FEKO ESEN dırıma kızmayın lohusalık cok garip birsey inaninki insanın hormonları bir anda degişiyor sonra size muhtac bir bebek var cok degişik bir durum.ustelik onda bakıma muhtac 2 bebe var ve daha fazla ozen istiyorlar premature olduklarından dolayı..bunalıma da girilir hersey olabilir yani
ama atlatacaktır kısa zamanda ben buna inaniyorum
bneim duygularıma nurişim tercuman olmuş
dikkatinizi çekerim ben bebeklerden yakınmıyorum ben onlar için uykusuzluğa sıkıntılara rağzıyım
hem bi konuya daha dikkat çekerim ben gebeliğimi hiç rahat yaşamadım
sadece 32 gün kolumdan hiç çıkmayan ve taoplamında 60 ile 70 şişe arasında yediğim serumlar
hastanede oratamında olmak bile ayrı gerginlik neden bu sıkıntılar onlar için
sezeryanda solunumum durdu ölmüşüm resmen ayılınca doktorum kendim için kurban kestirmemi istedi
yani o kadar sıkıntı yaşadımki fake anlatılmaz yaşanır dinlemedende hala hastanelerdeyim doktorların o şüphesi bu şüpesinin testi için.....dikiş yerlerimdeki sancım için dişimi sıkıyorum
kimse bana bebeklerim için sitem ediyor diyemez.....
onlar için yaşadığım sıkıntı sadaece yaşanır.........
nuriş sıkıntılarım evet var üstüne lohusalık eklendi oto moka ağlıyorum
eşimin ailesi birkere hastaneye ziyarete geldi o kadar hastanede yattım
kaynanam birkere geldi .......vs.vs.birsürü şey var insanın sinirine dokunuyor
annem olmasa mok gibi ortada kalmışım annem 40 gündür evine gitmedi ve daha bebekler 10 günlük beni bırakıp gidemiyorda ............birazda maddi sıkıntı var tabi .........canım sıkılıyor
ama herşey geçecek sağlık olsun .........
biraz önce bebişleri yıkadık .....hikayemizi yazıyorum mayıs annesine ekleyecem resimlerinde tabi
bneim duygularıma nurişim tercuman olmuş
dikkatinizi çekerim ben bebeklerden yakınmıyorum ben onlar için uykusuzluğa sıkıntılara rağzıyım
hem bi konuya daha dikkat çekerim ben gebeliğimi hiç rahat yaşamadım
sadece 32 gün kolumdan hiç çıkmayan ve taoplamında 60 ile 70 şişe arasında yediğim serumlar
hastanede oratamında olmak bile ayrı gerginlik neden bu sıkıntılar onlar için
sezeryanda solunumum durdu ölmüşüm resmen ayılınca doktorum kendim için kurban kestirmemi istedi
yani o kadar sıkıntı yaşadımki fake anlatılmaz yaşanır dinlemedende hala hastanelerdeyim doktorların o şüphesi bu şüpesinin testi için.....dikiş yerlerimdeki sancım için dişimi sıkıyorum
kimse bana bebeklerim için sitem ediyor diyemez.....
onlar için yaşadığım sıkıntı sadaece yaşanır.........
nuriş sıkıntılarım evet var üstüne lohusalık eklendi oto moka ağlıyorum
eşimin ailesi birkere hastaneye ziyarete geldi o kadar hastanede yattım
kaynanam birkere geldi .......vs.vs.birsürü şey var insanın sinirine dokunuyor
annem olmasa mok gibi ortada kalmışım annem 40 gündür evine gitmedi ve daha bebekler 10 günlük beni bırakıp gidemiyorda ............birazda maddi sıkıntı var tabi .........canım sıkılıyor
ama herşey geçecek sağlık olsun .........
biraz önce bebişleri yıkadık .....hikayemizi yazıyorum mayıs annesine ekleyecem resimlerinde tabi
FEKO ESEN dırıma kızmayın lohusalık cok garip birsey inaninki insanın hormonları bir anda degişiyor sonra size muhtac bir bebek var cok degişik bir durum.ustelik onda bakıma muhtac 2 bebe var ve daha fazla ozen istiyorlar premature olduklarından dolayı..bunalıma da girilir hersey olabilir yani
ama atlatacaktır kısa zamanda ben buna inaniyorum
selam arkadaşlar ben yine aranıza geldim
çok uzun zaman oldu ama bebekler çok vaktimi alıyor Salı günü bebeklerim sünnet olacak zorunlu bir sünnet haftaya pazarteside işe başlayacağım çok zor geliyor düşünmek bile istemiyorum.
birsencim tatlım seni aradım eşin söyledimi bilemiyorum çok geçmiş olsun benim yaşadıklarımı yaşamışsın yazdıklarınıda okudum benim kayın validemlerde gelmedi tatlım hatta bir bebeğim daha hastanede yatarken durumunun ne olacağı belli değilken karadenize gezmeye gitti ve yaklaşık 1 ay kaldı yani yazılacak söylenecek çok şey var ama sen oğluşlarına sarıl sakın takılma
canım birde bana sorarsan bebeklerini 2 saatte bi besle kan şekerleri ve tansiyonları düşmesin diye sütün içinde stil tea var humannanın onu al içtatlım çok faydasını göreceksin beni ne zaman istersen ara biliyorsun aynı olayları yaşıyoruz
benim oğluşlarım 8 aylık oldular büyüdüler
günydınlar sabah 5 de mama saatiydi altıya gelirken bitti biberonlarla uğraştum stril makinasını arkadaşım daha getirmedi ......çok yakınımda ama ne o fırsat bulabildi nede biz gidebildik
şimdi biraz yatam kalkarlar şimdi
oooo Allah kolaylık versin ben de çok eheyecanlanıyorum şu nisan ayı geçmek bilmedi yaaaaa merak ediyorum bebeişimigünydınlar sabah 5 de mama saatiydi altıya gelirken bitti biberonlarla uğraştum stril makinasını arkadaşım daha getirmedi ......çok yakınımda ama ne o fırsat bulabildi nede biz gidebildik
şimdi biraz yatam kalkarlar şimdi
günaydın kızlarrr gece 4 e yattımmmm
ceylin dün eylül annişlerinde iki arkadaşla görüştük evine gittim çocukları kıvançla merti görünce sus pus oldu eve geldi kudurduuuu zilli herhalde karizmayı çizdirmiyim dedi:roflol:
bide bu ara hep babacı oldu yaww sanki babası doğurdu gerçi babası hep kuakladığı için dışarı en çok o çıkardığı için çağırınca uçuyor sanki bi görsenizz heleki eşim dışarı çıkacakken kapıya ilerleyip kapıyı açınca basıyor yaygarayııı arkasından ay kıskandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kolumdan dolayyı çocuğu babaya kaptırdım iyimiii:roflol:
valla esenciğim eşim ikiside bana benziyor diyor babasına benziyolarmuş
aman kime benzerse benzesin sağlıklı olsunlarda
cnm karnında ayrı sıkıntı doğunca ayrı sıkıntı
sıkıntı dediğim efam ben karnımdayken herşeye efam yapardım şimdi çocuklara yapıyorum
bugün tartacağım digıtal tartımla kilo kaybı varmı diye
hafif kabız gibi valla poklarını bekliyorum poposunu ovuyorum suratıma işiyolar
aman bi görsen halimiiiiii çok komikkk yorgun ve komik
valla esenciğim eşim ikiside bana benziyor diyor babasına benziyolarmuş
aman kime benzerse benzesin sağlıklı olsunlarda
cnm karnında ayrı sıkıntı doğunca ayrı sıkıntı
sıkıntı dediğim efam ben karnımdayken herşeye efam yapardım şimdi çocuklara yapıyorum
bugün tartacağım digıtal tartımla kilo kaybı varmı diye
hafif kabız gibi valla poklarını bekliyorum poposunu ovuyorum suratıma işiyolar
aman bi görsen halimiiiiii çok komikkk yorgun ve komik
canım takvimi ben kaldırdım gördükçe daha da sabırsızlanıyorumm:))delikafaduldendirim esen nbr canlar
benim cadi doymak bilmiyor arkadaslar.memeden emmek de istemiyor az emiyor dalga geciyor biberondan daha iyi oluyor.ama boyle de sut yetistirmek zor oluyor fosur fosur iciyor yahu..sut bitince de bas bas bagiriyor..daha ver diyeee..azcik mama takviye yapsam iyi olacak yaa rahat ederim biras.
230cc icti danacik uyuyo simdi 3e dogru uyanir..azcik dinleneyim dedim ben de..
silam gelmis masalah 8 aylik oldular haa vay anasini zaman cabuk geciyo diyecem ama benimki bile cuma gunu 4 aylik olcakkaydirigubbakcemile3
esen kac hafta kac gunluk senin bebis
takvimin neden cikmiyy???
bizimki de ahmetin suratina osuruyooodelikafadulden
eee cocugun poposuna guven olur mu altini degistirrken dibine kadar egilirsen birgun kesin suratina da tazyikli micar diyorum:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?