hoşbulduk canım
iyiyim çok şükür uğraşıp duruyorum.meyra kızının ismimi ? resimdeki senin prensesin galiba çok tatlı maşallah
evet canim fotodaki kizim meyra defne:ecrin_bebek:
tesekkur ederizz:1hug:
bu arada haberin var mı dırımkızı dogum yaptı ikiz oglusları olduuuuuu
evet okudum profiline 1-2 bişeyler yazdım
bendede var gelişmeler bende hamileyim ama detayları yarın anlatırım çünkü vaktim kalmadı devir için
hoşçakal.kızını öp benim için
günaydın kızlar bebişlerin kontrolü var oraya gidiyoz
hicran bacım bizim doktor çocukları değil öpmek
gelip dokunulmayacak dedi vazo gibi tut göster dedi
odasında çok kişi olmayacak neyse kaçtım ben
ay kızlar duyduklarıma çok üzüldüm ..ama size şunu söyeyeyim allah herşeyin hayırlısını versin...allahım kimseyi zora derde sokmasın ...şubatın 6 sında başlayan bir kabusun içinde buldum kendimi...o kadar zor durumdaydımki nerde ne olduğunu bile anlayamadım sarhoş gibiydim...hastaneye yatacaksın dediler neden dedim heran epilepsi geçirebilirsin dediler nöbetler...şaşırdım ağladım...sandalyeyle götürdüler yoğun bakım ünitesine....anlayamadım hala bana ilaç verecekler heşey yoluna girecek sandım..bilmiyordum perkamsinin nedemek olduğunu..yattığım bölümün riskli gebelik bölümü olduğunu bile çıkdığım gün öğrendim...geceleri 3 de kaldırıp nstye bağladılar yarım saatde bir tansiyonumu ölçtüler tansiyon ilaçları erdiler...küçüğüm hiç düşmedi hep 10 du ilaç içmesem demek daha yükselecekdi...suyum çok fazla olduğunu söyledi uzman dr..bebeğin kordonu şişmiş ödem olmuş..beslenmiyormuş....idrarda protein atımı o kadar çokmuşki keton ve kretainim tavan yapmışki ondan dolayı protein vücudum ttutmuyormuş..zehirlenmeye başlamışım ellerim morarıyordu artık...ne olduysa 1 hafta içinde oldu herşey ..5 günün sonunda bana dedikleri sen daha önemlisin bir daha hamile kalırsın diğerek ameliyata aldılar benı...o an herşey duruyor tansiyonum 16 11 olarak ameliyata aldılar...belde aşağı uyuşturalımmı diye sordu biri bana farketmez dedim..ama dr aneztesi yapacaksınız dedi ve beni bayıltılar..8 saat sonunda odama geldim defalarca kan almışlar bende yoğun bakımda....herşey normale dönünce sabah karşı odama götürdüler...ağladım kabusmu bu diye uyanayım ne olur dedim...ama gerçekdei herşey...ameliyata girmeden önce çocuk dr geldi yanıma bebeğin sakat olabileceği sağırgöremeyebilir başka sornlar olabileceğini anlattı dr bana bir şokla ameliyata girdim ..
yani kızlar allah herşeyin hayırlısını versin zor zor herşey çok zor..allah kimseye acı yaşatmasın herşeyin hayırlısını dileyelim...
Cnm tesadüfen okudum yazını, ağlamaktan içim dışıma çıktı, Allah yardımcın olsun,Rabbim kuzucuğunu sana bağışlamış, benimde erken doğum tehlikem var, hayırlısı inşImageShack® - Gallery
kızlar ben resim nasıl koyacam yapabilmişimdir umarım..deneme..
canlarım çok saolun şimdilik sorun olarak bir tek kalbinde iki delik vardı..biri kapandı bi tane 7 mm relik bi delik daha var rahatsızlık vermiyor ama 1 yaşına kadar kapanmazsa kasıkdan girilerek ameliyat olacak ..dr lar kilo aldıkça kapanacayı yönünde konuşuyorlar..şuan başka sorunumuz yok kontrolleri var devamlı yarın göze gidecez...gözü e kulakları duyuyor çünkü bana gülüyor dolabın gıcırdısına tepki veriyor uyurken ...bence duyuyorda bunların testleride olacak..göze çok önem veriyor dr lar devamlı kontrole götürüyoruz gelişdiği yönünde olumlu şeyler duyuyoruz dr dan...genel durumu böyle kızımın...çok ağladım çookk allahım kötü bişi ne olur olmasın diye dayanaam ben diye 3 hafta b oyunca onu gördükçe ağlıyordum...her gittiğimde sevmek için gitmedim yanına bir yerinde bişi varmı diye bakıyordum küvezin dışşında ..çok zor bir durum çok kötü günlerdi..ama kilo aldıkça tepkileri değiştikçe iyi olduğunu hissettim annelik iç güdüsü galibaa.....kalbindeki delikde önemli değil bence allah başka sorun vermesin inş....daha doğrusu dermansız bir hastalık vermesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?