Aysonu Kizlari 2008

Hıcros ben de oy verdım kusum...
Dırım cok merak edıyorum senı yaa hıc bekledıgım gıbı olmadıııı donusunnnn hayırdır ıyı mısın bıtanem sorun nedır esının aılesıne de kızmıssın ???
Eskı dırımı ıstıyorummm

FEKO ESEN dırıma kızmayın lohusalık cok garip birsey inaninki insanın hormonları bir anda degişiyor sonra size muhtac bir bebek var cok degişik bir durum.ustelik onda bakıma muhtac 2 bebe var ve daha fazla ozen istiyorlar premature olduklarından dolayı..bunalıma da girilir hersey olabilir yani
ama atlatacaktır kısa zamanda ben buna inaniyorum

kızmıyoruz ki tatlım tamam bilmiyorum o duyguyu sadece anlama çalışıyorum
ama birsene benim yazdıkların yaşadıklarını göz önünde bulundurması bazen işe yarar karşısındaki insanın ona yaşadıklarının hatırlatılıp söylemesi
bebek bakmak hem çok yorucu hemde dünyanın en güzel olayı
birsende 2 tane var onun işi daha zor rabbim yardımcımız olsun inşşşşşşş

bneim duygularıma nurişim tercuman olmuş
dikkatinizi çekerim ben bebeklerden yakınmıyorum ben onlar için uykusuzluğa sıkıntılara rağzıyım
hem bi konuya daha dikkat çekerim ben gebeliğimi hiç rahat yaşamadım
sadece 32 gün kolumdan hiç çıkmayan ve taoplamında 60 ile 70 şişe arasında yediğim serumlar
hastanede oratamında olmak bile ayrı gerginlik neden bu sıkıntılar onlar için
sezeryanda solunumum durdu ölmüşüm resmen ayılınca doktorum kendim için kurban kestirmemi istedi
yani o kadar sıkıntı yaşadımki fake anlatılmaz yaşanır dinlemedende hala hastanelerdeyim doktorların o şüphesi bu şüpesinin testi için.....dikiş yerlerimdeki sancım için dişimi sıkıyorum

kimse bana bebeklerim için sitem ediyor diyemez.....
onlar için yaşadığım sıkıntı sadaece yaşanır.........

nuriş sıkıntılarım evet var üstüne lohusalık eklendi oto moka ağlıyorum
eşimin ailesi birkere hastaneye ziyarete geldi o kadar hastanede yattım
kaynanam birkere geldi .......vs.vs.birsürü şey var insanın sinirine dokunuyor
annem olmasa mok gibi ortada kalmışım annem 40 gündür evine gitmedi ve daha bebekler 10 günlük beni bırakıp gidemiyorda ............birazda maddi sıkıntı var tabi .........canım sıkılıyor
ama herşey geçecek sağlık olsun .........

biraz önce bebişleri yıkadık .....hikayemizi yazıyorum mayıs annesine ekleyecem resimlerinde tabi

kız cadı bizde onları söylemye çalışıyoruz haftalarca hastaneden yattın
ilk başta kanaman oldu yine yattın hastanede çok zor hamilelik yaşadın neler yaşadaın hepsini biliyoruz 32 haftalık olsunlar diye neler çektin hep yattın iş yapamdın gezemedin tozmadın kuzularına bişe olmasın diye bunların hepsini çok iyi biliyoruz bizde sana haksızsındemiyoruzki ayrıca seni üzen insanlar için depresyona girmeye değermi sen şuanda annesin anne olmak için neler yaşadın ve başardın bunu farkında ol hep ve hiç unutma diye yazdım ben yazdıklarımı

ayrıca bebeklerin için sitem ediyosunda demedim canım seni ben 2 seneye yaklaştı nerdeyse tanıyalı yani bunu biliyorum zaten yapmıcanı ama şuanda duyguların farklı farkındayım düzelicek ama iyi oldiye yazmıştım ben hep mutlu ol inş canım rabbim sıkıntıda bırakmasın seni aileni

canımsın yaşadıkların tabiki kolay değil ama başkaları için psikolojini bozmaya değmez bunlar sana bana hepimize Allahın bir lütfu herkesi boşver bebeilerine bak güzelimm
zaten ne varsa annelerde var bende o kadar yattım ilk 15 hafta yattım 9 aylık hamile ablam baktı bana da eşimin ailesi neyin var demedi takmamamya çalış psikolojini sırf o prensler için sağlam tut canım maddiyatı da takmamaya çalış inşallah gün doğmadan neler doğarrr di mi
bize de sitem etme sen iyi ol diye yazdık yoksa ben lohusa psikolojisini iyi bilirim ablam az daha boşanıyordu sana moral olsu diye yazdımm canım benimm sen inançlı birisin bol bol oku kendine ayrıca cevşen taşı ve oku rahatlatır seni

sana tamamen katılıyorum canım şu lohusalık pek kötü bişii valla insanda ne sinir kalıyor ne bişii kızmayacağın saçma şeye bile kızıyorsun sinir bombası solaşıyorsun yeri geliyor yanee ben öleydimmmmkaydirigubbakcemile3 dırıma allah yardım etsin zor valla hem sezeryan hem o kadar öncesinde stres şimdi 2 bebek zorrr tabii a.s.

selam arkadaşlar ben yine aranıza geldim

çok uzun zaman oldu ama bebekler çok vaktimi alıyor Salı günü bebeklerim sünnet olacak zorunlu bir sünnet haftaya pazarteside işe başlayacağım çok zor geliyor düşünmek bile istemiyorum.

birsencim tatlım seni aradım eşin söyledimi bilemiyorum çok geçmiş olsun benim yaşadıklarımı yaşamışsın yazdıklarınıda okudum benim kayın validemlerde gelmedi tatlım hatta bir bebeğim daha hastanede yatarken durumunun ne olacağı belli değilken karadenize gezmeye gitti ve yaklaşık 1 ay kaldı yani yazılacak söylenecek çok şey var ama sen oğluşlarına sarıl sakın takılma

canım birde bana sorarsan bebeklerini 2 saatte bi besle kan şekerleri ve tansiyonları düşmesin diye sütün içinde stil tea var humannanın onu al içtatlım çok faydasını göreceksin beni ne zaman istersen ara biliyorsun aynı olayları yaşıyoruz

benim oğluşlarım 8 aylık oldular büyüdüler

cnm benim eşim aradığını söyledi ama arayamadım biliyorsun şuan tlflar hiç susmuyor
ben bakamıyorum bebeklerle uğraşmaktan ......
sıkıntılara gelince kendimi çok değersiz gördüm iki torun verdim ölümden dönerek
ve kadın geldi birgün kaldı kaçtı ......zaten istemiyorum yüzünü görmek
tek sıkıntım zor günümde olmayanları iyi günümdede istemiyorum
eşimde bunu kabul edecek işte lohusalık depresyonuda var eminim agresifim çünki
gerçi ufaklıkların bir gülüşü bana dünyaya bedel hiç gocunmuyorum
o insanlarıda görmek istemiyorum ...........

cnm hastanede 3 saatte bir alıştırmışlar çocukları ölede uyuyor öle kalkıyolar şuan
kalkar kalkmaz çok aç olduğundan hemen yiyolar sütümü gelince her öğün veriyorum
şuan iyi ama o çaylardan alacağım.........bi türlü toplanamadım işte
benim kuzularımda çok küçük ben diyorum acaba 1 ay sonra farklı olurlarmı
artık sürekli onları takip ederim kaydirigubbakcemile3
birde alimin yeme olayı düzene girse çokkk çokkk mutlu olacağım bin şaklabanlıkla bitiriyor sütünü bazen 1,5 saat sadece onla oyalanıyorum ancak sütü bitir gaz çıkar 1,5 saat sonra tekrar yeme saati geliyor mama saatleri sölelikle 2 saatte bir hatta daha az bile oluyor cnm...........

senin ufaklıkları yerim ben ....delikafadulden

günydınlar sabah 5 de mama saatiydi altıya gelirken bitti biberonlarla uğraştum stril makinasını arkadaşım daha getirmedi ......çok yakınımda ama ne o fırsat bulabildi nede biz gidebildik
şimdi biraz yatam kalkarlar şimdi

günaydın kızlarrr gece 4 e yattımmmm

ceylin dün eylül annişlerinde iki arkadaşla görüştük evine gittim çocukları kıvançla merti görünce sus pus oldu eve geldi kudurduuuu zilli herhalde karizmayı çizdirmiyim dedi:roflol:

bide bu ara hep babacı oldu yaww sanki babası doğurdu gerçi babası hep kuakladığı için dışarı en çok o çıkardığı için çağırınca uçuyor sanki bi görsenizz heleki eşim dışarı çıkacakken kapıya ilerleyip kapıyı açınca basıyor yaygarayııı arkasından ay kıskandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kolumdan dolayyı çocuğu babaya kaptırdım iyimiii:roflol:

oooo Allah kolaylık versin ben de çok eheyecanlanıyorum şu nisan ayı geçmek bilmedi yaaaaa merak ediyorum bebeişimi
kız birsen bu bebeler kime benziyorlar çok şekerler yaaaaa maşallah diyim de nazar değmesin

kaptırdın kızı kocişine iyi mi satıcı bu veletler benim yiğenimde eşim çikolata aldı diye en çok onu seviyormuşşkaydirigubbakcemile3

valla esenciğim eşim ikiside bana benziyor diyor babasına benziyolarmuş
aman kime benzerse benzesin sağlıklı olsunlarda
cnm karnında ayrı sıkıntı doğunca ayrı sıkıntı
sıkıntı dediğim efam ben karnımdayken herşeye efam yapardım şimdi çocuklara yapıyorum
bugün tartacağım digıtal tartımla kilo kaybı varmı diye
hafif kabız gibi valla poklarını bekliyorum poposunu ovuyorum suratıma işiyolar
aman bi görsen halimiiiiii çok komikkk yorgun ve komik

erkek çocukların işemesi direk yüze geliyor cidden çok komikk:roflol::roflol:
kabızlık için karnını zeytinyağı ile ov çok iyi geliyormuşş ve rezene çayı iç
bana bak sanki kırk yıllık anneyimdelikafadulden
evet ya karnımdayken sürekli evham ama doğsun istiyor insan yaa 39 40 haftalara kalmasın istiyorum 38 de doğar inşallah hayırlısı tabi

dirim esen nbr canlar
benim cadi doymak bilmiyor arkadaslar.memeden emmek de istemiyor az emiyor dalga geciyor biberondan daha iyi oluyor.ama boyle de sut yetistirmek zor oluyor fosur fosur iciyor yahu..sut bitince de bas bas bagiriyor..daha ver diyeee..azcik mama takviye yapsam iyi olacak yaa rahat ederim biras.
230cc icti danacik uyuyo simdi 3e dogru uyanir..azcik dinleneyim dedim ben de..
silam gelmis masalah 8 aylik oldular haa vay anasini zaman cabuk geciyo diyecem ama benimki bile cuma gunu 4 aylik olcakkaydirigubbakcemile3
esen kac hafta kac gunluk senin bebis
takvimin neden cikmiyy???

Son düzenleme:

bizimki de ahmetin suratina osuruyooodelikafadulden
eee cocugun poposuna guven olur mu altini degistirrken dibine kadar egilirsen birgun kesin suratina da tazyikli micar diyorum:roflol:

canım takvimi ben kaldırdım gördükçe daha da sabırsızlanıyorumm:))delikafadulden
senin kız ime çekmiş oburluktan yanadelikafadulden
bizimki de ahmetin suratina osuruyooodelikafadulden
eee cocugun poposuna guven olur mu altini degistirrken dibine kadar egilirsen birgun kesin suratina da tazyikli micar diyorum:roflol:

:roflol::roflol:ilahiii

mayıs annelerine kızımın odasını ekledim bakabilirsinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…