kızlar bu kötü haberi ben vermek istemezdim ama
berna düşük yapmış
kişisel rütbesine yazmış (düşük yaptım)diye
çok üzüldüm ben
cimbomlu da dusuk yapiyor malesefff
bos gebelik sayfasina yazmslar degeri 75ten 26ya dusmus kimyasal gebelik sanirim
bernayi bilmiyordum cok uzuldummmmmmmm
burda hep kötü haber var yaaa ama herşeyin hayırlısı Allah sabır versin ne diyeilirim ki
evet esen çok güzel bir dua canım
ama işte o kötü anda düşünülemiyo nefs işte
geçen ben tvde bir söz duydum şöyleydi
DERDİM BÜYÜK AMA DERDİMDEN ÇOK ÇOK ÇOK BÜYÜK RABBİM VAR
bu sözü duyduğumda kendime çok kızdım nasıl umut keserim diye
ha ama bazen yine aynı durumda aynı düşünceleri düşünüyorum
rabbim yardımcımız olsun kötü düşüncelerden alıkoysun inşşşş
bu imtihanımızı en güzel şekilde geçirmeyi nasipetsin inş
AYNEN KATILIYORUM CANIM SANA insan bazen bi boşluğa düşüyor derdinin gölgesinde sanki herşey üstüne geliyormuş gibi hissediyor bende aynı duruma düştüm her düşüğümde mesela ama rabbim insana sınavlardan nasıl geçeceğini bi şekilde öğretiyor işte bak ben bunu çok iyi öğrendim belkide her sıkıntı insanı güçlendiriyor bir taraftanda o nedenle hayır da şerde allahtandır diye kabul edip kaderinin getirdiklerini ve kendi kaderimizi yönlendirdiğimiz şekilde belkide yaşayıp gidiyoruz ALLAH HEPİMİZE HAYIRLI VE GÜZEL KADERLER YAZMIŞTIR İNŞALLAH
ay kızlar duyduklarıma çok üzüldüm ..ama size şunu söyeyeyim allah herşeyin hayırlısını versin...allahım kimseyi zora derde sokmasın ...şubatın 6 sında başlayan bir kabusun içinde buldum kendimi...o kadar zor durumdaydımki nerde ne olduğunu bile anlayamadım sarhoş gibiydim...hastaneye yatacaksın dediler neden dedim heran epilepsi geçirebilirsin dediler nöbetler...şaşırdım ağladım...sandalyeyle götürdüler yoğun bakım ünitesine....anlayamadım hala bana ilaç verecekler heşey yoluna girecek sandım..bilmiyordum perkamsinin nedemek olduğunu..yattığım bölümün riskli gebelik bölümü olduğunu bile çıkdığım gün öğrendim...geceleri 3 de kaldırıp nstye bağladılar yarım saatde bir tansiyonumu ölçtüler tansiyon ilaçları erdiler...küçüğüm hiç düşmedi hep 10 du ilaç içmesem demek daha yükselecekdi...suyum çok fazla olduğunu söyledi uzman dr..bebeğin kordonu şişmiş ödem olmuş..beslenmiyormuş....idrarda protein atımı o kadar çokmuşki keton ve kretainim tavan yapmışki ondan dolayı protein vücudum ttutmuyormuş..zehirlenmeye başlamışım ellerim morarıyordu artık...ne olduysa 1 hafta içinde oldu herşey ..5 günün sonunda bana dedikleri sen daha önemlisin bir daha hamile kalırsın diğerek ameliyata aldılar benı...o an herşey duruyor tansiyonum 16 11 olarak ameliyata aldılar...belde aşağı uyuşturalımmı diye sordu biri bana farketmez dedim..ama dr aneztesi yapacaksınız dedi ve beni bayıltılar..8 saat sonunda odama geldim defalarca kan almışlar bende yoğun bakımda....herşey normale dönünce sabah karşı odama götürdüler...ağladım kabusmu bu diye uyanayım ne olur dedim...ama gerçekdei herşey...ameliyata girmeden önce çocuk dr geldi yanıma bebeğin sakat olabileceği sağırgöremeyebilir başka sornlar olabileceğini anlattı dr bana bir şokla ameliyata girdim ..
yani kızlar allah herşeyin hayırlısını versin zor zor herşey çok zor..allah kimseye acı yaşatmasın herşeyin hayırlısını dileyelim...
geçmiş olsun bebeklik nasılsın şimdi?
ay kızlar duyduklarıma çok üzüldüm ..ama size şunu söyeyeyim allah herşeyin hayırlısını versin...allahım kimseyi zora derde sokmasın ...şubatın 6 sında başlayan bir kabusun içinde buldum kendimi...o kadar zor durumdaydımki nerde ne olduğunu bile anlayamadım sarhoş gibiydim...hastaneye yatacaksın dediler neden dedim heran epilepsi geçirebilirsin dediler nöbetler...şaşırdım ağladım...sandalyeyle götürdüler yoğun bakım ünitesine....anlayamadım hala bana ilaç verecekler heşey yoluna girecek sandım..bilmiyordum perkamsinin nedemek olduğunu..yattığım bölümün riskli gebelik bölümü olduğunu bile çıkdığım gün öğrendim...geceleri 3 de kaldırıp nstye bağladılar yarım saatde bir tansiyonumu ölçtüler tansiyon ilaçları erdiler...küçüğüm hiç düşmedi hep 10 du ilaç içmesem demek daha yükselecekdi...suyum çok fazla olduğunu söyledi uzman dr..bebeğin kordonu şişmiş ödem olmuş..beslenmiyormuş....idrarda protein atımı o kadar çokmuşki keton ve kretainim tavan yapmışki ondan dolayı protein vücudum ttutmuyormuş..zehirlenmeye başlamışım ellerim morarıyordu artık...ne olduysa 1 hafta içinde oldu herşey ..5 günün sonunda bana dedikleri sen daha önemlisin bir daha hamile kalırsın diğerek ameliyata aldılar benı...o an herşey duruyor tansiyonum 16 11 olarak ameliyata aldılar...belde aşağı uyuşturalımmı diye sordu biri bana farketmez dedim..ama dr aneztesi yapacaksınız dedi ve beni bayıltılar..8 saat sonunda odama geldim defalarca kan almışlar bende yoğun bakımda....herşey normale dönünce sabah karşı odama götürdüler...ağladım kabusmu bu diye uyanayım ne olur dedim...ama gerçekdei herşey...ameliyata girmeden önce çocuk dr geldi yanıma bebeğin sakat olabileceği sağırgöremeyebilir başka sornlar olabileceğini anlattı dr bana bir şokla ameliyata girdim ..
yani kızlar allah herşeyin hayırlısını versin zor zor herşey çok zor..allah kimseye acı yaşatmasın herşeyin hayırlısını dileyelim...
amin hicrancım bu sayfada bir sürü arkadaşımız var herkezin imtihanı ve yaşadıkları çok çok ayrı
ve drlar herbirimize bir sebep uydurmuş yumurtlama yok tutunma sorunu var neymiş yumurtaklıkta yada rahimde sorun var hepsi bir sebep bu sebeplerde bebek olmadığı için aranıp bulunan şeyler ha
birde ilk kez deneyip hamiş kalanlar (sinir oluyorum bu duruma )hiç bebek için tedavi olmayanlar kim bilebilirki onalrda sorun yok herşey dört dörtlük değil işte rabbim vermek istedikten sonra hiçbir sebep önünde duramaz ama işte bunları herzaman ben böyle düşünemiyorum biliyorum böyle düşünmem gerektiğini ama yapamıyorum
sen düşükleri yaşamasaydın o acının nasıl olduğunu bilmicektin bernayı çok iyi anlıyosun bu yüzden RABBİM HERKEZE HAYIRLISINI VERSİN İNŞŞŞŞŞŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?