mrb bugün doktora gittim. daha önce dırımkızı bana biçok bilgi vermişti. yine size anlatmak istedim.. doktorum tedaviye başlamaya uygun durum dedi.istersen dozu artırıp klomene devam edelim dedi ama sabır durumuna göre dedi. ben geçen ay iğneye başlarız demiştiniz dedim.yani ben de iğneden yanayım daha çabuk yanıt alabiliyoruz dedi. ama biraz maliyetli olduğundan seçimi bize bıraktı. bizim pek sabrımız yok iğneye başlayalım dedik. gösterdiler yarın kendim göbekten vurmaya başlıcam 5 gün sonra kontrol.ama fazla yumurta olma ihtimali de var çok olunca tedaviyi kesiyolarmış. yanibeklenen en fazla 5-6.baklım umarım buayım da boşa gitmez. ama denemek zorundayız. mutluyum ama başladığım için.
iğnemin adı merional bileniniz varmı
fatoş kız nerdesin gel de seni bir dövemmm[/QUO
niye dövecekmişsin kız beni ne kabahatim var şimdi bakıyom sen biraz coşmuşsun
deeetttttttopitop seni lolipopum benim:icecream::icecream:
tazeee hamişş nasılsın kızzz valla bak laf sölüyodun hep nasılda hamiş kaldın maşallahhh allah tamamına erdirsin inşallah canım yaaŞeniz nasıl geçiyor hamişlik neler hissediyorsun bakalım farkına vardınmı hamişliğinnn
herkese günaydın kızlarrrrr:))
şimdi hepinizle ayrı ayrı ilgileneceğim
önceliği esmaya veriyorum,çünkü onun üzüntüsü çokkk büyükkkk.canım biz hep yanındayız,ben sık gelemesemde burdaki arkadaşlar,hepimiz senin için duacıyız inşallah güsel günler senin içinde çok yakın:))
birsencim canım şöle bi baktım da 31.hafta bitiyor bile ,sölemesi kolay ama sık dişini .1 hafta sonra(tabi inşallah daha geç de olabiilir)biz eburdan yazacaksın: "ömerimle alimi aldım ben eve çıkıyorummmmm" diyedelikafadulden
fakecim,huysuz virjinim benim.herkescikler seni ne çok düşünüyor,ne çok seviyor görmüyor musunyerimseniben biliyorum tesellin olamıyorus ama sen yine de derdini bize anlatmaya devam et taam mı fıstıkŞeniz
yeni hamiş,kusmuklu hamiş,baş ağrılı hamiiiişşşşşşş sen neler yapıyorsun bakıyımmm.sakın o akılsız arkadaşının tavsiyelerine uyma.ben bebişmi her gördüğümde rahatlıyorum.hatta doktora gitmek için sabırsızlanıyorum.bu hem senin hem bebeğinin sağlığı için,erken müdahale için çok önemli.düşünsene birsen doktora gitmese bu haftaya kadar daynabilir miydi?ayrıca nurayın dediğine katılıyorum.testler çok sık olmuyo ayrıca çok para da gitmiyo.ben ikili testimi yaptırdım düşün ankaranın en iyi labaratuvarında yaptırım sadece 50 tl tuttu.ki anlaşmalı yerlerde para bile almıyorlar.sen akıllı bi kadınsın arkadaşının bu sözleriden gaza gelme .zaten başta sık çağırıyolar sonra ayda bire iniyo randevular.ay gerçi ben kime söylüyoum ya sen zaten doğum yaptın ki benden iyi biliyosun bunlarısırnaşık şey
bernacım inşallahhhhhhh bu sefer tamam.inşallahhhh en yakın zamanda güsel haberlerini alırız canım.kalbimiz seninle atıyooo
miraaaaa,ay sana rüyamı anlatmayı unutttum.gerçi yeni bir kehanette bulunamayacağım ama o gece rüyamda annemin bir kutu altın biriktirdiğini gördüümmmm.güsel bi rüyaydı:jeyyar:
esen,nuray canlarım sizlar nasılsınız?esen izne ayrılmışsın herhalde,bol bol dinlen canım.
nurayyyyy,eşim meyranın resmini gördüüü bayıldıııı tam anlamıyla yerim ben onu diyooookaydirigubbakcemile3
hicrannn,sen nasılsın,miniğim nasıl?bende oy verdim o güsel kısa.
bu arada aslıdan haber var mı ya?uzun zamandır gelmiyo,merak ettimm.
ay unuttuğum kimse yoktur inşallah
huhhuuu ben geldimm kimsee yokmuu.özledimm sizlerii gelinnn.birdee bakıyorum aramızdaki hamilelerr artmış krispicimm hayırlı olsun güzelimm.
ususumm canım kızımız geliyormuş galibaa hadi gözünüz aydınn saglıcakla alın canım kucagınıza.
pek bır gelısme yok aslıcım
dırımın sancılar bır kesılıyor yenıden baslıyor 32 hafta dolsun dıye dua edıyor
bernacık yenı tup bebe yapmıs onumuzdekı hafta test gunu var
krıspı hamiş ususun kızı oluyor yazgulum esma da hamişti dusuk yaptı malesef
hicros cok yogun herzamankı gıbı :))
baska gelısme yok sımdılık
biz iyiyiz Allaha sukur idare ediyoruz iste
canlarım selam
usus rüyan güzelmiş tşekkürler
fake umusuzluk yok
bernoşum haberlerini bekliyorum
dırım sık dişini cnm
ayşe serkan kızın aynı sen
aslı selam cnm
nuriş cnm selam
krispi hamiş olsmda kusmuklu olsam öyle istiyorumki
hicroş uykusuzluğa devammı
bak hala kimse yok cadılar sizi
kizim yarin3aylik oluyorrrrrrrrrrrhihoyyyt
ohhhhhh :lepi:maşallah maşallahhhhha.s.
tazeee hamişş nasılsın kızzz valla bak laf sölüyodun hep nasılda hamiş kaldın maşallahhh allah tamamına erdirsin inşallah canım yaaŞeniz nasıl geçiyor hamişlik neler hissediyorsun bakalım farkına vardınmı hamişliğinnn
iyi diyelim iyi olalım hicroşum yaaa bulantılar gün geçtikçe etkisini arttırıyor bu sabah böğür böğürdüm bişey çıkaramadım su geldi midemden sanki boş mideden ne çıkacaksa artık olsun ama hamilşe olduğumu bimek çok güzel bulantılar bu sevincimi gölgeleyemez sabrederim yeterki bebişim benimle olsun hayırlısıyla duysaydım şu kalp atışlarını o zaman tam anlamıyla evveeet been hamileyim diyebilecemmmm şu an eşimin ailesinde hiç kimse bilmiyor sadece benim ailem biliyor yarın doktora gidecem bakalım kesemiz büyümüşmü kalp atışlarını dyamayız galiba 6 haftalıkken demi
bugün sancım var ve bugün son kez fitil alabiliyorum
bundan sonra yok dedi dok.31+1 olunca 32 hafta sayıyolar o yüzden fitil yok serum çok cvp vermiyorr
bugün sancım var ve bugün son kez fitil alabiliyorum
bundan sonra yok dedi dok.31+1 olunca 32 hafta sayıyolar o yüzden fitil yok serum çok cvp vermiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?