kızlar herkeze merhaba umarım herşey yolunda ve herkez iyidir.ben bişi sorabilirmiyim.ben düşükten sonra hormon testi yaptırmıştım.ve doktor sonucun umduğundan daha mükemmel çıktığını söylemişti.yani bu ayda adet gecikmesi olmaz herşey normaal gözüküyo normale dönmüş demişti,.ve şimdi adetim 2 gün geçti sizce rabbim bana yine yeniden nasip etmiş olabilir mi.yani hamile olma olasılığım nedir sizce.
kız neşe bol bol dua et inş
esmacım kurtajdan sonra hemen regl olunmuyor duzen bozuluyor.
Ama sen istersen yine de bir test yaptır canım aklında kalmasın
kızlar herkeze merhaba umarım herşey yolunda ve herkez iyidir.ben bişi sorabilirmiyim.ben düşükten sonra hormon testi yaptırmıştım.ve doktor sonucun umduğundan daha mükemmel çıktığını söylemişti.yani bu ayda adet gecikmesi olmaz herşey normaal gözüküyo normale dönmüş demişti,.ve şimdi adetim 2 gün geçti sizce rabbim bana yine yeniden nasip etmiş olabilir mi.yani hamile olma olasılığım nedir sizce.
buarada yarın vakit bulabilip gelirsem size göbüşlü ve kızımın 5 aylık fotosunu gösterecem yani buraya kopyalayacam:)))
buarada kızıma isim hiç bulamadık ben ilk önce sude naz istedim soyisim kurnaz diye babası istemedi:))
şimdide sude nil istiyorum onada tirip yapıyor,ben ne edecem bu adamla aklınızda varsa isim yazın beyefendiye göstereyim belki beğendiği isim çıkar
he buarada kendisi armina yada almila istiyor ne dersiniz.şahsen heran fikri değişir hasbamın
edecem canım allah ım sağlıcakla o günleri göstersinde
ama inşallah ben doğurmadan hamile kalırsın bir tanem:1hug:
ay neşe inş canım yaaa ne güzel söyledin bunu duymak bile güzelllll
yakın olsaydık da ısırsaydın teyzesi:ecrin_bebek:bir de nasıl cilveli nasıl dilli gorsen elinden gelse konusacak simdidenkaydirigubbakcemile3kızlar selam nabersinizz..
drım hoşgeldin geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün allah uzun ömür versin yavrularına canım benım....
bende sersem gibiyim kızlar benimki gece uyumadı sabaha karşı uyudu hala uyumaya devam ediyor...mama yediriyorum uyandırıp sopnra tekrar uyuyor gündüzleri uyumasa olmazmı:)))ay galiba gaz sancısı vardı ama çözemedik annemle benım kız gazı çıkarmak için hep gece kustu yaww çok korkttum..öğlende mamasını yerken kustu hortum gibi kusuyor midesinden ses geliyor kusmadan önce hemen biberonu çekiyorum boğulmasın diye gagla birlikde sütlerde çıkdı..normal galiba bunlar demi kızlar....biraz dün hastaneye falan gittik ondan gazlandı kızım...bide banyo yaptırdık ev hamam gibi ama işde minik olduğu için havadan nem kapıyor...benım bütün gecem bu şekilde geçti uykusuzum bi gece beşik annemin yanına gidiyor bi benım yanıma geliyor ...annemle dört dönüyoruz altıymış yemeyiymiş gazıymış 1 saat sürüyor....birsoş senınde işin zor yaa....allah sağlık versin bize ama yakında düzelirlermiş ya herkez öyle diyor gece uykuları düzelecekmiş.. inşallah ..ama genede sağlıklı olsunda ben uyumasamda olur.....
sizler ne yapıyorsunuz....nuriş senın kızın ben yanaklarını ısırırım v aryaa tombişim:))maşallaahh...
yakın olsaydık da ısırsaydın teyzesi:ecrin_bebek:bir de nasıl cilveli nasıl dilli gorsen elinden gelse konusacak simdidenkaydirigubbakcemile3
düzelir canım zamanla hersey yerine oturur.evet gaz cıkarırken kusma olabilir normal yani..ama yedigi hersey gitmesin kilo almaz sonra..sonuna kadar yedirme aralarda gaz cıkar sonra yedirmeye devam et o zaman daha az kusar..kaydirigubbakcemile5
bir de gaz yapmayan biberon var dr browns marka ondan mutlaka edin..gercekten yararı oluyor..biberondan icerken ne olsa hava yutuyor gaz olmaması mumkun deil..bu markanın biberonu ozel tasarım bebiş hava yutmiyymirmirmirmir
:CüvCüv: :ecrin_bebek:gamyoncuiremsu kaydirigubbakcemile2
inş neşe bende bütün bunları yaşarım inşşşşş
yaşayacan tabi canım..ümitsiz olmak yok demi fekomm:) kaderinin bir yerinde vardır zamanını bekliyordum üzem sen canını stres en büyük etken biliyorsun hep pozitif ol tamammı canım ..öptüm..
bende iyiyim canım allah a şükürneşelim iyiyim saol canım sen nasılsın az kalmış...uğraşıyorum :))tatlı uğraş canım...allah herkeze nasip etsin canım..
inş neşe bende bütün bunları yaşarım inşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?