Aysonu Kizlari 2008

iyi diyelim iyi olalim yuvarlanip gidiyoruz iste
annelik iyi gidiyor kızım uslu maşallah pek üzmüyor beni.artık yemek uyku düzeni de olustu cok sukur..bizde durumar boyle..senden ne haber guzel gelişmeler var mı yerimseniben

kızlar dediğiniz şeyleri yemem için düzenim oturmalı
çok karışık sinir bozucu şeyler var şuan tek derdim dinlenmek ve bebeklerim
sütüm geliyor çok şükür emiyolarda doktorlar en fazla 3 saat diyor
şuan küçük olduklrın her türlü emme biberon şeklinde besle diyor
kilo kaybetmemeleri gerek ......ben sütüm sağıyorum ikisine bölüştürüp veriyorum yeterli geliyor
sonra yemek isterlerse emiyolar .....
yarın kontrol var bakalım ne yapmışız görecez

ela gozlum cok sevındım canım Allah tamamına erdirsin insallahhhhhh
hayırdır dırım sorun ne kusum?sen yıne de dıkkat et sutun etkilenmesin.en azından bitki caylarını ic bunda bir sey yok..sagman da iyi olmus zaten onlar zor emerler kucuk olduklarından

selam kızalrrr off bisürü şey yazdım net gitti sinir oldum yaa şimdi neyse baştan alayımmm ceylinin sabahta yüzünde kızarıklık vardı çokta huysuzdu demiştim ya kızarıklıklar artı iyice saat 10 da bi baktım çocuğun yüzü hep sivilce gibi kırmızı kırmızı hemen eşime söledim burda acıbademe gittik acile alerji sandım ama değil dedi dr zaten farklı bişii de vermemiştim bu ara ama 1 haftadır muz vermemiştim ondanmıydı diyede korkmadım değil hani neyse dr dediki çocuk mikrop kapmış zaten yüzü dışında vücutta bişii yoktu ufak daha bebekler öle şapur şupur öpülmez dışardan gelen kişiler dezenfekte olmadan çocuğa dokunmasın ellerini yıkasın vss dedi aslında dikkat ediyom zatii ama işte annemlere kardeşlerime gidince vss akrabalar yalap şap öpüyorlar ikazlarıma rağmen hatta kızıyom diye gizliden öpüp duruyorlar çocuğu hele tuba büyük kızım okuldan gelince bazen hemen kapıdan girince dalıyor çocuğun yanaklarına offfffffffff bi taraftan eşime kızıyom oda yapıyor arada öle gelince el yüz yıkamadan alıyor çocuğu yakaladım birkaç kere bide hastanede girdik birbirimize sen yaptın ben yaptım vss diyee dr bir solüsyon verdi sürün çocuğun yüzüne

evet okudum profiline 1-2 bişeyler yazdım
bendede var gelişmeler bende hamileyim ama detayları yarın anlatırım çünkü vaktim kalmadı devir için
hoşçakal.kızını öp benim için

canım hoşgeldin yaa özledik valla nasılsın diyecektim ama müjdeli haberi aldım allah sağlıkla tamamına erdirsin bebişini al kucağınada burdan resimlerini göster bize inşallah hayırlısıyla ay çok sevindim yaaaŞeniz

ya ben çokmu titizimde böle şeyler benim başıma geliyor yada çokmu dikkatsizimde oluyor böle şeyler ooooooooooffffffffff offfffffffffffffffff bide zilli trip atıyor babann kucağından bana gelmiyor iyimiiiii sanki ben yapmışım gibi ay oturup ağladım yaaaaaaaaaaaaaasenağlamasenağlama

nuray pc başında değilmisin kız sen burdasın diye kaldım ama sen bebeişle uğraşıyon herhalde neyseee artık ben gideyim bariii iyi gecelerr meyrayı öp benim için ama kafasından öp emi yüzünden değilllllllll

günaydın kızlar bebişlerin kontrolü var oraya gidiyoz
hicran bacım bizim doktor çocukları değil öpmek
gelip dokunulmayacak dedi vazo gibi tut göster dedi
odasında çok kişi olmayacak neyse kaçtım ben

GÜNAYDIN KIZLARR uykusuz bi gecenin ardından sabah gene 7 de ayaktaydım ve hala ayaktayım ancak şimdi bibzim kahvaltıya sıra geldi bakiim biraz size dedimm

günaydın kızlar bebişlerin kontrolü var oraya gidiyoz
hicran bacım bizim doktor çocukları değil öpmek
gelip dokunulmayacak dedi vazo gibi tut göster dedi
odasında çok kişi olmayacak neyse kaçtım ben

seninkiler daha anne karnındaki 9 ayı tamamlamayacaklar zatii benim kızkardeşimin kızı da 6 aylık doğdu ya 3 ay yoğun bakımda kaldı çıktığında bile eve gelince odasına annesi dışında kimse girmedi dr yoğun bakım şartları uygulayın demişti hastanede gelen önlükle odaya giriyordu resmen kardeşim odaya kimseyi sokmuyordu bakmak isteye kapı aralanıyor çocuğa karşıdan bakıp gidiyordu 2 ayda böle geçti sonra kucaklayabildik zilliyi aman sen dikkat et kendin bile öpme çocuğu

hıcros cok gecmıs olsun canım benım
ben de esime cok kızıyorum gelir gelmez hmen ellerini yıka cocuga dokunma dıyorum bak senın basına gelmıs ıste..insallah hemen gecer....oo kızımız da 7aylık olmusss masallah zaman hızlı gciyor bir bakmısız yasgunu gelmiş bileee
herkes nerde ya kımse ugramadı bugun..
kız dırım senınkılerı ellemeye korkar zaten ınsan yaa miniciktir onlar simdiiiiiiiii..

ben geldim yeni eve girdim daha
işim vardı yoruldum çokkkkkkkkkkkk
dün çok güzeldi artık inş yine dünkü gibi olur sayfamızzzzzzz

ben geldim öldüm bittim bu cerrahpaşa adamı tüketir devamlı evrak işi dikişlerim patlayacak
p.tesi çocuk polikliğine gidecez bebeklerie kalça usg istendi randevu alacaz aman ya tedbir diye diye
canımızı aldılar bugün kalp ekosu çekildi tertemizzzzzzz rezilliğimizle kaldık yaa
erken doğdu diye her mokunu inceliyolar mokuda inceleyecekler bu gidişleeeee

çokkkkkkk yoruldum yaaaa kimseler yok öptüm sizleri

kız nuriş benim veletler bana küçük gelmiyor tek bebek doğurup 2500 gr 2300 gr 1800 bile gördüm ikiye benim küçükkkkkkkk adamlarımmmm onlarrrrrr

Birsencim sana bakmaya girmiştim haber varmı diye, iyi haberini aldım sevindim cnm, iki bebişe bakmak zor,Allah yardımcın olsun,kısa zamanda ekle bebişlerin resimlerinide, öptüm cnm

Cnm tesadüfen okudum yazını, ağlamaktan içim dışıma çıktı, Allah yardımcın olsun,Rabbim kuzucuğunu sana bağışlamış, benimde erken doğum tehlikem var, hayırlısı inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…