kızlar selam
bugün bir iş için aytunç u aramıştım
ikizler nasl dedim çok iyiler birsende iyi dedi
evdelermiş
ben çamaşır asmaya gidicem şimdi hadi kendinize çok iyi bakın öptümmmmmmmm
oooo bu sayfa iyice uçtu yafss nirdesiniz bu saatte de uyunmaz kiii
ay canım hayırlı olsun ben doğum yaptığını bilmiyordum allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
hastanedeyken bır kere aradım acan olmadı dıgerınde de esın cıktı uyuyor dedı bırdaha aramak istemedim yorgunsunuzdr dıye
ee nasıl gidiyor bakalım annelik
cok sukur bugunleri de gorduk di mi kusum:1rolleyes:darısı bekleyenlerin basına insallah
eeee hani fotolarklava:
saol fekocum evet aynen rahatsız etmek ıstemedım 2bebis ve dogum yeterince yormustur diyeee
eh işte yeni sayılı2 hafta olcak hemen hemen o fotoyu da kaynım cekti bizim foto makinesi bozuldu yaaa sinir oluyorum foto cekemiyorummmmmmmmsenağlama
sony servisi bulmamız lazım kimbilir nerde var
herkes oyle dıyo feko yolda durdurup sevenler bile aynı annesi diyo kocam cok bozuluo bana hic benzemiyormus oyle dio buna baya da inanıyorkaydirigubbakcemile3
valla pek degismiyor da şiştikce şişiyor kusum:roflol:
haftaya cuma 4 aylık olcak aşısı var dr kontrolu var bakalım ne kadar cıkacak kilosu
ben bi halt yedim dun dayanamadım 2-3 cay kasıgı havuc suyu verdim cıldırdı resmen:1shok:cok sevdi sapur supur götürdü..nasıl aglıyor daha vereyim diye..arkasından cay kasıgıyla sut verdim kandırmak icin ama yemedi.sutu ıstemedi.zor susturdum kociş kızdı ne sabırsızsın sütü bıraktırcaksın cocuga diye
ben kendime yeni takvim yaptım iki tanede çocuk koydun bende onlarda istiyorummmm
yawwwwwwwwwwwwwwwwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?