krispi hamilemisin çok şşaırdımmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrik ederim cnm
emekleirn boşa çıkmadı gördüğün gibi meleğin geldi bişeyciğin yokmuş
kız esen eeee ne oluyor şimdi nasıl olacak bu
Hb kizlar
artik kimse gelmio yaa geliyorum bakiyorum hep ayni
bombom bile obur sayfaya yazmis asilama yaptircakmis
digerleri naptilar acaba berna tup bebek yapacakti sultan tedavi goruyordu mefayo tekrar tup bebek yapcakti???
kızlar benim tsh yine yüksek çıktı 2 ay önce doktora gitmiştimya gebeliğe herhangi bir engel varmı diye ozaman bana prolaktin bide tsh tahlilleri yapmıştı ozamanda yüksek çıkmıştı doktor gebeliğe engel boyuttamı diye bir tahlil daha yapmıştı o temiz çıkmıştı şimdi hamile kaldım dün yine tsh ve kan sayımı tahlili yaptırdı kan sayımı iyi çıktı tsh yine yüksek çıktı acaba bebeğe bi zararımı var şimdi diyor yine bir tahlil daha yapacaz dedi pazartesi yapacak nedir bu iş anlamadım acaba tedavimi gerektiriyor gebelikte yüksek çıkması yoksa bu dktor beni oynatıyormu
ayyy hiç sorma inşallah doduktan soraki takvimide sen oluşturursun hadi bakalım hayırlısıamanda amannnnnn maşallah maşallahhh takvimimizde olmuşşşşş doğduktan sonra gelişim takviminde olur inşallaha.s.:Saruboceq:Şeniz
aman napacamı şaşırdım valla hicroşum şeytan diyo hiç gitme kontrollere taaaa doğumdacanım merak etme inşallah normal değerlerde çıkar sonuçların ama olmasa bile tabiiki her konuda olduğu gbi gebelikte de herşey riskli ama ilaç tedavileri var guatr hastaları ilaç kullanarak hamiş kalıyorlar doğum yappıyorlarr korkma allahın izni ile herşey güzel oluurr
yazgülüm naptı kızlar gören varmı merak ettim kızı yawww:sm_confused:
kızlarrr kızımı yarışmaya soktummm :) hadi oy verin kızımaa
SÜPPERİZ YAA / HİLAL KOPUZ - Milliyet - Bebek ve Çocuk - Hamilelik, Annelik, Bebeğinizin Bakımı, Eğitimi, Çocuklarınızın Psikolojisi
mersi bacımmm saolll ellerin dert görmesinn gııı
hicroşcum verdim ceylinimize 10 puan canım normalde notum kıttır ama senin bıcırık haketti öğrencilerim görmesin:roflol:
geldim bacım dedim ya izne çıktım diye artık okul neyin yoook
kayınvalidem bakacak 1 yaşından sonrada annem inşallah
canım ben çıkmalıyım eşim gözümün içine bakıyorrr kapa yat diye
iyi gecelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?