günaydın kızlar çok kısa yazacam evde netim hazır değildi kardeşim aksam yaptı şimdi bebelerin odasında pc var buradan çıkmıyorum sürekli başlarındayım
geniş zamanda uzun uzun yazacam dün ilk hastane serüvenimizi yaptık benim efamlı kocam yüzünden
çocuklarım maşallah hem emiyolar hem mama yiyolar sadece alimde biraz az yeme problemi var ona daha çok vakit ayırııyorum illa çocuk 3 saatte 30 cc yiyecekmiş bende zorlamıyorum artık çocuk çok sıkılıyor bi anda 20 cc alıyorsa 1 saat sonra felan en geç 1,5 saat sonra uyanıp gerisini alıyor bakalım yarın randevumuz var bişey kaybetmişmi kuzum ........ömerimin göbeği düştü dün gaz sancısı yaşadı sanırım çok huysuzlandı gerçi gazını çıkardım hem alttan hem üsten ama ona rağmen huysuzlaşında benim efamlı kocam gece 1 de çocuğu cerrahpaşaya götürdü sabah 6.30 geldim uyumadan hiçbişey çıkmadı gazını ve büyük tuvalete çıkarttılar idrar tahlili yaptılar .....herşey çok güsel çıktı muaynede yeme içme de iyi çok uykusuz kaldım çok yorgunum hala dinlenemedim 40 dk.beslenme saatleri o saate kadar bakem dedim sonra onlar uykuya bende annem evde dörünüyo kadın işte
bu arada herkese çokkkk teşekkür ederim kızlar aradınız sordunuz zor günlerim allah razı olsun
herkes oyle dıyo feko yolda durdurup sevenler bile aynı annesi diyo kocam cok bozuluo bana hic benzemiyormus oyle dio buna baya da inanıyorkaydirigubbakcemile3
valla pek degismiyor da şiştikce şişiyor kusum:roflol:
haftaya cuma 4 aylık olcak aşısı var dr kontrolu var bakalım ne kadar cıkacak kilosu
ben bi halt yedim dun dayanamadım 2-3 cay kasıgı havuc suyu verdim cıldırdı resmen:1shok:cok sevdi sapur supur götürdü..nasıl aglıyor daha vereyim diye..arkasından cay kasıgıyla sut verdim kandırmak icin ama yemedi.sutu ıstemedi.zor susturdum kociş kızdı ne sabırsızsın sütü bıraktırcaksın cocuga diye
ne zamandır dıkkatımı cekıyordu kaynanama yemege gıttıgımızde her defasında sabah uyandıgımda hem camasırım ıslanmıs oluyor hem de gogsum catlayacak gibi sismiş oluyor
bir keresınde tek gogsumden 165 cc cıkmıstı..normalde sabahları 100civarı cıkıyor
bence işin sırrı bol yesillikte ben de ne zamandr dusunuyordum acaba ne bu kadar sut yapıo normalde evde ne yesem olmuyo o kadar dıye..
orda her zaman en az 2 ceşit salata olur bol taze soganlı ve dereotlu..demek onların etkisiymiş
bir de sutlu irmik tatlısı yedigim zaman gogsum cok şişiyor..
rezene tuhumunu bende denedim işe yarıyor hemde rahatlatıyor..birde ben eczaneden hopa diye bi çay almışdım iki tane çay çeşitinden daha güzeliolanını almışdım süt artırıcı oda işe yarıyor rahatlatıyor uuyku getiriyor relax yapıyor:)) ondada rezene var...
kolbastımı oynuyorlar:))) benım aşağdaki okuldanda müzik sesleri geliyor kolbastı oynayacaklar sanırım:))) bugünlerde rağbet çok fazla..
drımım eğer uyumazsan sütün azalır uyumaya özen göster geçenlerde papatyamı demişdi kociş uykusuz kalsın siz uyuyun diye doğru söylüyor...ben yaşadım gördüm...benım gerçi stresim üzüntüm çokduama bebek gelmeden önce eve daha iyiydi sütüm gene iyi değüildi ama genede karnını doğururyordum bebeğin ...ama geldikden sonra ilk gece uyumadım nefes alıyormu bişi olacakmı diye ertesi günde uyumadım sonra sütüm aşırı derecede azaldı uyutmaya çalışdılarsada nafile gitti benım süt..az çıkıyor 5 cc
evet bırsos 3 saat ne bu ya yenı dogan bebek zırt pırt emmek ıster yahufisfisfis
biz dort aylık olcas daha yeni 3-4saate cıktık..
bu arada rezene cayını bol bol iciyorsun deil mi
içmiuyorsan hemen basla hem sut artar hem de bebişler poturrr poturrr osururkaydirigubbakcemile3
ben meyranın gazını cıkarmaya hic ugrasmadım ilk gunden beri kendi kendine yaptı kuşum...aferin ona:teselli:.
zaten bir yapıyor mazallah dısarda duyan olsa ustumuze kalır:roflol:
ay canım kolbastı uskudara gıder iken..izci olmak istiyorsan ayagını vur-tatlicadiarzu-bir baskadır memleketim Allah ne verdiyse yani.....kafamçokkarıştı
bebeklikim saracoglu soylemiş sabah aksam bir tutam derotu cignenip suyla yutulacak hem zayıflamaya hem sut arttırmaya..dene kız belki işe yarar ne kaybedersin..ısırgan tohumu ile rezeneyi karıstır hurma ye..bol bol salata ye pompayla çek..birseyler yap arttırmaya bak o sutunu.daha cok erken kesilmesi icin...kız yakın olsaydık keske cerenin süt anası olurdum kızzzzz:1rolleyes:
ay canım kolbastı uskudara gıder iken..izci olmak istiyorsan ayagını vur-tatlicadiarzu-bir baskadır memleketim Allah ne verdiyse yani.....kafamçokkarıştı
bebeklikim saracoglu soylemiş sabah aksam bir tutam derotu cignenip suyla yutulacak hem zayıflamaya hem sut arttırmaya..dene kız belki işe yarar ne kaybedersin..ısırgan tohumu ile rezeneyi karıstır hurma ye..bol bol salata ye pompayla çek..birseyler yap arttırmaya bak o sutunu.daha cok erken kesilmesi icin...kız yakın olsaydık keske cerenin süt anası olurdum kızzzzz:1rolleyes:
Havuç,
maydonoz,
dere otu,
nohut, (Kabuklu baklagillerin kabukları alınmıs olmalı)
tüm kompostolar (Cok sekerli olması anneye kilo aldırabilir)
malt içeçekler (ritmix gibi, miyadlarına dikkat edilmeli) ,
Soğan (özellikle tazesi)
Incir suyu (iyice yıkanmıs ve 6-7 dak kaynamıs)
Rezene ve anason cayı (Aktar larda satılanlardan, poset cay degil)
süt içmekkkkkkk yogurt yemek
bulgur pilavi
et balık tavuk yumurta
tahin helvası
bunlardan duzenli tuket canm işe yarar mutlaka
aaa ela gozlum hg canim ne zamandir yoktun ben samira adimi degistirdim nasilsin
kiz esen sarki kotu ben napimm:roflol:biliyodum boyle diyeceigni..ben de kucukken izciydim ama bizim zamanimizda boyle berbat sarkilar yoktu:roflol:
hicros bazen sagiyorum bazen emziriyorum..sagmak daha iyi oluyor cunku emerken yoruluyo birakiyo veya siziyo tamamen doymuo uyanio tekrar istio uyaniksa miziklanio falan filan..mesela bugun oglen sagmadim emzirdim uyuyamadi cocuk..halbuki 4saat uyurdu..biberondan 180cc icince tam doyuyo uykusu keyfi hersey daha iyi oluyor..ama devamli sagamiyorum zaten useniyorum.. daha ziyade fazlasini sagmak veya cikarken yanima almak icin sagiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?