Aysonu Kizlari 2008

insallah 2si de gelirler sana fekocannnnnyerimseniben
esen saol kusum bu üzerindeki elbise etegi tüllü filan pek tatlı bişey amcası almıstı
madem giysilerimizi begeniyorsun yollardık ama kaynanam istedi fakir biri varmıs ona verdik hep kuculenleri
ayyy yeni foto cekemiyorum halbuki ne guzel cicilerimizi giydirip giydirip cekiyordum yahuu buna acil bir cozum bulmam lazımmmmmmmm

olsun canım fakir birinasiplensin
inş esencim inş bende o vakti bekliyorummmmm:Saruboceq:

bekle canım sabret şükreet vakti gelecektirrr biliiyorum zor ama sabrettt

kız neşe birsenin kokusunu mu aldı kıssskaydirigubbakcemile3
arzu da girdi cıktı aylardan sonra ilk defa gordum ama bişe yazmadı
oo bebeklik de gelmiş yok mu arttıran:roflol:

cnm eşim aradığını söylemedi bile yaww o kadar arayan olmuşki yoğum bakıma girdiğimi duyan hastaneye gelmiş arayan arayan eşim tlf görmek bile istemiyor
bende kendime gelemedim tlf haberim bilem yoktu kuşum yaaa

fotlarını çekemedim çünki mkaina nerede bilmiyorum biliyorsunuz eşyalar heryerde idi biizm çekip koyacam en yakın zamanda

cnm benim yaaaa ağlama lütfen salı 7 nisan salı aksamı satt dokuz civarı başlayan sancılarım çarşamba sabahına kadar sürdü çocuğu olmahan herkese ve sana çok dua ettim ......diğer sıkıntıda bildiğim arkadaşlarımada tabi yaww normal doğum gibi sancı çektim canım çıktı öte tarafa kadar gittimde şimdilik doluyuz dedilerkaydirigubbakcemile3

senin aradaığınıda bilmiyorum cnm yaaaaaa

çok sağol esenciğim bugünde alişimin düştü göbüşü

arzu okumuş doğumu beni aradı şimdi

kızlar ömerin beslenme saati besleyip gelem

eneee feko iyiki yazmısız kusum birsos aramadık sanacaktı kocişi yuzundenklava:
aramazmıyız hic canım benim 1.5yıldır bugunu bekledik di mi ama:1hug:

canım tekrar geçmiş olsun
büyük bir sorun olmadığına çok sevidim,dayımın kızınında kalbi delikti ama ka. mm bilmiyorum,ameliyata falan kalmadan kapanmıştı
nasıl oldu ne yaptılar onuda bilmiyorum
ve allah ım kızını nazarlardan korusun çok tatlı ya yerim ben onu:1hug:

hehehehe evet dermişim delikafadulden
ya ben hepinizin kokusunu aldım yakaydirigubbakcemile3

kızlar kocişe hiç kızmayın lütfen dört arada kaldı bizim ev annemler annesi ve hastane adamım çöktü resmen ......hala koşturmaca bebeklerin yarın kontroli var 3 kişi olursak hastanede ancak iş görüyoz benden fayda yok hala zor yürüyorum bu gece sabaha kadar hastanede sandelye tepesinde çocuk göğüsümde çok zor dayandım o ise uykusuz işe gitti .................

bebekleri besledim altını temizledim gaglattım bende uyuyacam ama kk dan kopamıyorum

fake kız allah banada sağlıklı doğum nasip ettiğinde senin için ve diğer arkadaşlarım için çok dua edecem normal olursa bağıra bağıra edecem kaydirigubbakcemile3

birsenim canım git yat sen güç toplaman lazım canım
hem sağlıklı süt yapman için dinlenmen gerek
bugünlük girmeyi ver yarından sonra vakit buldukça gel bide iki taneler senin başındaa.sa.s :1hug:

canımcım tekrar gözün aydın diyorum hayırlısıyla kavuştun meleklerine.rabbim sağlık sıhhat versin.meleklerinle beraber,eşinle beraber mutluluklar diliyorum.a.s.:1hug:hihoyyyt

duaların için çok çok sağol canım arkadaşım rabbim herkeze nasip etsin anneliği inşşş

evet nuniş ama zaten ben buyüzden de fazla arayamadım koçişini rahatsız etmemek için adamcazın aklı bir yerde değilki 3 kişide kolay değil

kızlar herkeze merhaba umarım herşey yolunda ve herkez iyidir.ben bişi sorabilirmiyim.ben düşükten sonra hormon testi yaptırmıştım.ve doktor sonucun umduğundan daha mükemmel çıktığını söylemişti.yani bu ayda adet gecikmesi olmaz herşey normaal gözüküyo normale dönmüş demişti,.ve şimdi adetim 2 gün geçti sizce rabbim bana yine yeniden nasip etmiş olabilir mi.yani hamile olma olasılığım nedir sizce.

buarada yarın vakit bulabilip gelirsem size göbüşlü ve kızımın 5 aylık fotosunu gösterecem yani buraya kopyalayacam:)))

buarada kızıma isim hiç bulamadık ben ilk önce sude naz istedim soyisim kurnaz diye babası istemedi:))
şimdide sude nil istiyorum onada tirip yapıyor,ben ne edecem bu adamla aklınızda varsa isim yazın beyefendiye göstereyim belki beğendiği isim çıkar
he buarada kendisi armina yada almila istiyor ne dersiniz.şahsen heran fikri değişir hasbamın

esmacım kurtajdan sonra hemen regl olunmuyor duzen bozuluyor.
ama sen istersen yine de bir test yaptır canım aklında kalmasın

eğer yumurtaların sağlıklı geliştilerse olabilir bacım neden olması hayırlısı bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…