Aysonu Kizlari 2008

ancak bitirdim kızın kıyafetlerini ütüledim yerleştirdim kitaplarımı düzenledim çok yoruldum çoooooooooooooooooook

ancak bitirdim kızın kıyafetlerini ütüledim yerleştirdim kitaplarımı düzenledim çok yoruldum çoooooooooooooooooook

ooooo demek kızının kıyafetlerini ütüledin heee içindeki duygulrı tahmin edebiliyorum ütü yaparken neler neler geçmiştir aklından demi allah sağlıcakla kavuştursun sizi inşallah

nereye kaçtın kızzz aaaa alıcam elime okklavayııklava:

canım dışarı çıktım accuk hava alalım dedik kızımla hava güzeldi bide tansiyon aleti aldım
benim sık sık tansiyonum çıkıyomu iniyomu bilmiyom ama bazen fena oluyorum hamile kalmadan öncede oluyordu bana geçen başımın ağrısından tansiyonumçıktı sonunda kusturdu beni böööğğğğğ benide kandinize benzettiniz beeeee

huhhuuu ben geldimm kimsee yokmuu.özledimm sizlerii gelinnn.birdee bakıyorum aramızdaki hamilelerr artmış krispicimm hayırlı olsun güzelimm.
ususumm canım kızımız geliyormuş galibaa hadi gözünüz aydınn saglıcakla alın canım kucagınıza.

Son düzenleme:
kız aslı sen nerdesın bakıyım:mymeka:merak ettiriyosun kendini yaaa cık cık cık:))
ususcum ben biliyodum zaten kız olcagını kaydirigubbakcemile3hayırlı olsun canım Allah kucagına almayı da nasip etsin..demek kocişin kızımı begendi hee tesekkur ederis:1rolleyes:

esencim utuleri yaptın odayı yerlestrdın ne guzel duygular deil mi
bebek heyecanı cok baska birsey Allah herkese nasip etsin son gunlere yaklasıyorsunuz artık..hamilelik son ay cok sıkıcı oluyor ama yine de guzel bee

bernacım guzel haberini bekliyorum aklım sendeeee..

nuraycımm sorma canım göreve başladım 2 hafta oldu annem burda bir günüm boş ögleye kadar çalışıyorum ogluşumu özlüyorum sizleride özlüyorum ama inan zaman kalmıyor ve en büyük engelde pcmin olmaması canım.nasılsınız güzelim meyra kızımız nasıl. sizlerden ne var ne yok sen herşeyi biilirsin bana kısa bir bilgi geçebilirmisin canım herkes nasıl dırımımız dogum yapmadı hastanedeydi başka gelişme varmı.

pek bır gelısme yok aslıcım
dırımın sancılar bır kesılıyor yenıden baslıyor 32 hafta dolsun dıye dua edıyor
bernacık yenı tup bebe yapmıs onumuzdekı hafta test gunu var
krıspı hamiş ususun kızı oluyor yazgulum esma da hamişti dusuk yaptı malesef

hicros cok yogun herzamankı gıbı :))
baska gelısme yok sımdılık
biz iyiyiz Allaha sukur idare ediyoruz iste

sağol canım teşekkür edrim hayırlısı inşallah

tatossss kusmuklu oldun heee pek uzuldumkaydirigubbakcemile3
aman canım tansiyona dikkat gebelikte coook tehlikeliiiii

yaaaa evet kusmuklu oldumm pek üzüldün heee kikirdiyosun ama kaydirigubbakcemile3
sorma inşallah tansiyon beni zorlamaz

ususcum kız mı bebişin sevindim kızıma kardeş geliyor abla olacak yerim ben o ablayııı
biz iyiyiz şekerim sen nasılsın büyütmüşsün bebişi

ay evet canım sizinkiler kadar olmasa da benim miniğim de büyüyor teyzesi.hatta bu takvim geri bile kalmış.doktorumuza göre 12+4 günlükmüşüz

ay ufff daha cevaplayacak yazılarım vardı ama kociş bilgisayarı istiyo belki gece yiine gelirim midem kötü olmazsa. öptüm sizi

canlarım selam
usus rüyan güzelmiş tşekkürler
fake umusuzluk yok
bernoşum haberlerini bekliyorum
dırım sık dişini cnm
ayşe serkan kızın aynı sen
aslı selam cnm
nuriş cnm selam
krispi hamiş olsmda kusmuklu olsam öyle istiyorumki
hicroş uykusuzluğa devammı

kız mira bu usus sanadamı rüya gördü abbboooooooooooo
canım yaaaa inşallah kusmuklu şişko bir hamiş olursun en yakın zamanda nasip etsin rabbim

günaydın kızlar usus hayırlı olsun cnm çok güsel yaaa bir kız çocuğu çok şanslısın
fakem buhranda
krispi sende fenalardasınnnn sana bişey demiyorum bana yaptıklarını hatırlatırımmmmmmmm cadı karuu
aslımmmmm sende çalışıyorsunnn kuşummmm

heeee sana yaptıklarımı hatırlıyomda gülüyom özledim seninle uğraşmayı ama artık kurtuldun benden çünkü ben demiştim hamile kalınca benden kurtulacaksınız

ben geldim esencim nasilsin
islerin hepsini hallettin mi oda hastane cantasi filan??
ben bisuru sey almistim yanima su internet listelerinden dolayi ama nerdeyse hersey geri geldi kullanilmadan:)

dirim masalah 31 haftayi da doldurdun kusum ha gayret ittire ittire de olsa 36 yi bulursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…