Aysonu Kizlari 2008

ne demek biz burda kardeş gibi olduk artıkk birbirimize vakit ayıramayacakmıyızz

aynen yaa bende merak ediyom valla acep hastaneden çıktımıki kendide bebişleride ne alemdeler meraktan ölücem ama çok aradım sanırım kocası dicekki bu ne leynnnn:roflol:

ne medela ne kraft sütün varsa fosur fosur gelir sütün ama süt yoksa kralı gelse işe yaramiiir bende tecrübe ile sabittirrrrrrrrrrr o yüzden bolsu için stres yapmayın bebek uyumadı diye siz uykusuz kalmayın gerekirse işe giden kocişiniz uykusuz kalsın ama siz dinlenmiş olun paniklemeyinnn ben bu haltları yedim sabahlara kadar hem ben hem kociş oturduk kız reflüden kusuyor diye ahhh ahhh yatsana salakkk kocan bekliyor zatennn gitti işte yorgunluktan stresten süt müt kalmadııı daha 4.ayda

kızlar cogul gebelık bolumunde bır konu okudum.4üzlere dogal yoldan hamile kalmıs:1shok: 3kız 1 erkek masallah!! cok sasırdım yaw ilaçsız tedavisiz filan nasıl olur di miiiiiiii???

allahın takdiri kızım olur olur normal yoldan 5 iz 6 tız olan var duymadınmı sen heççç sırnaşık şey:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

eyi ya kusum ben de zaten aynını didim kralına gerek yok hepsi aynı isi yapıyor didimdelikafadulden
ben hepsine dikkat ediyorum da stres yakamı bırakmıyor insallah en azından 6ay emzirebilirim:sm_confused:

eyi ya kusum ben de zaten aynını didim kralına gerek yok hepsi aynı isi yapıyor didimdelikafadulden
ben hepsine dikkat ediyorum da stres yakamı bırakmıyor insallah en azından 6ay emzirebilirim:sm_confused:

inşallah canım ya inşallah 6 ay değil 2 yaşına kadar emzir valla ne verebilirsen kardır kızına
bu arada avatardaki resim yenimii pek şeker olmuş bu yawww

feko fekooo slm canım nasılsınnn:1hug:
dırım gelsin artık yaa ben de gormeyi cok istiyorum bebişlerii

hicros cok yeni sayılmaz 20 gun filan olmustur herhalde bu fotoyu cekeli
saol teyzesi optuk seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…