Aysonu Kizlari 2008

SELAM MİLLETTT naberler ben kızı şimdi uyuıttum sabah erken kalkıyor ya artık fırsat vermiyor zilli ancak kahvaltımı edip onu yedirim öle oynuyorum onla neyse gelebildim çok şükür ne var ne yok bakiimm

ben geldim hicroscum nasilsin bugun bakalim yine yogunluk var mi:teselli:

hoşgeldin nuriş yaaa kimseler gelmemiş bu saat oldu hala :uhm: yorgunluk bu sabah fazla değil kız yedi içti oynadı uyudu şimdi öle pek huysuzluk etmedi ama erken kalkıyor artık o nedenle ben uyuyamıyorum fazla uykusuzlyk oluyor ama benim uyku düzene girnce rahatlayacağım herhalde bünye alıştı ya geç yatmaya artık kız 12-1 de yatsada ben 3 ten aşağı yatamıyorum e sabah büyük kızı okula göndereyim diye 7:30 da kalkıyom onu yedir gönder sonra ceylini yedir altını temizle kahvaltı et derken öğlen oluyor zatii

bugün 3 ayda oldunuz maşallah maşallahhhh 3 ayı hayırlı olsun nice 3 lere inşallahhh

[/URL][/IMG]

buda 3 ay dönümü hediyesi prensese prenses bebek yakışırrr

[/URL][/IMG]
yok kusum kacmadim baska sayfaya bakiodum

oyyyy cok tesekkur ederiz teyzesiiiiiiihihoyyyt
dr a yarin gidecegiz kusum saat 11 de cikiyor bugun tren kacti yanii

evet ya kimseler gelmioooooooooooosenağlama

ben kaçtım nurişim kız hazır uyuyorken ben öğlen yemeği haırlayayım kız okuldan gelince yedirecek yemeğim yokk kocişte gitti evde yok bugün kaldım yalnız başıma gene
görüşürüz okkk byyy

aaaaaaaa bernacım gelmişşşşşşşş
ne zaman belli oluyor sonucun
yazgulum esmam sen nasılsın canım:teselli:

nuraycım evdeyim hala cnm..
pek yazamıyorum evde olunca çünkü annemler falan geliyolar. yalnız kalmayayım diye

neysem dün sayfayı açtım sonra bir çılgınlık yapıp test yaptım.
geçen aydan evde test vardı.
transferden sonraki 9. günümdü dün.
sonra çok çok bi silik çizgi vardı.. annemler de bizdeydi..
sevinmemeye çalıştık hep beraber.. neyse bugün tekrarladım sabah idrarıyla.
dünkünden de daha silik bi çizgi var. ama hayal gibi bi görünüyo bi kaybolyo..
yazsam mı buraya yazmasam mı tereddüt ettim..
hemen zıplamayın olur mu :) eğer tutmadıysa çok bozulurum
dua edin nolur inşallah tutmuştur..

Son düzenleme:
inşallah nuraycım inşallah..
sizlr napıyosunuz birsenden haber var mı?
sen neden kederlisin?
prenses napıyoo çok mutlu sevimli görünüyo burdan :)

canım inşallah hamişsindir silik çıktıysa hamişsindir ama bazen karışıklıklar oluyor sen genede 2 gün sonra kan testi yap zaten kesin çıkar allahın izni ile hamişim diye bize müjde verirsin :Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar nasılsınız
ben bugün doktora gittim ve kuzucumun kalp atışlarını gördüm:sm_cool: beklemiyordum bugün amöa oluşmuş çok sevindim çok:sm_cool:
benim tsh yüksek çıkmıştı yaa onun için bi tahlil daha yaptı sonucunu yarın öğrenecem eğer bu sonuçlarda yüksek çıkarsa dahiliyeye gönderecem dedi inşallah normal çıkar
ama bugün kalp atışlarını gördüm yaaa daha gam yemem artık şimd ben kendimi tam nalamıyla hamile diyebilirim :CüvCüv:

gözün aydın hadi bakalım canım hayırlı hamişlikler diyelim sana o halde ama kötü düşünme rahat ol kendine iy bakki bebiş güzel gelişsin testlerde iyi çıkar inşallah hem takma çıksa nolurki ilaçlarla vss hallediyorlar dengeliyorlar bünyeyiii merak etme ama inşallah herşey yolunda gider a.s.:Saruboceq:

çok sağol hicroşum yaaa
üleynnn bu hemşire ne biçim kan aldı benden kolum ağrıyor hemide accuk şişti yaaa öfffff
bişey olmaz demi kıızzz

kızlar selam
bu akşam kimseler yok neden acep
bernoş inş hamişsindir cnm inş
bende hamişimdir belki kutlama yaparız haftaya:)

krispi sevindim kalp atışlarını duymana

dırımdan haber yokmu

kızlar selam
bu akşam kimseler yok neden acep
bernoş inş hamişsindir cnm inş
bende hamişimdir belki kutlama yaparız haftaya:)

krispi sevindim kalp atışlarını duymana

dırımdan haber yokmu

sağol miracım yaaa valla hamile isen hiç şaşmam bu usus hanım sana rüya görmüşse olabilir yani :roflol:
nerde bu usus hanım yaaa kokoş avukat:roflol: firarda galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…