kızlar selam
dırımla konuştum bugün
yatıyormuş
sancıları azalmı
krispi hayırlı olsun cn çok sevindim senin adına
usus banada yat rüyaya bakalım hamişlik varmı yakında:9
ay yok ya valla kimsenin olmasın bu mide bulantıları,çok zor.
Canım ben seni tekrar tebrik ediyorum şimdi çıkmak zorundayım biraz eşimle ilgileneyim.
Hadi bakalım geüsel güsel uyu sende bebişinle:cüvcüv:
Benim içinde dua et taam mı,yarın doktora gidiyorus bisde inşallah herşey yolundadır,çok heyecanlıyım bende:))
birsenden hiç haberim yok canım
fakeyi hiç görmedim o galiba kızgın biraz buraya kimse gelmiyor diye
sen şu ana kaç haftalık hamilesin canım
hıcrancım masallah 6aylık haa zaman ne cabuk gecıyor deıl mı bız de haftaya 3 ayımızı bitiriyoruzhihoyyyt bu takvim bir acayip ilerliyo anlamadım ya onden ya geriden gidiyor hep
bu arada okumadın sanırım krispi tatosumuz hamişşşşşşşşşhihoyyyt
kııızzzlaaaarrrr ben geldiiiimmmm FLAŞ FLAŞ FLAŞ
kızlar ben galiba hamileyim galiba diyorum çünkü boş gebelik olmasından korkuyorum adetim geldi sandım hemen kesti ve 6 gün bekledim gelen giden yok bende test yaptım pozitif çıktı bugün busenin aşısı vardı onu doktora getirdim gitmişken bende baktırayım dedim doktor keseyi oluşmuş dedi ama çok küçük henüz 35 günlük 4+5 günlük KESE ÇOK KÜÇÜK DOKTOR 1 HAFTA SONRA YİNE GEL DEDİ ÇOK HEYECANLIYIM ÖLDÜM ÖLDÜM DİRİLDİM KIZLAR İNŞALLAH BOŞ GEBELİK DEĞİLDİR DOĞRU DÜRÜST SEVİNEMİYORUM İŞTE BÖYLE KIZLAR KAN TAHLİLİ YAPTIRMADIM DOKTORA DEDİM HOCAM BTHCG YE BAKTIRALIMMI DEDİM YOK CANIM DEDİ KESE OLUŞMUŞ DEDİ
BEN YİNEDE KORKUYORUM YAAA YA BOŞ GEBELİKSE NAAPARIM BEN OZAMAN ŞU BİR HAFTA NASIL GEÇER
kimseler yok ben çıkayım biraz bugün dr a gittik ordanda arabayı yaptırmaya çok yoruldum
dün arabaya hırsız girdi ve camını kırdı da o yüzden yaptırdık bu arada..
bende hamiş kalırsam
bol bol naz yapıcam
aş ericem
uyuycam
saltanat sürecemmmmmmmmm:)
çok sağol kuşum allah razı olsun kurtuldunuz benim kuruntularımdan şimdi kalp atışlarınıda duysam hepten rahat bırakacam sizievet canım yaa maşallah büyüyor prenseslerimizz
yapma yaa hamişmiymişş oooooo
canım fatoşuum çoooook tebrik ederim dedik sana değilmiiii bak nasip bugünlereymişş çok şükür hamişsin sonunda tebrik ederim gözünüz aydın canımcım allah sağlıkla kucaklamanı nasip etsin inşallahhhha.s.Şeniz:lepi:
canım tekrar tebrik ederim kötü düşünme dikkat et birde kendine sakin ol yorma kendini inşallah kalp atışlarını el kol hareketlerini doğduğundaki yumuk yumuk gözlerini minicik ellerini öpüp okşamayı da nasip etsin rabbim sanaŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?