Aysonu Kizlari 2008

kızlar yaw kafam çok karışık belki biz rabbim nasip ederse 2 aya tüp bebek yaptırıcaz inşşş
şimdi ben 2 aydır d.kontrol ilacı kullanıyorumtüp bebek yaptırırsak zaman kaybım olmasın kistlerle uğraşmayımbide düzenlide olmuyorum anladınız siz ben bundan sonrada tüpbebek yaptırana kadar ilacı kullansammı devam etsemmi hem yumurtam boşuna gitmesin diyorum zaten biliyosunuz çatlamayıp kist oluyo sizce doğru yapıyomuyum offfffffffffffffffffffff

kullan tabi feko
hem duzenli adet olursun hem de sonradan kisterle ugrasmak zorunda kalmazsin
ayrica cok sevindim tup bebe yapacagina canim
insallah o tedavi bebegine kavusturacak seni

selam şekerler bugün annemdeydim yeni geldim

birsenbebeklerin iyi olmasına çok sevindim canım çok şükür

hicrancanım geçmiş olsun bebekleri çok öğpüyorlar engel olamazsın çok zorrrrr

fakecimd.kontrolü kullan zaten tüp bebekte uzun protokolde önden kullandırıyorlar bi de kistle uğraşma

ben pek yorum yapamicam ama d.kontrol hapının iyi yanlarıda var kötü yanlarıda dr sor iyice canım yanlış bişii olmasın
ve tüp bebek yapacağına sevindim allah yardımcın olsun yüzünü güldürsün inşallah ve burda bebişinden bahsedeceğin günler tez gelir inşallahh

gez dinlen dolaş son zamanlarını yorulmadan dingin geçir canım sonrası baya yorucu geçiyor çünkiii boooooooolll bollllllllll uyuuuukaydirigubbakcemile3

ben kızı uyuttum nihayette mama saatini bekliyom az sonra yediricem uyurken gece uyuya kalıyom yorgunluktan bazen o nedenle mama saati 1-2-3 e denk geliyorsa yatmıyom geneldeee

sen geçmişi okuyon galibaa yarn görüşürük ben gidip bi cigara tüttüreyim balkonda sonra ceyloşın mamasını yapayım canım sigara çekti gene böle böle başladım iyimi bari fazlalaştırmasam iyi yaaa bu ara sıkıntılardan bunaldım dayandım cigaraya ama bırakıcam gene

günaydınlar kızlar sütümü neden sağdığımı sormuşsunuz bu bebeklerin belli bir oranda anne sütü yada mama alması lazım kilo kaybı olmaması için 3 saatte bir almak zorundalar ilk 30 cc sütü içirip işimi garantiliyorum sonrada yalanan oldumu mememi veriyorum ağızlarına bölelikle hem göğüsümü emiyor çocuklar hemde doktorun istediği oranda süt aldığından ve fazlasını aldığından emin oluyorum

ikisi çok zor inanın aynı anda uyanıyolar aynı anda süt bekliyolar göbek bakımı yüz bakımı alt temizliği
o yüzden mama takviyeside oluyor annem olmasa bunalıma girerdim zaten hafif depresifim
eşimin ailesine çok kızgınım ....çok yorgunum ikigündür dikiş yerlerimde sancı var
hastanelerde koşturmaktan helak olduk p.tesi tekrardan gidecez

neyse yazacak konuşacak çok şey var ama vakit yok kızlar

bugün bıcı bıcı yapacaz resimlerini çekecem odamızında tabi inş. bişey olmaz buraya koyarım

fake cnm çok sevindim tüp bebek işine hayırlı oolsun tatlım

ben oğluşunun altını temizleyecem

günaydın kızlarrr yine uykusuz bi gecenin ardından sabah sabah baş ağrısı ile uyandım bişiler yiyim de ilaç alıyım bari

günaydın şekerlerrrrr

birsencim şikayet yok canım depresyonda yok bulana kadar bunları caımız çıktı zatenn

hicroşş sigara yok tatlım sen şeker mi şeker bir annesin güzel örnek ol bebeklere

günaydın şekerlerrrrr

birsencim şikayet yok canım depresyonda yok bulana kadar bunları caımız çıktı zatenn

hicroşş sigara yok tatlım sen şeker mi şeker bir annesin güzel örnek ol bebeklere

valla bırakmıştım ceyline hamile kalmadan 4 ay önce ama ne biliim öle tek tük içmeye başladım gene offf bırakıcam ama bazı gün içmiyom bazı gün 3-4 içiyom ama balkonda içiyom elimi ağzımı yıkayıp öle kızımın yanına gidiyom kokmasın ona diye üzerimide dğişiyom kaydirigubbakcemile3 1 sigara için tüm bunlarrkaydirigubbakcemile3

kullan tabi feko
hem duzenli adet olursun hem de sonradan kisterle ugrasmak zorunda kalmazsin
ayrica cok sevindim tup bebe yapacagina canim
insallah o tedavi bebegine kavusturacak seni

aslında daha pek belli değil ne zaman oluca ama işte zaman kaybetmemek için kullanıyorum

hicran canım bende biliyorum ne kadar yararı varsa zararıda var okadar ama kendime güvenim yok tüp bebekten önce kendiliğiden olurmu denesem diyorum ama iş yok bende yani kafam karışık işte

canıminş rabbim hayırlısıyla nasip etsin inş

esenin dediği gibi sen o paşaları nehallerle buldun ve neler çektin
depresyonada , hiçbirşeyede giremezsinnnnnn klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…