ben budayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoş geldinnnnnnnnnnnnn
birsoşta gelmişti ama gittiiiii
msn konuştuk accıkkk süt sağmaya gitti neden se ama sormadımm
kızlar yaw kafam çok karışık belki biz rabbim nasip ederse 2 aya tüp bebek yaptırıcaz inşşş
şimdi ben 2 aydır d.kontrol ilacı kullanıyorumtüp bebek yaptırırsak zaman kaybım olmasın kistlerle uğraşmayımbide düzenlide olmuyorum anladınız siz ben bundan sonrada tüpbebek yaptırana kadar ilacı kullansammı devam etsemmi hem yumurtam boşuna gitmesin diyorum zaten biliyosunuz çatlamayıp kist oluyo sizce doğru yapıyomuyum offfffffffffffffffffffff
selam şekerler bugün annemdeydim yeni geldim
birsenbebeklerin iyi olmasına çok sevindim canım çok şükür
hicrancanım geçmiş olsun bebekleri çok öğpüyorlar engel olamazsın çok zorrrrr
fakecimd.kontrolü kullan zaten tüp bebekte uzun protokolde önden kullandırıyorlar bi de kistle uğraşma
günaydın şekerlerrrrr
birsencim şikayet yok canım depresyonda yok bulana kadar bunları caımız çıktı zatenn
hicroşş sigara yok tatlım sen şeker mi şeker bir annesin güzel örnek ol bebeklere
kullan tabi feko
hem duzenli adet olursun hem de sonradan kisterle ugrasmak zorunda kalmazsin
ayrica cok sevindim tup bebe yapacagina canim
insallah o tedavi bebegine kavusturacak seni
selam şekerler bugün annemdeydim yeni geldim
birsenbebeklerin iyi olmasına çok sevindim canım çok şükür
hicrancanım geçmiş olsun bebekleri çok öğpüyorlar engel olamazsın çok zorrrrr
fakecimd.kontrolü kullan zaten tüp bebekte uzun protokolde önden kullandırıyorlar bi de kistle uğraşma
ben pek yorum yapamicam ama d.kontrol hapının iyi yanlarıda var kötü yanlarıda dr sor iyice canım yanlış bişii olmasın
ve tüp bebek yapacağına sevindim allah yardımcın olsun yüzünü güldürsün inşallah ve burda bebişinden bahsedeceğin günler tez gelir inşallahh
günaydınlar kızlar sütümü neden sağdığımı sormuşsunuz bu bebeklerin belli bir oranda anne sütü yada mama alması lazım kilo kaybı olmaması için 3 saatte bir almak zorundalar ilk 30 cc sütü içirip işimi garantiliyorum sonrada yalanan oldumu mememi veriyorum ağızlarına bölelikle hem göğüsümü emiyor çocuklar hemde doktorun istediği oranda süt aldığından ve fazlasını aldığından emin oluyorum
ikisi çok zor inanın aynı anda uyanıyolar aynı anda süt bekliyolar göbek bakımı yüz bakımı alt temizliği
o yüzden mama takviyeside oluyor annem olmasa bunalıma girerdim zaten hafif depresifim
eşimin ailesine çok kızgınım ....çok yorgunum ikigündür dikiş yerlerimde sancı var
hastanelerde koşturmaktan helak olduk p.tesi tekrardan gidecez
neyse yazacak konuşacak çok şey var ama vakit yok kızlar
bugün bıcı bıcı yapacaz resimlerini çekecem odamızında tabi inş. bişey olmaz buraya koyarım
fake cnm çok sevindim tüp bebek işine hayırlı oolsun tatlım
ben oğluşunun altını temizleyecem
slm kızlarrr bakın buraya emiii
http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/272680-kk-bebegi-ceylin-1lige-oynuyorr.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?