Aysonu Kizlari 2008

ay yok ya valla kimsenin olmasın bu mide bulantıları,çok zor.
canım ben seni tekrar tebrik ediyorum şimdi çıkmak zorundayım biraz eşimle ilgileneyim.
hadi bakalım geüsel güsel uyu sende bebişinle:CüvCüv:
benim içinde dua et taam mı,yarın doktora gidiyorus bisde inşallah herşey yolundadır,çok heyecanlıyım bende:))

kızlar selam
dırımla konuştum bugün
yatıyormuş
sancıları azalmı

krispi hayırlı olsun cn çok sevindim senin adına

usus banada yat rüyaya bakalım hamişlik varmı yakında:9

ayyy canım yaaa inşallah inşallah sırayla herkesi görürüm rüyamda,tabi senide :CüvCüv:

ooooooooo yarın randevunuz var hee bebişinle tamam canım hadi git accukta bebişinin babasıyla ilgilen
inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirsin canım yavaş yavaş kavuşmaya az kaldı

oooo sayımız artıyor ama ben çıkmak zorundayım
kızlar öptüm sizi,
miracım yarın rüyamı anlatırımmmsırnaşık şey

BENDE ÇIKIYORUM KIZLAR BELıM ÇOK AĞRIYOR HALA ADET OLACAKMIŞIM GıBı AĞRILARIM VAR VE BU AĞRILAR BENı ÇOK KORKUTUYOR HERKESE ıYı AKŞAMLAR Şeniz

Herkese tùnaydinlarr biz bugùn 6 aylik olduk teyzeleriMasallah.az önce de doktordan geldik kontrolùmùz vardi ayrica karma asimiz ve rota virùs asimiz yapildi minik kusum uyuyor simdi bende kahvaltimi daha simdi yapiyorum cepte nete girdim mutfaktayim pc kapandi gene allahtan kablosuz internet

hıcrancım masallah 6aylık haa zaman ne cabuk gecıyor deıl mı bız de haftaya 3 ayımızı bitiriyoruzhihoyyyt bu takvim bir acayip ilerliyo anlamadım ya onden ya geriden gidiyor hep
bu arada okumadın sanırım krispi tatosumuz hamişşşşşşşşşhihoyyyt

evet canım yaa maşallah büyüyor prenseslerimizz
yapma yaa hamişmiymişş oooooo
canım fatoşuum çoooook tebrik ederim dedik sana değilmiiii bak nasip bugünlereymişş çok şükür hamişsin sonunda tebrik ederim gözünüz aydın canımcım allah sağlıkla kucaklamanı nasip etsin inşallahhhha.s.Şeniz:lepi:

canım tekrar tebrik ederim kötü düşünme dikkat et birde kendine sakin ol yorma kendini inşallah kalp atışlarını el kol hareketlerini doğduğundaki yumuk yumuk gözlerini minicik ellerini öpüp okşamayı da nasip etsin rabbim sanaŞeniz

kimseler yok ben çıkayım biraz bugün dr a gittik ordanda arabayı yaptırmaya çok yoruldum
dün arabaya hırsız girdi ve camını kırdı da o yüzden yaptırdık bu arada..

aaaaaa:1shok::1shok: geçmiş olsun esencim yaa cana gelecek mala gelsin rabbim huzur sağlık mutluluk versin tabii hoş bişii değil bu olay ama allah beterinden saklasın:Saruboceq: elleri kırılsın o hırsızında ayrıca inşallahhhklava:

çok sağol kuşum allah razı olsun kurtuldunuz benim kuruntularımdan şimdi kalp atışlarınıda duysam hepten rahat bırakacam sizi

inşallah canım inşallah çoooookkk özledim o yumuk elleri öpüp okşamayı buseninkilerde küçük ama yeni doğanlarınki başka oluyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…