ancak bitirdim kızın kıyafetlerini ütüledim yerleştirdim kitaplarımı düzenledim çok yoruldum çoooooooooooooooooook
nereye kaçtın kızzz aaaa alıcam elime okklavayııklava:
kız aslı sen nerdesın bakıyım:mymeka:merak ettiriyosun kendini yaaa cık cık cık:))
ususcum ben biliyodum zaten kız olcagını kaydirigubbakcemile3hayırlı olsun canım Allah kucagına almayı da nasip etsin..demek kocişin kızımı begendi hee tesekkur ederis:1rolleyes:
esencim utuleri yaptın odayı yerlestrdın ne guzel duygular deil mi
bebek heyecanı cok baska birsey Allah herkese nasip etsin son gunlere yaklasıyorsunuz artık..hamilelik son ay cok sıkıcı oluyor ama yine de guzel bee
bernacım guzel haberini bekliyorum aklım sendeeee..
sağol canım teşekkür edrim hayırlısı inşallahhuhhuuu ben geldimm kimsee yokmuu.özledimm sizlerii gelinnn.birdee bakıyorum aramızdaki hamilelerr artmış krispicimm hayırlı olsun güzelimm.
ususumm canım kızımız geliyormuş galibaa hadi gözünüz aydınn saglıcakla alın canım kucagınıza.
tatossss kusmuklu oldun heee pek uzuldumkaydirigubbakcemile3
aman canım tansiyona dikkat gebelikte coook tehlikeliiiii
ususcum kız mı bebişin sevindim kızıma kardeş geliyor abla olacak yerim ben o ablayııı
biz iyiyiz şekerim sen nasılsın büyütmüşsün bebişi
günaydın kızlar usus hayırlı olsun cnm çok güsel yaaa bir kız çocuğu çok şanslısın
fakem buhranda
krispi sende fenalardasınnnn sana bişey demiyorum bana yaptıklarını hatırlatırımmmmmmmm cadı karuu
aslımmmmm sende çalışıyorsunnn kuşummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?