şimdi krispi kesin kıskanır.tamam tamam merak etme senin içinde dua ettim:jeyyar:
az kaldı az merak etme yavaş yavaş bitecek bir anda bitmez zaten bu dönemlerde zayıflayabilirsin canım ben ilk üç ay hiç kilo almadım sonra dört aylıkken tahlillerde bisorun çıkmıştı amniyo sentez oldum onun sonıcu 1 ayda çıktı stresten 5 aylık hamileyken 2 kilo vermiştim sonra tabi sonuçlar çok şükür iyi çıktı bende hepsini koydum yerine 13kilo aldım 64 kiloyla doğurdum 51 kiloyla hmile kalmıştımay sen burdamıydın.ben de bi dizi sonuna baktım geldim.kimseler yok diyede açık bırakmıştım neti.
valla teysesi minik iyi ama annesinin mide bulantıları devam ediyo ama bugün çıkarmadım çok şükür.yemek konusuna geilnce pek iştahım olduğu sölenemez.ama şu bulantılar geçsin yemeğe devam.sen nasılsın buse nasıl oldu?iştahı açıldımı bari
iyi hadi bakalım ne görecenbu arada şimdilik rüya görmedim ama belki bu gece görürürmdelikafadulden
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
fakecim seni yakalayamıyorum bi türlü ama dün senin için de yasin okudum(Allah kabul ederse inşallah)
sadece 1 tane okunuyo dediğin için bi tane okudum.toplam yasin sayısına bi çizik daha atabilirsinsengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?