Aysonu Kizlari 2008

kızlar selam
bugün bir iş için aytunç u aramıştım
ikizler nasl dedim çok iyiler birsende iyi dedi
evdelermiş

ben çamaşır asmaya gidicem şimdi hadi kendinize çok iyi bakın öptümmmmmmmm

ay iyi iyi merak ediyodum bende
ben aramadım zırt pırt arıyom kızıda rahatsız etmiim dedimm kocası bu ne yaww dicekkk :roflol:

günaydın şekerlerr nasılsınız bakalım bende hala yataktayım kalkamadım bugün ne iş yapsam diye düşünüyorum yoksa gezsem miiii

Günaydın kızlarrr ben çok fenayım ceylin yedi bitirdi beniidelikafaduldenlaelaelaelaelae VALLA DİŞLERDENMİ NEDEN BİLMİYOM AMA HUYSUZLUĞUN DORUĞUNDA YANİİ 8 de kalktı ve 8:30 dan beri inanın çenesi durmadı hiçç kucakta yatakta valla kafayı yicektim resmen 8 de 80 ccc mama içti az 11 de kahvaltısını hazırladım sadece 3 kaşıkm yedi yarım fiştil verdim uyudu şimdi geldim bende buraya yarın dr randevumuz var zaten ama bugün devam ederse böle dr götürücem

oooo bu sayfa iyice uçtu yafss nirdesiniz bu saatte de uyunmaz kiii

ne uyuması kız kim uykuyu kaybettiki ben bulayımmm akşam 3 te yatmışım sabah 7 de uyanıyom kız okula gidiyor ceylini yediricem diye hazırlık vss bu saat oldu hergün toplasan 5-6 saat uyku uyuyabiliyom ve gün içinde veli efendi atları gibi koşturuyom ama nafile ne g...t ne göbek gidiyor tüm kilolar yerindeeee

günaydın kızlar çok kısa yazacam evde netim hazır değildi kardeşim aksam yaptı şimdi bebelerin odasında pc var buradan çıkmıyorum sürekli başlarındayım
geniş zamanda uzun uzun yazacam dün ilk hastane serüvenimizi yaptık benim efamlı kocam yüzünden
çocuklarım maşallah hem emiyolar hem mama yiyolar sadece alimde biraz az yeme problemi var ona daha çok vakit ayırııyorum illa çocuk 3 saatte 30 cc yiyecekmiş bende zorlamıyorum artık çocuk çok sıkılıyor bi anda 20 cc alıyorsa 1 saat sonra felan en geç 1,5 saat sonra uyanıp gerisini alıyor bakalım yarın randevumuz var bişey kaybetmişmi kuzum ........ömerimin göbeği düştü dün gaz sancısı yaşadı sanırım çok huysuzlandı gerçi gazını çıkardım hem alttan hem üsten ama ona rağmen huysuzlaşında benim efamlı kocam gece 1 de çocuğu cerrahpaşaya götürdü sabah 6.30 geldim uyumadan hiçbişey çıkmadı gazını ve büyük tuvalete çıkarttılar idrar tahlili yaptılar .....herşey çok güsel çıktı muaynede yeme içme de iyi çok uykusuz kaldım çok yorgunum hala dinlenemedim 40 dk.beslenme saatleri o saate kadar bakem dedim sonra onlar uykuya bende annem evde dörünüyo kadın işte

bu arada herkese çokkkk teşekkür ederim kızlar aradınız sordunuz zor günlerim allah razı olsun

hastanedeyken bır kere aradım acan olmadı dıgerınde de esın cıktı uyuyor dedı bırdaha aramak istemedim yorgunsunuzdr dıye
ee nasıl gidiyor bakalım annelik
cok sukur bugunleri de gorduk di mi kusum:1rolleyes:darısı bekleyenlerin basına insallah

eeee hani fotolarklava:

birsen canım hoşgeldin kız sen öyle yazınca bide uzun zaman dan sonra gelince bi tuhaf oldum yaw
alim falanda yaazınca göz yaşlarıma hakim olmadım canım arkadaşım sende anne oldun ne mutlu sana
gel artık sayfaya zaman buldukça bebeklerin fotosunuda koy artık bizi çatlatmadan
rabbim oğluşlarının hep güzel günlerini gömeyi nasip etsin inş kime benziyo bebekler birsennnnn

bende hastanedeyken bir kez aradım ondada konuşamadım ama
yaf insan konuşup mutluluğunu pallaşmak istiyo ama rahatsız edersem diyede çekiniyo
ama birsen ve bebekle iyi nasıl olsa

kız nuniş avatarındaki foto yeni heralde çok tatlı kızın maşallahhhhhhh

saol fekocum evet aynen rahatsız etmek ıstemedım 2bebis ve dogum yeterince yormustur diyeee
eh işte yeni sayılı2 hafta olcak hemen hemen o fotoyu da kaynım cekti bizim foto makinesi bozuldu yaaa sinir oluyorum foto cekemiyorummmmmmmmsenağlama
sony servisi bulmamız lazım kimbilir nerde var

foto pekte yeni sayılmazmış 2 haftada nekadar değişmiştir prenses
nuniş kızın gitgide sana çok çok benziyo birsen çok şanslı güzel gelini olucak
daaaaaaaaa sen hangisine verecen kızını nunişşşşş

herkes oyle dıyo feko yolda durdurup sevenler bile aynı annesi diyo kocam cok bozuluo bana hic benzemiyormus oyle dio buna baya da inanıyorkaydirigubbakcemile3
valla pek degismiyor da şiştikce şişiyor kusum:roflol:
haftaya cuma 4 aylık olcak aşısı var dr kontrolu var bakalım ne kadar cıkacak kilosu
ben bi halt yedim dun dayanamadım 2-3 cay kasıgı havuc suyu verdim cıldırdı resmen:1shok:cok sevdi sapur supur götürdü..nasıl aglıyor daha vereyim diye..arkasından cay kasıgıyla sut verdim kandırmak icin ama yemedi.sutu ıstemedi.zor susturdum kociş kızdı ne sabırsızsın sütü bıraktırcaksın cocuga diye

kız bebeklere tatlı ne verirsen ver yerler ama ek hiçbirşey verme daha hele 6 aylık olsun bakalım daha erken kız nuniş anasına çekmiş dememki

ay koçişinede üzüldüm daha sonrada ilk önce anne yada baba dedi diye sorun olur

ay canım geldin mi
tekrar hayırlı uğurlu olsun bende rahatsız etmemek için aramadım çok şükür aldın ya kucağına sağlıkla da büyütürsün inşallahh
bak benim damadıma görüyormujsun büyümüşte göbeği bile düşmüş yesin onu kaynanasıkaydirigubbakcemile3

nuniş o ne güzel resim öyle kızının kıyafetleri de çok güzel ya maşallah birbirimize yakın olsaydık alırdım kıyafetlerini valla:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…