Aysonu Kizlari 2008

slm kızlarr dün tam fırsat buldum girdim derken pc kapandı gene olmuyor şimdi cep telden girdim siteye maleseff ceptende zor oluyor konşuların kablosuzlarından bağlandım sinyal gelip gidiyor bazen o nedenle pek kalamicam şimdilik bakıyorum her an net gidebilir pc tamir edene kadar böle gelebilirim arada artıkk

ü
demesi kolayyyyyyyyyy işteeeeeeeeee
sende anlayamzsın beni artıkkkkkkkkkkkkksenağlama

çok teşekkürederim esennnnnnnnnn en çok yaptığım şey zaten ooooooooooksenağlama

kızzz ne demek anlayamazsın demekkk biz hep hamişmiydik senin gibi hamilelik için çırpınmadıkmı beklemedikmiii tedavi için mahvolmadıkmıı bacım üzme bizi bidaha duymayayım ağzından böle ümitsiz ve aslı olmayan şeyler hepmizin yaşadığını ancak kendimiz bilirizz sen belki çok uğraşıyorsun gibi geliyor sana ama hepimiz aynıyızzz birimiz 1 yı birimiz 2 yıl bazımız 6 yıl bekledi bebeğinii bazımızda benim gibi bulup bulup kaybetti 3 defa hatırladınmı 3 düşük yaptım ve sonra 1 yıl hamiş kalamadım bende 2. aşılamamda hamiş kaldım o yüzden ne kendini ne bizi üzzz sakin ol ümidini kaybetme ve allahtan hayırlısını dile mutlaka rabbim sana da nasip edecektir elbett nasippp zamanın belli değil işte sende bekiyorsun şuan ama böle stres yaptıkça bünyeni kitliyorsun yapma oldumu

saol güzelim ay bir uyuşukluk çöktü üstüme sorma gitsin uyusam akşam uyuyamıyorum uyumasam göz<üm kapanıyor netçem ben yavss

kazanmak önemli bu yolda hicran sana dicem birşeyim yok ama sen çektiklerinin karşılığını aldın ve kızın koynunda bu savaşta sonuç çok önemli
bu sızıyı yaşamayan bilemez ki
anne olmak yada olamamak bu korku çok zor
ve görümcem bana diyoki kafası şurda bebeğin karnını göstererek ayağı şurda sen bu duyguyu yaşadın bense yaşayamama korkusundayım işte ama senağlama

mrb bugün doktora gittim. daha önce dırımkızı bana biçok bilgi vermişti. yine size anlatmak istedim.. doktorum tedaviye başlamaya uygun durum dedi.istersen dozu artırıp klomene devam edelim dedi ama sabır durumuna göre dedi. ben geçen ay iğneye başlarız demiştiniz dedim.yani ben de iğneden yanayım daha çabuk yanıt alabiliyoruz dedi. ama biraz maliyetli olduğundan seçimi bize bıraktı. bizim pek sabrımız yok iğneye başlayalım dedik. gösterdiler yarın kendim göbekten vurmaya başlıcam 5 gün sonra kontrol.ama fazla yumurta olma ihtimali de var çok olunca tedaviyi kesiyolarmış. yanibeklenen en fazla 5-6.baklım umarım buayım da boşa gitmez. ama denemek zorundayız. mutluyum ama başladığım için.

iğnemin adı merional bileniniz varmı

iğneye başlamanız iyi olmuş canım inşallah başarılı sonuç alırsınız bvu yolda stressiz olmak çok önemli ve dr unun dozu ayarlaması da çok önemli benim ilk denemem de yani ilk iğneye başladığımda doz ayarlaması yanlış ayarlandı folikül gelişti ama yumurta yoktu içinde doktoruna güven inşallah sonuç güzel olur
bu arad iğneni bilmiyorum ben bi kez puregon sonraki denemelerimde gonal f kulllandım

fakeeeee haklısın bacım ama sabır inanan insanlara sabretmek düşer mükafatını da er yada geç alrız
düşük yapmakta çok zordu biliyorsun ben 2.denemeden sonra düşük yaptım ama tuttuğunu bilmel bile çok güzel hiç tutmaması çok zor seni anlıyorum hem de çok iyi Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşalllah canım
ama dediğim gibi her nimet bir külfet karşılığıdırr

günaydın kızlar dün fazla giremedi çünkü baş ağrım çok oldu tansyondan herhalde dün başağrısı nedeniyle ilk kusmamıda yaptım ama bu sabah çok şükür baş ağrısı yok hafif hafif bulantı var bulantıya razıyım başım ağrımasın

herkese günaydın kızlarrrrr:))
şimdi hepinizle ayrı ayrı ilgileneceğim
önceliği esmaya veriyorum,çünkü onun üzüntüsü çokkk büyükkkk.canım biz hep yanındayız,ben sık gelemesemde burdaki arkadaşlar,hepimiz senin için duacıyız inşallah güsel günler senin içinde çok yakın:))

birsencim canım şöle bi baktım da 31.hafta bitiyor bile ,sölemesi kolay ama sık dişini .1 hafta sonra(tabi inşallah daha geç de olabiilir)biz eburdan yazacaksın: "ömerimle alimi aldım ben eve çıkıyorummmmm" diyedelikafadulden

fakecim,huysuz virjinim benim.herkescikler seni ne çok düşünüyor,ne çok seviyor görmüyor musunyerimseniben biliyorum tesellin olamıyorus ama sen yine de derdini bize anlatmaya devam et taam mı fıstıkŞeniz

yeni hamiş,kusmuklu hamiş,baş ağrılı hamiiiişşşşşşş sen neler yapıyorsun bakıyımmm.sakın o akılsız arkadaşının tavsiyelerine uyma.ben bebişmi her gördüğümde rahatlıyorum.hatta doktora gitmek için sabırsızlanıyorum.bu hem senin hem bebeğinin sağlığı için,erken müdahale için çok önemli.düşünsene birsen doktora gitmese bu haftaya kadar daynabilir miydi?ayrıca nurayın dediğine katılıyorum.testler çok sık olmuyo ayrıca çok para da gitmiyo.ben ikili testimi yaptırdım düşün ankaranın en iyi labaratuvarında yaptırım sadece 50 tl tuttu.ki anlaşmalı yerlerde para bile almıyorlar.sen akıllı bi kadınsın arkadaşının bu sözleriden gaza gelme .zaten başta sık çağırıyolar sonra ayda bire iniyo randevular.ay gerçi ben kime söylüyoum ya sen zaten doğum yaptın ki benden iyi biliyosun bunlarısırnaşık şey

bernacım inşallahhhhhhh bu sefer tamam.inşallahhhh en yakın zamanda güsel haberlerini alırız canım.kalbimiz seninle atıyooo

miraaaaa,ay sana rüyamı anlatmayı unutttum.gerçi yeni bir kehanette bulunamayacağım ama o gece rüyamda annemin bir kutu altın biriktirdiğini gördüümmmm.güsel bi rüyaydı:jeyyar:

esen,nuray canlarım sizlar nasılsınız?esen izne ayrılmışsın herhalde,bol bol dinlen canım.
nurayyyyy,eşim meyranın resmini gördüüü bayıldıııı tam anlamıyla yerim ben onu diyooookaydirigubbakcemile3

hicrannn,sen nasılsın,miniğim nasıl?bende oy verdim o güsel kısa.

bu arada aslıdan haber var mı ya?uzun zamandır gelmiyo,merak ettimm.

ay unuttuğum kimse yoktur inşallah

aaaaaa bu arada bombayı patlatmayı unuttummmm yawwwwww
kızlar sıkı durunnn,sayfamıza yeni bir cadı daha geliyoooooooohihoyyyt:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2:sm_cool:

ususcum kız mı bebişin sevindim kızıma kardeş geliyor abla olacak yerim ben o ablayııı
biz iyiyiz şekerim sen nasılsın büyütmüşsün bebişi

aaaaaa bu arada bombayı patlatmayı unuttummmm yawwwwww
kızlar sıkı durunnn,sayfamıza yeni bir cadı daha geliyoooooooohihoyyyt:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2:sm_cool:

kız usus tabi akıllı karuyumdur bende zaten gitmiycem demedimki ayda bir gidecem dedim bugün 40 günlük olduk merak etme ihmal etmem bebişimi azmı bekledim 7 ay kimilerine oranla az bir zaman ama olsun bana o bile fazla geldi allah inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir şakilde alırım kucağımı bebişimi

demek kızın olacak heee amaniiiiinnn kız 3 aylık nasıl anlaşıldı 3 boyutlu renkli ultrasonamı girdin canım ama çok sevindim çok inşallah sağlıcakla doğum haberinide alırız kuşum kızıma kız kardeş geliyor demek çok güzel yaaaaa allah mutluluğunuzu daim etsin nice güzel haberler verirsin inşallah bizlere

ayyy evet bende artık kusmuklu baş ağrılı şişko bir karuyum ohhhh ne güzel :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…