hicroşumm kızına oy verdim
bu arada almişide yarışmaya katıldı
onaylanırsa sizde kızıma oy verin
hicroşcum verdim ceylinimize 10 puan canım normalde notum kıttır ama senin bıcırık haketti öğrencilerim görmesin:roflol:
geldim bacım dedim ya izne çıktım diye artık okul neyin yoook
günaydın uykucu lar siziiii ben kalktım kahvaltı yaptım şimdi anneme gidiyorum bebeişe bişeyler dikmiş bana da hamile pantolonu dikmiş bi bakayım canım annem yaaa nne varsa annede var kızlar
ordan girersem görüşürüz öpüldünüzzzzz
ıyıym mıracım senden naber
olursun tabı fatoscum zaman cok cabuk akıyor
kız esen bir de anana kızıyordun bak ne varsa anada var deel minaniknanik
hicros kusum telimin sarji bitti kapandi tatlim kusura bakmaa.s.
demek dirimin yine sancisi tutmus haa hay Allahim ilac doldu kizin vucudu yaa insallah buna deger ve zamaninda gelirler insallah amin:Saruboceq:
valla öyle bacım neler dikmiş neler fotoğraf makinam bgelince hepsinin resmini çekip koyacağım inşallah
fatosum o kadar da deıl canım ya hangı devırde yasıyoruz
mesela su 2lı 3lu testler yapılıyor ya down sendromu rıski icin..her turlu dogururum deniyorsa ona gerek yok cunku cok fazla kafa karıstırabılıyor..
ama bebegın gelişimi kilosu haftası ile uyumlu mu organları duzgun mu kan akısı iyi mi annenin sekeri var mı tansıyonun kilo alımın ne durumda kan tahlilleri(demir tiroid hepatit toxoplazma ve diger virusler gibi) ve idrar tahlilleri bunlar gebeligin seyri acısından coook onemli..Allah korusun bebegin hayatına malolabilir bunları bosvermek
sakın haa uyma sen ona bence coook cahilce bir yaklasım:1no2:
ayrıca paranın peşindeler diyor ya o tahlillere de ben hic para vermedm acıkcası sadece 3lu teste para verdim ki tum tetkiklerim ozelde oldu.ssk geciyor artık heryerde.aman diyim ihmal etme onun dedgi kadar basit deil saglıklı bir gebelik gecirmek....
yazgülüm naptı kızlar gören varmı merak ettim kızı yawww:sm_confused:
evde kendi kendine düştü elimle aldım önce kesesi düştü.sonra yavrum.organları oluşmaya başlamıştı beyni kalbi el ve ayakları küçücüktü senağlama aldım bi kaba koydum dr a gittik gece.ve her şey sona erdi.bide yavrumun erkek olduğunu öğrendik.her şey rüya gibi başladı ve kabus gibi bitti.inşallah bunda da vardır bir hayır.rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize.senağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?