Aysonu Kizlari 2008

benim bilgisayar hep açık genelde açıp kapatmak zor geliyorrr:roflol: fırsat bulunca yazıları okuyom mesaj yazıyom yine kaçıyom ya ondannnkaydirigubbakcemile3

buda başka bir resimmm hile yaptık ama ayakta 3-5 saniye duruyor tutunarak o an çektikkk resimdende anlaşıldığı üzerekaydirigubbakcemile3

[IMG---------------][/URL][/IMG]

Son düzenleme:
ImageShack® - Gallery

kızlar ben resim nasıl koyacam yapabilmişimdir umarım..deneme..

canlarım çok saolun şimdilik sorun olarak bir tek kalbinde iki delik vardı..biri kapandı bi tane 7 mm relik bi delik daha var rahatsızlık vermiyor ama 1 yaşına kadar kapanmazsa kasıkdan girilerek ameliyat olacak ..dr lar kilo aldıkça kapanacayı yönünde konuşuyorlar..şuan başka sorunumuz yok kontrolleri var devamlı yarın göze gidecez...gözü e kulakları duyuyor çünkü bana gülüyor dolabın gıcırdısına tepki veriyor uyurken ...bence duyuyorda bunların testleride olacak..göze çok önem veriyor dr lar devamlı kontrole götürüyoruz gelişdiği yönünde olumlu şeyler duyuyoruz dr dan...genel durumu böyle kızımın...çok ağladım çookk allahım kötü bişi ne olur olmasın diye dayanaam ben diye 3 hafta b oyunca onu gördükçe ağlıyordum...her gittiğimde sevmek için gitmedim yanına bir yerinde bişi varmı diye bakıyordum küvezin dışşında ..çok zor bir durum çok kötü günlerdi..ama kilo aldıkça tepkileri değiştikçe iyi olduğunu hissettim annelik iç güdüsü galibaa.....kalbindeki delikde önemli değil bence allah başka sorun vermesin inş....daha doğrusu dermansız bir hastalık vermesin...

maşallah bebeğine canım Allah yüüzünüzü her daim güldüsün
kalpteki delik sorun değildir inşallah benim yeğenimde de vardı 1 yaşında kasıktan girdiler sorun yok dendi maşallahı var şimdi 4 yaşında bişeyi kalmadı üzülme canımmm

bebeklik cnm çok geçmiş olsun
kızın en kısa zamanda sağlığına kavuşucak merak etme
çok tatlı maşşallah

ve hepimizin her zaman verdiği bir imtahan varbu bir gerçek
zamanı geliyor herşeyi yaşıyoruz
ben almişe kavuşana kadar 3 zorlu yıl geçiridm
iki tane bebeğimi kaybettim
bunun acısını bilirim
ama kollarınıza bebeğinizi aldığınızda bu günler anı olarak kalıcak merak etmeyin

bebeklik maşallah ceren di değilmi adı çok minik çok şekerr yaa allah nazarlardan korusun allah anasıyla babasıyla mutlu mesut sağlıklı bir hayat nasip etsin ona

evet çok zor o dönemler insanın nefes alası gelmiyor ilkinde pek fazla anlamayabiliyorsun olayın şoku ile ama 2.si 3. derken benim tubadan önce 1 tubadan sonra 3 düşüğüm oldu ben ceyline kavuşana kadar 1,5 yıl içinde 3 tane bebeğimi kaybettim zor gerçekten zor insan zor toparlanıyor belki ama toparlanıyor hayat bişekilde devam ediyor ve yüce rabbim çektiklerimizin karşılığında bebeğimizi kucağımıza veriveriyor nihayetinde ve acımız daha da hafifliyor inşallah bu arkadaşlarımızında en yakın zamanda bebekleri kucağında olacak sağlıcakla allahın izni ile canı gönülden diliyorum bunu :Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar ben ancak girebildim misafirim vardı
birsen iyiymiş bebeğin biri hastanedeydi onu da almışlar şimdi evdelermiş hem süt emip hem mama yiyiyorlarmış çok keyiflilermiş maşallah internet kablosu kopmuş birsenin bebeklerin odası yerleşirken kardeşi yapacakmış yakında geli,r sanırım

çok sevindim yaa inşallah herşey yolundadır bebişler huysuz olmazlar inşallah ta birsoşta gelir gider arada buraya
bebeklerin resimlerinide koysa keşke çok merak ediyom benn

selam kuşlarrrrr
ben de dırım gelirdi simdiye kadar diyordum demek kablosu kopmus
benimki de koptu bugun.eşim gelince yaptı gündüz ugrayamadım

kızlar selam
bugün bir iş için aytunç u aramıştım
ikizler nasl dedim çok iyiler birsende iyi dedi
evdelermiş

ben çamaşır asmaya gidicem şimdi hadi kendinize çok iyi bakın öptümmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…