya sallaya gez bacım hamileleik çok güzel bir dönem bnce ben o günlerimi çok özledim inşallah tekrar yaşarım o günleri
bu arada şimdilik rüya görmedim ama belki bu gece görürürmdelikafadulden
iyi hadi bakalım ne görecen
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın datlumm nasılsın erkencisin bugün

ahhhhhhhhhhh canım benim çok sağollllllll
senin adını yaazıp bir çizik atıcammmmmm
çokkkkkkkkk teşekkürederimmmmmŞeniz

fatoş erkenciyim canım çünkü benim komşum evde yok eeee
böylelikle çokcuklarda yok rahatım
saat 10 da kapımdalarrrrrrrrr erken geldim bugün
onlar olmayıncada sıkılıyorum

selam kizlar ayse mi gelmisss ooo hadi bakalimhihoyyyt
kizin baya buyumus masallah
kiz fatos nasil kimse kac kilo aldin demez.dr her gidisinde tartiyor ve coksa azar yiyorsun:mymeka:cok kilo almanin riskleri var cunku.
fekooo kusum afiyet olsun
birsen bidaaha ugramadi herhalde gecmise bir bakayim

selam kızlarrrr ne var ne yokk dün gece uykum kaçtı gene uyuyamadım 4 te yattım sabahta kızı yedirip altını temizleyip yatırdım gene yattım sonrada eşim baktı biraz ben daha 1 saat oldu uyanalı ay dengem bozuldu valla artık kız erken yatsada uyuyamıyorum kız 1 de yattı ama ben uyuyamadım işte offf

birsen nasıll geldimi bu sabah haberi olan vrmı ben ararım şimdi onu gerçi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…