Aysonu Kizlari 2008

ay bi gireyim dedim sayfaya iki güsel bi kötü haber aldım.hem üzüldüm hem sevindim.
esmacım Allah sabır versin güselim.söylenecek fazla bi şey yok.ilk okuduğumda evde ufak çaplı bi çığlık atmışım çok üzüldüm ama inan insanın hamile kalabildiğini öğrenmesi de müthiş bi şey.ben hamile olduğumu öğrendiğimde ilk sölediğim şey demek ki hamile kalabiliyomuşum oldu.Ben inanaıyorum ki güsel günler yakındır canım.

birsencim güselim hicrandan duyduğum kadarıyla sancıların azalmış çooookkkk ama çooookkkk sevindim.senin ve bebişlerin için hep dua ediyorus.ay yirim ben onları yirim yaaa

şimdiiiiiiii sana gelelimmm fatoş hanımmmmm:CüvCüv::CüvCüv:
ben sana sölemiştim , ben sana sölemiştim,ben sana sölemiştimdelikafaduldendelikafadulden
canım benim yaaaa ay okuyunca tüylerim diken diken oldu.ya inanamıyorum rüyasını bile görmüştüm.bazı şeyler benim içime doğar zaten ( ay nasılda knedime pay biçiyorummsengözlerimebaksanab
Güselim korkularını anlıyorum ama inan herşey çok güsel olacak.Tekrar hayırlıı olsun Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahdelikafadulden

bu arada esencim sende kendine dikkat bu aralar, kendini fazla yormamaya çalış.
arabanız içinde geçmiş olsun.inşallah çok bi hasar yoktur.Ama ne derler bilirsin cana geleceğine mala gelsin, dimi amaa.s

nuraycım sen gelmişsin canım herhalde ama sakın gördüde çıktı deme eşim geldi yemeğe oturuyorus.
seni ve o şirin ( maşallah) kızını kocamannnn öpüyorummmm

ahhhh ususcum ahhh evet inşallah herşey çok güzel olur canıminan okadar mutluyumki anlatamam ama bir okadarda korkuyorum o korkuyu atlatmadan rahat edemeyecem kese göründü aama çok küçüktü inan toplu iğnenin başı kadar yani
sanada çok teşekkür ederim canım duaların için ve rüyaların için demekki kalbin çok temizmişki rüyanda gördün canım benim ve içine doğmuş
canım seninkinin kesesini ne zaman görmüştünüz şimdi merak ettim bak

fatoşçum bu süper bir habrerrr :sm_cool::sm_cool:
ne boş gebeliği boş boş konuşma deliii
hayırlı olsun yeni bebişimizzz

evet canım süper bi haber
inşallah ben boş boş konuşuyorumdur
napim elimde değil benimle böyle uğraşacaksınız
kalp atışlarını duyayım söz rahat bırakacam sizi:roflol:

canım tekrar hayırlı olsun diye söze başlayayım.ay valla çok heyecanlıyım yaasüprizzzzz
hiç belli de etmemişsin baktım da geçmişe .ama anlamadığım bişey var,sen az da olsa adet mi gördün?bak sana da sürpriz yaptı bebişinhihoyyyt
ay sorunu cevaplamayı unuttum.canım biz 5.haftada gördük sanırım keseyi bir hafta sonra da kalp atışını duyduk
yarın da kendülerünü görmeye gideceğiz canım.inan bende çok heyecanlıyımdelikafaduldendelikafadulden

ayyy evet canım adetimin 27.ci gününde kahve rengi akıntım başlayınca bende sandım adetim başlıyor son iki üç aydır öyle oluyodu taktım pedi kendime attım kendimi dışarı ogün moral bozukluğuyla çok gezdim ama iyi geldi sonra ardan 2,3 gün geçti ha başladı başlayacak ha geldi gelecek derken 4,5 gün geçti sonra ben tabi umutlanmaya başladım yine sonra afedersin ben kabız olmuştum büyük abdeste çıkamıyordum büyük abdesten kan geldi bende onu adet başladı sandım ahada geldi dedim olacak işmi dedi sonra baktım yine yokyine yok üleynn delirecem adetimin 33 cü günükara verdim yapacam dedim testi böyle hergün ölmektense bir anda öleyim daha iyi tam hazırlandım çıkacAM ANAM İST DE Bİ YAĞMUR Bİ FIRTINAKİ SORMA DEDİM ALLAHIM TESTİ ALMAMI İSTEMİYO HERHALDE VAZMI GEÇSEM acaba dedim ama yok alacam ve bakacam eczacıya dedim bana bi gebelik testi ver ucuzundan demi abla dedi yok dedim en iyisinden kesin net olanlardan ver dedim 25 ytl ye bitane vardı onu aldım diğeri 5 ytl idi eve geldim yaptım çişimi ve testi bıraktım banyoya ben korkudan bakamadım içeri gittim 5 dakika bekledim ama banyoya gidemiyom korkudan neyse deim korkunun ecele ne faydası var dedim daldım içeri bide baktımki iki kocaman çizgi baba bakıyor bende ona bakıyom oturdum yere ağkladım çok ağladım sevinçten biyandanda acaba yanlışlık olmaz demi diyom kendime kızım benim ağladığımı görünce oda başladı ağlamaya ana kız ağlaştık accuk sonra 35.ci güne geldim bugün doktordaydım işte gerisinide biliyon canım
ay ben bugünde yatayım bakalım rüyamda ne görcem , bakalım sıradaki hamişimiz kimşakkıdı
heee sen yat bak sıradaki hamiş kimmiş önce bana anlatacan ama
ay fatoş nerdesin yaaa yeşil yeşil yanıyonnn
ahada geldim şişirdim kafanı :roflol::roflol:

ay ne şişircen ya valla knedi öğrendiğim gün geldi aklıma.bende deli gibi bi yağmurda kan testi yaptırmaya koşturmuştum,o aradada testleri almıştım eczaneden tam 4 tane:))her biri farklı markada:))ay bi de nasıl hastaydım anlatamam ayakta zor duruyodum.hem yürüyorum kan testi yapacak yer arıyorum hem de bi yandan dua ediyodum " Allahım nolur evde yaptığım testte bi yanlışlık çımasın diye"
ay sen de anlatınca duygulandım valla.
eşine söledin mi o neyaptı?

aaaa sende fırtınada aldın heee ayyy biz tam manyağız haaaa
eşime adet oldupğumu söylemiştim ama kesildiğini söylmemiştim testi yaptıktan sonra söyledi o akşamdA BANA GELDİ DİYORKİ FATOŞ ADETİN BİTTİM NE ZAMAN BAŞLAYACAZ ÇALIŞMALARA AYY BEN Bİ GÜLDÜM SONRA YOK DEDİM SANA ARTIK ÇALIŞMA FELAN ŞAŞIRDI ADAM BEN DEDİM ALŞACAĞIMI ALDIM SENDEN NASIL YANİ DEDİ GÜNAYDIN DEDİM BEN HAMİLEYİM BİLE ADAM ŞOK GEÇİRDİ KALBİ OLSA KALPTEN GİDECEKTİ BGÜN DEDİMKİ GÜNGÖR BEN YEMEK YAPAMADIM GELİRKEN PİZZA GETİR DEDİM CANIM ÇEKTİ TAMAM CANIN ÇEKTİYSE HEMEN GETİRİRİ DİYOR DÜN AKŞAM MUTFAĞI O TOPLADI TEMİZLEDİ KIZLA İLGİLENDİ BEN KENDİMİ ÇOK UYKULU HİSSEDİYORDUM İŞTE BÖYLE CANIM ŞU AN İÇİN ÖOK MUTLUYUM AMA İNŞAALAH DEVAMIDA GELİR CANIM

ay maşallah maşallah.nazar değmesin valla.ama o uyku hali beni öldürüyodu.hele adliyedesırnaşık şey
sende bol bol uyu diyeceğim ama kızın var o da ilgi beklerkaydirigubbakcemile2
ay inşallah senin mide bulantın olmaz ,gerçi bizimle çok dalga geçtin amaaaaklava:klava:

ayyy canım benim evet sizinle çok uğraştım ama inanki sizi çok sevdiğimdeni onlar eee şimdi sizde benimle uğraşırsınız ama dur şu kalp atışlarını duyayım sonra ben başla deyince başlarsınız tamammı
hatta sizin uğraşmanıza gerek bile kalmaz ben kendi kendimle uğraşırım canım

kızlar selam
dırımla konuştum bugün
yatıyormuş
sancıları azalmı

krispi hayırlı olsun cn çok sevindim senin adına

usus banada yat rüyaya bakalım hamişlik varmı yakında:9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…