Aysonu Kizlari 2008

iyilik canım senden naber nasıl gidiyor çalışma hayatıyla hamişlik ne zaman çıkacan izne sen yeter artık accukta otur yani demi

bugün itibariyle izne ayrıldım canım biraz kuran falan okuyayım di mi çalışırken olmuyor maneviyatı artsın kızımınn
sen nasılsın taze hamileeeedelikafaduldendelikafadulden

bugün itibariyle izne ayrıldım canım biraz kuran falan okuyayım di mi çalışırken olmuyor maneviyatı artsın kızımınn
sen nasılsın taze hamileeeedelikafaduldendelikafadulden

ooooooooohhhhhh ne güzel şimdi kızınla başbaşa kalma zamanın kendini doğuma hazırlama zamanı insan kendini psikolojik olarakta hazırlaması lazım benim gibi şakkadanak girme doğuma neye uğradığımı şaırmıştım vallaha
valla taze hamile diyosun ben kendimi bi garip hissediyom yaaaa sanki kendimi kandırıyomuşum gibi hissediyom ahhh ahhh şu kalp atışlarınıda duysam tam hissedecem hamiş gibi

şimdi onu kullanıcı profiline gireceksin sonra orda en altta kilo bölümü var oradakini silip bunu kopyala yapıştır yapacaksın

abooooooooo ahanda oldu çok teşekkür ederim canım benim sağolasın ellerine sağlık alla bebişine sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ellerin dert görmesin hayılı doğumlar diliyorum ayyy daha nedesem

Allah senden de razı olsun güzelim sende ikinci meleğini sağlıkla alırsın kucağına inşallah

Allah senden de razı olsun güzelim sende ikinci meleğini sağlıkla alırsın kucağına inşallah
inşallah canım inşallah
bana bak kalp atışını duymazsan korkma sakın kalp atışı 7 8. haftalarda duyuluyor çünkü

evet busenin kalp atışları 7 haftalıkken bile duyulmamıştı aslında tam 8 haftalık gitsem daha iyi olur ama okadarda sabredememki en azından kesenin içinde bebek varmı yokmu anlaşılır herhalde demipazartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…