Aysonu Kizlari 2008

bombom hamişşşşşşşşş
hihoyyyt

:lepi::lepi::lepi: ayyyyyyyyyyyyyyy allaha şükürler olsun 2 gündür çok güzel haberler alıyoruz allah tamamına erdirsin DİLEKÇİMMM allah gönlüne göre verdi spnunda yüzüngüldü canım benimmm kendine iyi bak tebriklerrrrrrrrrrr:hooray:a.s.Şeniz

bom bom çok sevindim canım Allah sonunu göstersin inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeişini

ususcum büyüdük valla az kaldı ama benim hala çantam bile hazır değill(

esen nettin kız ben 30hafta yoktum hazırladıgımda.zaten eksikler oluyor zamanla tamamlıyorsun
nolur nolmaz bacım elını cabuk tut heee sonra acıkta kalmayasın surda ne kaldıki:teselli:zaten 35ten sonrası zor gecıyor cok agırlasıyor ınsan bırdenbıreeee
zorlanırsın bır an evvel hazırlaa

ayyyy dilek sende hamişsin artık canım benim
bu kez ve ilk kez doğru tahmin ettim canım
dikkat et kendine canım haıyırlısıyla kucağına alırsın inşşş
sıradaki hamiş sultan benceee

haklısın valla liste çıkarttım bikaç eksik kaldı onları da alayım da hazırlayayımm
nuraycım ya sana bişe soracağım sen sezeryan oldun sütün hemen geldi mi arkadaşımınki gelmedi ben çok korktum

önce dırım ım için yazıcam
cnm arkadaşım
ikizlerine kavuştun şükür
sesindeki o rahatlama hala kulaklarımda
aylarca süren bebek sevdan nihayet pozitif sonuçlndı
inş en kısa zamanda ikizlerini görmek dileği ile

bombom kuşum çok sevindim
nuray haber verdi
ah dedim hepsi sırayla hamiş oluyor sıra bana gelicek
çünkü ben öyle dua ettim aylar evvel
allahım dedim bende bir tane var önce onlar anne olsun sonra bana 2. ver
çok sevindim gerçekten

ve ve
hicran ve nuray
her ne kadar koşturmaca arasında ihmal etmemeya çalışsakta beni haberdar ettiğiniz için çok teşekkür
ederim

esen cnm nuray haklı bu dakikadan sonra her an her şey olablir
hem bu ara doğan bebekler ço sabırsız erken geliyorlar bence acele et

benim sut hemen geldi esencim..zaten kizim cok ac geldi yalana yalanakaydirigubbakcemile3 hemen de yapisti memeye ama tabi bebegin emmesi de cok ama cok onemli
ceke ceke getirecek..bazi yerlerde hemen mama veriyorlarmis bence yanlis gelcegi varsa da gelmez oyle..bebegin emmese dahi mutlaka pompa ile sagmaya calis sutun gelir mutlaka..ilk iki uc gun sut az oluyor ama sanirim 3.gundu gogsum birden bire sisti ates yapti esas sut o zaman geliyormus nette okudum..uclari filan sepsert oluyor bebek zaten kucuk duzgun ememiyor.iste o zaman pompa cok ama cok ise yariyor simdiye kadar almadiysan sakin almamazlik etme derim..hala da cok isime yariyor.disari cikarken sutsuz cikamiyoruz yollardad rezillik oluyorkaydirigubbakcemile3 heryerde emziremiyorsun cocuk durmuyor vs vs..veya gogus ucun yara oldugunda sutun fazla geldiginde vs cok ise yariyor pompa..hem unutma gogsun ne kadar sik bosalirsa o kadar cok sut geliryerimseniben

miracim rica ederim canim ne demek:1hug:
dirim ne zaman gelcek ya gelse de gorsek bebisleriiiiiiiiiii

Son düzenleme:

saol canım inşallah alayım o zamann

alacaksan pompayi sakin manuel alma insani cok yoruyormus
elektrikli olarak da en uygun kraft ben 65 mi 70 mi ne vermistim cok da memnunum baya guzel cekiyor fosur fosur akiyor:1rolleyes: medela 130 civari inan hic gerek yok.bu isimi fazlasiyla goruyora.s

tamam canım netten bir bakınayım sonrada mağazalara bakarız alırsam elektrikli alırım canım normal almam

ayyyy dilek sende hamişsin artık canım benim
bu kez ve ilk kez doğru tahmin ettim canım
dikkat et kendine canım haıyırlısıyla kucağına alırsın inşşş
sıradaki hamiş sultan benceee

canım nasılsın
sıraya bizi de al hihoyyyt çok yakın ben buna inanıyorum allahın izniyle..:1hug:

kızlar cogul gebelık bolumunde bır konu okudum.4üzlere dogal yoldan hamile kalmıs:1shok: 3kız 1 erkek masallah!! cok sasırdım yaw ilaçsız tedavisiz filan nasıl olur di miiiiiiii???

kızlar cogul gebelık bolumunde bır konu okudum.4üzlere dogal yoldan hamile kalmıs:1shok: 3kız 1 erkek masallah!! cok sasırdım yaw ilaçsız tedavisiz filan nasıl olur di miiiiiiii???

bende okudum şaşırdım valla biz bitaaneyi zor bulduk maşallah kadına valla hemde doğal yolla Allahım sen ne büyüksünn:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…