süt azalırsa mama veriyorlar fatoscum direkt ek gıdaya gecilmiyor diye biliyorum.zaten baslarda oyle azalan sutu karsılayacak kadar mıktarda verılmıyor once tatırmayla sonra 1-2kasıkla baslayıp giderek arttırıyorsun.
sen biraz acele ettin herhalgamyoncuiremsu
benim de sutum azalmıs gibi geliyor diye gecen birkac gun sagıp biberonla verdim bir sagmada 150cc rahat cıkıyor masallah ama emince sanki az emmiş doymamıs gibi geliyor bana..bir de emerken biraz oyun oynuyo durup yuzume bakyo agu auuuuuvv konusuyor sırıtıyorkaydirigubbakcemile3 hafiften dalga gecme durumu var yani soyle doyana kadar emmio sonra bidaha istiyo bebegi al yerine koy al koy benim de canım sıkılıyyyyyyyy
biberonla daha rahat geliyo ama oyle devamlı sagmak da iş cıkartıyor insana..
neyse cok konustum basından beri sevmedim zaten su emzirme işini
6ay dolsun da soyle doya doya bıseyler yedireyim istiyorumhihoyyyt
saol kusum zaman cabuk geciyor yarin saglik ocagina goturecegim kilo boy takibi icin sonra da bu hafta ici dr a gidecegiz..bakalim ek gida konusunda ne diyecek yaa..netten okuyorum 3 aydan sonra anne sutu yetersiz kalmaya baslar yavas yavas meyve suyu tattirip sonra 2 hafta sonrasinda meyve puresi bu sekilde 4 ayi doldurup 5.ayin icinde yogurt patates havuc vs gecilir diyor.bazi yerlerde de mutlaka 6 ay anne sutu diyor..ama bazi doktorlar da tat almayi ogrenmesi icin ve ilerde yemegi reddetmemesi icin daha erken baslanmali demis
her kafadan ses cikiyyyy bakalim bizim dr ne diyecek cok merak ediyorum
ver derse elma suyu tattirmakla ise baslayacagizkaydirigubbakcemile5
siz ne zaman basladiniz gerci seninki mama yedigi icin farkli olabilir ama senin dr ne didi kusumsengözlerimebaksanab
berna okudu gitti yaaa ne zamandı onun test gunu hatırlayan var mı???
süt azalırsa mama veriyorlar fatoscum direkt ek gıdaya gecilmiyor diye biliyorum.zaten baslarda oyle azalan sutu karsılayacak kadar mıktarda verılmıyor once tatırmayla sonra 1-2kasıkla baslayıp giderek arttırıyorsun.
sen biraz acele ettin herhalgamyoncuiremsu
benim de sutum azalmıs gibi geliyor diye gecen birkac gun sagıp biberonla verdim bir sagmada 150cc rahat cıkıyor masallah ama emince sanki az emmiş doymamıs gibi geliyor bana..bir de emerken biraz oyun oynuyo durup yuzume bakyo agu auuuuuvv konusuyor sırıtıyorkaydirigubbakcemile3 hafiften dalga gecme durumu var yani soyle doyana kadar emmio sonra bidaha istiyo bebegi al yerine koy al koy benim de canım sıkılıyyyyyyyy
biberonla daha rahat geliyo ama oyle devamlı sagmak da iş cıkartıyor insana..
neyse cok konustum basından beri sevmedim zaten su emzirme işini
6ay dolsun da soyle doya doya bıseyler yedireyim istiyorumhihoyyyt
yahu bu dana simdi 200cc sut icti hala elini yaliyor yaaa daha olsa icecek:1shok:
yuh artik hicros netmeli acepkaydirigubbakcemile3
evet canim simdi 4.aya giriyoruz simdi birsey vermeyip ay bitiminde tattirmaya baslarim diyorum ben de..
biberon mamasi nasil kasik mamasi nasil oluyorr???kasik mamasi hazir mama biberon mamasi su ile karistirilan mi oluyor
bu konuda hic bilgim yok
bakk dedim ya bu az emiyor diye karni acikiyo sık sık .bugun huysuzlandı butun gun..sımdı 200cc ıcınde keyfı yerıne geldı.napayım acaba ben yaa sureklı sagıp vereyım mı ne kadar ıctıgını bılırım barı..ya da arada mama mı versem ne dersin??
bunu da bir sorayım dr a..azcık emip bırakıyo yıne acıkıo mama vereyimmi diye..
adetmin 15. günü gögüslerim çok acıyor ve kasıklarımda sancı
benim yumurtlama günüm 9. gün
sanki yeniden adet olucam
keşke hamiş olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?