Aysonu Kizlari 2008

korunmadıysan neden olmasın hihoyyyt

buarada hoşgeldin canım ama bi 4 gün daha bekle derim ben:CüvCüv:

kızlar selam nabersinizz..

drım hoşgeldin geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün allah uzun ömür versin yavrularına canım benım....

bende sersem gibiyim kızlar benimki gece uyumadı sabaha karşı uyudu hala uyumaya devam ediyor...mama yediriyorum uyandırıp sopnra tekrar uyuyor gündüzleri uyumasa olmazmı:)))ay galiba gaz sancısı vardı ama çözemedik annemle benım kız gazı çıkarmak için hep gece kustu yaww çok korkttum..öğlende mamasını yerken kustu hortum gibi kusuyor midesinden ses geliyor kusmadan önce hemen biberonu çekiyorum boğulmasın diye gagla birlikde sütlerde çıkdı..normal galiba bunlar demi kızlar....biraz dün hastaneye falan gittik ondan gazlandı kızım...bide banyo yaptırdık ev hamam gibi ama işde minik olduğu için havadan nem kapıyor...benım bütün gecem bu şekilde geçti uykusuzum bi gece beşik annemin yanına gidiyor bi benım yanıma geliyor ...annemle dört dönüyoruz altıymış yemeyiymiş gazıymış 1 saat sürüyor....birsoş senınde işin zor yaa....allah sağlık versin bize ama yakında düzelirlermiş ya herkez öyle diyor gece uykuları düzelecekmiş.. inşallah ..ama genede sağlıklı olsunda ben uyumasamda olur.....

sizler ne yapıyorsunuz....nuriş senın kızın ben yanaklarını ısırırım v aryaa tombişim:))maşallaahh...

esmacım kurtajdan sonra hemen regl olunmuyor duzen bozuluyor.
Ama sen istersen yine de bir test yaptır canım aklında kalmasın

canım ben kürtaj olmadım dr gerek görmedi ve kendiliğinden temizlendi rahim daha sonraki hormon testinde değerler normal çıktı.dr herşeyin normal olduğunu söyledi.

canım inş istedeğin gibi birşeydir hakkınsa hayırlısı olsun inş bu konuda bilgimde yok

inş koyda fotoları bakalım

hoşgeldin bebeklik nasılsın canım.
bebeş uğraştıyor seni he aman sağlıklı olsunda uğraştırsın canım ya
kusması için bilgim yok anneler cvp yazar şimdik:))

ben senı kurtaj oldun sanıyordum ama yıne de dusuk yaptıgın icin boyle bir gecikme olabilir.reglin bırkac gun gecikmesi hormonlarında bozukluk oldugunu gostermez..
birkac gun daha bekle olmazsan o zaman test yaptır bebek gelmiş de olabilir belli olmaz bu işleryerimseniben

yakın olsaydık da ısırsaydın teyzesi:ecrin_bebek:bir de nasıl cilveli nasıl dilli gorsen elinden gelse konusacak simdidenkaydirigubbakcemile3

düzelir canım zamanla hersey yerine oturur.evet gaz cıkarırken kusma olabilir normal yani..ama yedigi hersey gitmesin kilo almaz sonra..sonuna kadar yedirme aralarda gaz cıkar sonra yedirmeye devam et o zaman daha az kusar..kaydirigubbakcemile5
bir de gaz yapmayan biberon var dr browns marka ondan mutlaka edin..gercekten yararı oluyor..biberondan icerken ne olsa hava yutuyor gaz olmaması mumkun deil..bu markanın biberonu ozel tasarım bebiş hava yutmiyymirmirmirmir

neşelim iyiyim saol canım sen nasılsın az kalmış...uğraşıyorum :))tatlı uğraş canım...allah herkeze nasip etsin canım..

öylemi ben bi o biberonlara bakayım.bilmiyordum senden duydum ilk birde şua arada gazını bende çıkarayım diye düşünüyordum yapayım arada gazını çıkarıp öyle vereyim devamını ...saol cnaım..:içelim:

neyse kızlar ben çıkıyorum sonra gelirim öptüm hepinizi byee..

yaşayacan tabi canım..ümitsiz olmak yok demi fekomm:) kaderinin bir yerinde vardır zamanını bekliyordum üzem sen canını stres en büyük etken biliyorsun hep pozitif ol tamammı canım ..öptüm..

ümitsiz olmak yokkk:1rolleyes:ay bi becerebilsem şu stresi atsam sanki olucak ama yapamıyorum yawwwwwkafamçokkarıştı

off yaaa kobloda sorun var nete giremedim uyku nöbeti annemde ben bekliyom kuzuları sonra ben uyuyacam ................

nuriş benim biberonlar ondan cnm faydası varmı daha hünüz anlamadım

bebeklik sağol cnm benim

neşelim iyiyim saol canım sen nasılsın az kalmış...uğraşıyorum :))tatlı uğraş canım...allah herkeze nasip etsin canım..
bende iyiyim canım allah a şükür
bebişin sağlıcakla gelmesini bekliyorum dört gözle:))
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inş neşe bende bütün bunları yaşarım inşşşşş

yaşayacan bir tanem inan bana ama fazla düşünme ben murat ın tedavisi bitsinde artık hangi tedavi uygulanacaksa uygulansın diye bekliyorum
ve murat ın ilacı bittiği gün ben hamile olduğumu öğrendim
normal yolla olacağına hiç kanaat getirmediğim zamandaa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…