Aysonu Kizlari 2008

günaydın uykucu lar siziiii ben kalktım kahvaltı yaptım şimdi anneme gidiyorum bebeişe bişeyler dikmiş bana da hamile pantolonu dikmiş bi bakayım canım annem yaaa nne varsa annede var kızlar
ordan girersem görüşürüz öpüldünüzzzzz

günaydın millet
bende bugün arkadaşıma gidecem hamile olduğumu bilmiyor ona süpriz yapacam en yakın arkadaşım oda hamile o 6 aylık bense henüz 1 aylık
neyse kısmetse bende 6 aylık olurum inşallah
akşama gelirim artık öptüm sizi

ıyıym mıracım senden naber
olursun tabı fatoscum zaman cok cabuk akıyor
kız esen bir de anana kızıyordun bak ne varsa anada var deel minaniknanik

Selam kızlarrr naberlerr kız durmuyo bugün gene huysuzluğu üzerinde oyüzden gelemiyorum bu ara fazla
birsoşu aradım annesi çıktı birsoş uyuyordu gene sancısı olmuş ilacın dozunu arttırmışlar yaa üzüldüm valla ama allahtan ümit kesilmez bebekler dayanırlar inşallah biraz daha

güle güle kullanın iyi günlerde inşallah canımm doğru diyon anneler olmasa napardık düşünemiyorum valla allah başımızdan eksik etmesi:Saruboceq:n onları

kimseler yok ben kaçıyom gene bakemmm eylül annişlerine de bakayımda kız yatağında dönencesine bakıp oyuncakları ile oyalanıyor ama fazla sürmezz

hicros kusum telimin sarji bitti kapandi tatlim kusura bakmaa.s.
demek dirimin yine sancisi tutmus haa hay Allahim ilac doldu kizin vucudu yaa insallah buna deger ve zamaninda gelirler insallah amin:Saruboceq:

ıyıym mıracım senden naber
olursun tabı fatoscum zaman cok cabuk akıyor
kız esen bir de anana kızıyordun bak ne varsa anada var deel minaniknanik

valla öyle bacım neler dikmiş neler fotoğraf makinam bgelince hepsinin resmini çekip koyacağım inşallah

hicros kusum telimin sarji bitti kapandi tatlim kusura bakmaa.s.
demek dirimin yine sancisi tutmus haa hay Allahim ilac doldu kizin vucudu yaa insallah buna deger ve zamaninda gelirler insallah amin:Saruboceq:

anladım şarj olayı olduğunu sorun değil sonra ararım dedim fırsat olmadı valla
evet birsoşun sancısı tutmuştu gene anası açtı teli zaten kendi uyuyordu arayamadım bidaha neyse yarın ararım artıkk

selam kızlar
kızlar arkadaşım 6 aylık hamile dedim yaaa ay hiç doktora neyynnn gitmiyor kadın neiş anlamadım ne cinsiyeti nede sağlık durumu hakkında hiç bir fikri yok neden gitmiyosun dedim valla fatoş dedi doktora gitsem bana şu tahlil bu tahlil onu yap bunu yap diye diye benikarıştıracaklar hiç gerek yok dedi
bebeğim allah korusun sakatta olsa doğuracam sağlamda olsa kızda olsa doğuracam erkekte olsa neden kendimi hastanelerde perişan edeyim eskiden ultrasonmu vardı dedi ağzım açık dinliyom bende
bana sende gitme diyor takacak seni tahlillerin peşine diyor özel hastane olduğu için paranın peşinde diyor siz nedersiniz ayy şu kalp atışlarını duysam vallaha bende rahatlayacam

fatosum o kadar da deıl canım ya hangı devırde yasıyoruz
mesela su 2lı 3lu testler yapılıyor ya down sendromu rıski icin..her turlu dogururum deniyorsa ona gerek yok cunku cok fazla kafa karıstırabılıyor..
ama bebegın gelişimi kilosu haftası ile uyumlu mu organları duzgun mu kan akısı iyi mi annenin sekeri var mı tansıyonun kilo alımın ne durumda kan tahlilleri(demir tiroid hepatit toxoplazma ve diger virusler gibi) ve idrar tahlilleri bunlar gebeligin seyri acısından coook onemli..Allah korusun bebegin hayatına malolabilir bunları bosvermek
sakın haa uyma sen ona bence coook cahilce bir yaklasım:1no2:
ayrıca paranın peşindeler diyor ya o tahlillere de ben hic para vermedm acıkcası sadece 3lu teste para verdim ki tum tetkiklerim ozelde oldu.ssk geciyor artık heryerde.aman diyim ihmal etme onun dedgi kadar basit deil saglıklı bir gebelik gecirmek....

yok kuşum yaaaa onun kadarda değil takibimi yaptıracam tabi ama fazla sıkı sık gitmiycem 15 güde birde gidilmezki kontrole zaten arkadaşım başlı başına gerip 6 aylık hamile ve hala anasının heberi yokmuş çok şaşırdım yuh dedim yani benimkiler benimle birliikte adet günlerimi sayıyoruz oldunmu olmadınmı ne bilem çok şaşkınım ama onun kadarda ihmal etmem canım merak etme sadece ayda bir kere okadar

yazgülüm naptı kızlar gören varmı merak ettim kızı yawww:sm_confused:

canım hepinize slm.meleğimi kaybettim 5 gün oldu ama hala sancım ve kanamam var.son dra gittiğim gün dr alttan muayene etmişti keseyi yerinden oynatmış.ve meleğim 3 gün dayanabildi.senağlama senağlamasenağlama

evde kendi kendine düştü elimle aldım önce kesesi düştü.sonra yavrum.organları oluşmaya başlamıştı beyni kalbi el ve ayakları küçücüktü senağlama aldım bi kaba koydum dr a gittik gece.ve her şey sona erdi.bide yavrumun erkek olduğunu öğrendik.her şey rüya gibi başladı ve kabus gibi bitti.inşallah bunda da vardır bir hayır.rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize.senağlamasenağlamasenağlama

ahhhh canım yaaaa çok üzüldüm çok allah sana sabırlar versin ne kötü bişey yaşadın
peki doktor neden keseyi oynatıyor yerinden anlamıyorum üsten görünmüyormuydu kese
olan oldu artık ama canım üzme kandini diycem ama üzülmeyecek bişey değilki sen sabırlı ol bacım allahım en kısa zamanda rabbim yeniden hamile kalmanı nasip eder inşallah canım birdahaki hamişliğinde alttan muyene ettirme biraz sabrederek 6 haftaya kadar bekle canımben alttan muayene yaptırmadım üsten görünürse görünsün yoksa bir hafta sonra görünsün
canım yaaa inşallah tekrar hamle kalırsın yaşadıkların kolay değil allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…