evde kendi kendine düştü elimle aldım önce kesesi düştü.sonra yavrum.organları oluşmaya başlamıştı beyni kalbi el ve ayakları küçücüktü senağlama aldım bi kaba koydum dr a gittik gece.ve her şey sona erdi.bide yavrumun erkek olduğunu öğrendik.her şey rüya gibi başladı ve kabus gibi bitti.inşallah bunda da vardır bir hayır.rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize.senağlamasenağlamasenağlama
kızlar slm..
krispi tebrik ederim kıs seni :)))
çok sevindimmm cn arkadaşımm.. çok uğurlu bu sayfa..
şöyle bi baktım geçmişe ama fazla da vaktim yok. hemen diyceemi diyip kaçcam
benim geçen c. tesi transferim yapıldı kızlar tekrardan .. yine 4 embriyo
perşembe test günüm.. şu an evdeyim. evdeyken bilgisayar kullanmayı sevmiyorm..
pazartesi işe başlıyorum haber veririm... hepinizi öpüyorum..
kızlar slm..
krispi tebrik ederim kıs seni :)))
çok sevindimmm cn arkadaşımm.. çok uğurlu bu sayfa..
şöyle bi baktım geçmişe ama fazla da vaktim yok. hemen diyceemi diyip kaçcam
benim geçen c. tesi transferim yapıldı kızlar tekrardan .. yine 4 embriyo
perşembe test günüm.. şu an evdeyim. evdeyken bilgisayar kullanmayı sevmiyorm..
pazartesi işe başlıyorum haber veririm... hepinizi öpüyorum..
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben pek iyi değilim moralim çok bozuk görümcem doğumyapıcakkkkkkkkkkkkk bugün yarın ve sinirllerim çok bozuk
kaynanam burdaydı gelemedim sayfaya hiç
krispi tebrikederim umut veren vakaydın zatennnnnnnnnnnnnnnnn
yazgülüm çokgeçmiş olsun çok üzüldüm canım hiç sahip olamadığım için kaybetmeninde acısını bilmiyorum sadece tahmin ediyorum ama çok üzüldüm rabbim yüzünü en kısa sürede yine güldürsün inşşşş
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben pek iyi değilim moralim çok bozuk görümcem doğumyapıcakkkkkkkkkkkkk bugün yarın ve sinirllerim çok bozuk
kaynanam burdaydı gelemedim sayfaya hiç
krispi tebrikederim umut veren vakaydın zatennnnnnnnnnnnnnnnn
yazgülüm çokgeçmiş olsun çok üzüldüm canım hiç sahip olamadığım için kaybetmeninde acısını bilmiyorum sadece tahmin ediyorum ama çok üzüldüm rabbim yüzünü en kısa sürede yine güldürsün inşşşş
bugün sabah yine sancılarım vardı doktorum yüzünün ifadesi bile kötü 32 yi bitireyim kızlar dua edin bana lütfen ..................
hazırlıklar evimde devam ediyor ....ama zaman geldikce korkuyorum .........
tek isteğim kucağımda hastaneden çıkmak
dirimmm insallah atlatacaksiniz canim benim :Saruboceq:cok az kaldi 32 olmasina.gozlem altindasin dr un yuzunu filan birak iyi seyler dusunmeye calis:teselli:
fekoooooooooo gelmedin hic ya olmazki boyle bi de millete kiziyon:mymeka:
bernacim seni cok merak etmistim demek yeni transfer olmus insallah bu kez bebisine kavusursun a.s.
üçok sağol canım darısı seninde başına inşallah
nerelerdesin allah aşkına hiç yoksun piyasada
sinirlenme kız sakin ol elbet rabbim sanada nasip edecek inşallah
üzme kendini diycem ama o pisikolojiyi çok iyi bilirim o yüzden ağla ağlayabiliyorsan rahatlarsın ve içiin acıyarak Allaha yalvar geri çevirmez inşallah
bu arada yazgülünün başına gelen cidden çok zor Allah uzak etsin umarım böyle bişeyi hiç yaşamazsın ben yaşadım rabbim kimseye yaşatmasın
bugün sabah yine sancılarım vardı doktorum yüzünün ifadesi bile kötü 32 yi bitireyim kızlar dua edin bana lütfen ..................
hazırlıklar evimde devam ediyor ....ama zaman geldikce korkuyorum .........
tek isteğim kucağımda hastaneden çıkmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?