Aysonu Kizlari 2008

Hb kizlar
artik kimse gelmio yaa geliyorum bakiyorum hep ayni
bombom bile obur sayfaya yazmis asilama yaptircakmis
digerleri naptilar acaba berna tup bebek yapacakti sultan tedavi goruyordu mefayo tekrar tup bebek yapcakti???

kızlar benim tsh yine yüksek çıktı 2 ay önce doktora gitmiştimya gebeliğe herhangi bir engel varmı diye ozaman bana prolaktin bide tsh tahlilleri yapmıştı ozamanda yüksek çıkmıştı doktor gebeliğe engel boyuttamı diye bir tahlil daha yapmıştı o temiz çıkmıştı şimdi hamile kaldım dün yine tsh ve kan sayımı tahlili yaptırdı kan sayımı iyi çıktı tsh yine yüksek çıktı acaba bebeğe bi zararımı var şimdi diyor yine bir tahlil daha yapacaz dedi pazartesi yapacak nedir bu iş anlamadım acaba tedavimi gerektiriyor gebelikte yüksek çıkması yoksa bu dktor beni oynatıyormu

krispi hamilemisin çok şşaırdımmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrik ederim cnm
emekleirn boşa çıkmadı gördüğün gibi meleğin geldi bişeyciğin yokmuş

krispi hamilemisin çok şşaırdımmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrik ederim cnm
emekleirn boşa çıkmadı gördüğün gibi meleğin geldi bişeyciğin yokmuş

ayyyy birsen inan bende çok şaşkınım ve hala inanamıyorum bazen diyorum belkide yoktur ben hayal kuruyom
eee sen nasılsın canım hiç arayamadım seni ama arkadaşlardan haberlerini alıyoruz
inşallah sende bebişlerinde sağlıcakla hastaneden çıkarsınız belkide doğurursun ordada öyle çıkarsın demi belli olmaz ama büyük ihtimalle doktor bırakmaz doğurtur senide ömyle çıkarır

Hb kizlar
artik kimse gelmio yaa geliyorum bakiyorum hep ayni
bombom bile obur sayfaya yazmis asilama yaptircakmis
digerleri naptilar acaba berna tup bebek yapacakti sultan tedavi goruyordu mefayo tekrar tup bebek yapcakti???

aynen valla çil yavrusu gibi dağıldılar malesefff demekki bizi sevmiyorlarmışşşsenağlama

canım merak etme inşallah normal değerlerde çıkar sonuçların ama olmasa bile tabiiki her konuda olduğu gbi gebelikte de herşey riskli ama ilaç tedavileri var guatr hastaları ilaç kullanarak hamiş kalıyorlar doğum yappıyorlarr korkma allahın izni ile herşey güzel oluurr

amanda amannnnnn maşallah maşallahhh takvimimizde olmuşşşşş doğduktan sonra gelişim takviminde olur inşallaha.s.:Saruboceq:Şeniz
ayyy hiç sorma inşallah doduktan soraki takvimide sen oluşturursun hadi bakalım hayırlısı
aman napacamı şaşırdım valla hicroşum şeytan diyo hiç gitme kontrollere taaaa doğumda
benim arkadaşım öyle yapıyo biliyomusun şu an 6 aylık hamile ne gebelik testi yaptı ne ikili tes ne üçlü tes nede cinsiyetini öğrendi hadi desemki köylü kadını odda değil kadın geyet şehirde yetişmiş bilgili üniversite mezunu tiyatrocu bir kadın ama bak hiç gitmiyor hiçde merak etmiyor ben diyorum nasıl böyle sabrediyosun diyorki napim fatoş doktorlar bizleri strese sokmadan başka bişey yapmıyorlar herşeyi abartıyorlar o tahlil bu tahlil yok bu böyle yok şu şöyle allah korusun bebeğimde sakat makat olsa bile ben onu doğuracam diyor ne gerek var diyo iki tane doğurdum ikisininde hiç bir problemi yok ikisinede hiç gitmemiş bunafda gitmeyecem diyor valla ne rahat bir insan demi bacım ben olsam kudururum
yazgülüm naptı kızlar gören varmı merak ettim kızı yawww:sm_confused:

valla bende bilmiyom kendi derdimden ona hiç bakamadım
ne garip değilmi birimiz hamile kalıyor birimiz bebeğini kaybediyo allah yardımcısı olsun

hicroşcum verdim ceylinimize 10 puan canım normalde notum kıttır ama senin bıcırık haketti öğrencilerim görmesin:roflol:
geldim bacım dedim ya izne çıktım diye artık okul neyin yoook

hicroşcum verdim ceylinimize 10 puan canım normalde notum kıttır ama senin bıcırık haketti öğrencilerim görmesin:roflol:
geldim bacım dedim ya izne çıktım diye artık okul neyin yoook

ooohhhh ne güzel keyfine bak bacım
kız bebek doğunca bebeğe kim bakacak abooooooooo

kayınvalidem bakacak 1 yaşından sonrada annem inşallah
canım ben çıkmalıyım eşim gözümün içine bakıyorrr kapa yat diye
iyi gecelerr

hicroşumm kızına oy verdim
bu arada almişide yarışmaya katıldı
onaylanırsa sizde kızıma oy verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…