Aysonu Kizlari 2008

merhaba kızlarrr çok yoğun bir haftaydı misafirlerim vardı ma aile yine ben gidemediğimden kardeşlerim eşleri ile annem babam da bendeydi yatıya kaldılar 2 gün yedik içtik vss muhabbet gırla geçti çok güzeldi ama buraya da gelemedim pc de bu sabah geldi nihayet bakalım bidaha bozulmaz inşallahhh sizler nasılsınızz yeni güzel haberler varmııı

hayırlı olsun canım allah emeklerinin sabrının karşılığını verir inşallah bize müjde ile gelirsin tedavi sonunda inşallah hadi bakalım bir bebek daha geliyor bize galibaa

hadi hayırlısı canım bak sende hamişliği beklerken sıkıntı çekerken nasılda geçti günler şimdi ikili testten bahsediyorsunnn bu arada cadımızz hayırlı olsunn ama cadı demeyelim yaww PRENSES PRENSESSS

aslıcım nasılsın güzelim yaa özledim valla bende senii nasıl gidiyor bebiş büyütmekkk bizimki çok fena oluyor her geçen gün yaramazlaşıyor yaniii yemek yedirirken her yanımız batıyorr fışkırtıyor yüzümüze resmen:roflol: zilli kızım yaa seninki iyi inşallah bi yaramazlık yok ya canım:Saruboceq:

aynen bacım yorgun yorgunnn yorgunnnn:roflol: büyüdükçe dahada yaramazlaşıyor benimkii sormaa bunlar iyi günlerinnnn seninnnkaydirigubbakcemile3

selam gökçencim sorma valla kız 1 de falan uyuyor bu ara gene 3-5 gündür rahatız ama benim uykum bozuldu zaten 12-1 gibi kız uyuyunca ben ev işlerine bakıyorum accık mutfak işleri gibi yani biberon temizliği vss sonra kızın mamasını veriyom gene gece mamasını sonra yat yatabilirsen bünye alıştı 3 lere 5 lere uyuyamıyom alışırım zamanla inşallah

ohhhhhh :lepi:maşallah maşallahhhhha.s.

saol kusum zaman cabuk geciyor yarin saglik ocagina goturecegim kilo boy takibi icin sonra da bu hafta ici dr a gidecegiz..bakalim ek gida konusunda ne diyecek yaa..netten okuyorum 3 aydan sonra anne sutu yetersiz kalmaya baslar yavas yavas meyve suyu tattirip sonra 2 hafta sonrasinda meyve puresi bu sekilde 4 ayi doldurup 5.ayin icinde yogurt patates havuc vs gecilir diyor.bazi yerlerde de mutlaka 6 ay anne sutu diyor..ama bazi doktorlar da tat almayi ogrenmesi icin ve ilerde yemegi reddetmemesi icin daha erken baslanmali demis
her kafadan ses cikiyyyy bakalim bizim dr ne diyecek cok merak ediyorum
ver derse elma suyu tattirmakla ise baslayacagizkaydirigubbakcemile5

siz ne zaman basladiniz gerci seninki mama yedigi icin farkli olabilir ama senin dr ne didi kusumsengözlerimebaksanab

bugün sancım var ve bugün son kez fitil alabiliyorum
bundan sonra yok dedi dok.31+1 olunca 32 hafta sayıyolar o yüzden fitil yok serum çok cvp vermiyorr

bundan sonra yok dedi dok.31+1 olunca 32 hafta sayıyolar o yüzden fitil yok serum çok cvp vermiyorr

ahhh canım yaaa demekki hiç bişey fayda etmiyor artık bu oğluşlarında pek kararlı erken erken çıkmaya sabredemiyorlar canım hayırlısı artık yaaa sağ salim doğsunlarda senin artık yapabileceğin bişey yok bak doktorda ilaçlar serumlar fayda etmiyor diyo yok yok karalı bunlar çıkacak

canım ya biraz daha sık dişini ne kadar kalırlarsa o kadar iyidir zaten Allah ne yazmışsa o olacak üzme kendini bu haftalara gelmelerine de şükürr

NURAYCIM bebişin kocaman olmuş ablamında bebeği var 4 ayı tamamen doldurana kadar hiç bişe vermedi zaten anne sütüne yediğin yemeklerin aroması geçermiş diyorlar.5 aylıktan sonra yavaş yavaş dediğin gibi püre tattırıyorr.

bu arada ben uyumuşum biraz o yüzden yoktum
hicroşum burda olmadığımda mayıs annelerinde oluyorum yada uyuyorum

kk dakı konulara baktım millet kapısmıs resmen bu konuda..azcık tattırmaktan bişe olmaz ilerisi icin cok faydalı diyenler cogunlukta.ama ben de en az 4 aylık olmalı dusuncesindeyim.5.ayın icinde tattırmaya baslasam daha dogru herhalde..bakalım bizim dr ne diyecek
dırım hg kusummm bu fitille 3 gun daha dursalar 32ye yaklasmıs oluyorsun zaten hakkında hayırlısı olsun canım merakla bekliyorum iyi haberlerini insallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…