ohooo ben coktan baktım bıle
senı sayfada gormeyınce izini sürdüm:1ninca:
baktım ki fotolar eklenmiş bile:teytey:
cok gusel olmus cnım ben cok sevıyorm zaten ev modeli dolapları:asigim:
ben de oyle istiyordum ama denk gelmedi istedigim gibi birsey
ama olsun bu takımı da cok begenerek aldım
hayirli pazarlar hepinizi mucukkkkssss kimse yok yine ya neyse ben temizlige devam edeyimm
35 hafta 1 günlük canım evet sezeryan olacağım tüp bebekte biliyorsun pek bekletmiyorlar inşallah 17 mayıs gibi görünüyor şimdilik 39 hafta 1 günlükken alınacak hayırlısıylavalla kime çekmiş bilmem de 4 aydan sonra enerji ihtiyacı daha da artıyormus
nasıl süt yetiştirecegim ben buna
mama vermek zorunda kalcam bu kesin..bari ek gıdaya baslasak yahu..cok sıkıldım zaten bu süt meselesinden..azck baska seyler de yese de süt cıktı cıkmadı az geldi cok geldi derdinden kurtulsammmmm
sezaryen mı olcaksin esen cunu belli mi
su an kac hafta kac gunlukkkkkk??
dırım kac kg aldın kac verdin kusum 2 bebek cıkınca kuş gibim hafiflemişsindirkaydirigubbakcemile3
hicros benimki de nasıl babacı bir gorsen..ne cilveler ne oyunlar yapıyorlar birlikte..bir de sütünü de o iciriyor aksamları
korkarım bana hic ihtiyac kalmayacak yakındakaydirigubbakcemile3
oyyy en zor doneme gırdın son ay..
hem sabırsızlık hem agırlık off
Allah yardımcın olsunnn:Saruboceq:
dırım solunumun mu durmus ameliyatta??nasıl yani??
benim de tansiyon 3.5 düşmüş oksijen taktılar filan
öbür tarafı boyluyordum az daha:1no2:
cnm benim evet 38 alırlar eğer sancılanmazsan ve normal doğum istemezsenerkek çocukların işemesi direk yüze geliyor cidden çok komikk:roflol::roflol:
kabızlık için karnını zeytinyağı ile ov çok iyi geliyormuşş ve rezene çayı iç
bana bak sanki kırk yıllık anneyimdelikafadulden
evet ya karnımdayken sürekli evham ama doğsun istiyor insan yaa 39 40 haftalara kalmasın istiyorum 38 de doğar inşallah hayırlısı tabi
dirim esen nbr canlar
benim cadi doymak bilmiyor arkadaslar.memeden emmek de istemiyor az emiyor dalga geciyor biberondan daha iyi oluyor.ama boyle de sut yetistirmek zor oluyor fosur fosur iciyor yahu..sut bitince de bas bas bagiriyor..daha ver diyeee..azcik mama takviye yapsam iyi olacak yaa rahat ederim biras.
230cc icti danacik uyuyo simdi 3e dogru uyanir..azcik dinleneyim dedim ben de..
silam gelmis masalah 8 aylik oldular haa vay anasini zaman cabuk geciyo diyecem ama benimki bile cuma gunu 4 aylik olcakkaydirigubbakcemile3
esen kac hafta kac gunluk senin bebis
takvimin neden cikmiyy???
bizimki de ahmetin suratina osuruyooodelikafadulden
eee cocugun poposuna guven olur mu altini degistirrken dibine kadar egilirsen birgun kesin suratina da tazyikli micar diyorum:roflol:
ask olsun sizi bi yakalasam zaten opcemmm otamatige baglamadim bebisim ya hayat devam ediyor ayni sekilde is ev zaten artik sezon acildi hic gunduz gelemiyorum nurayim h sonlari bi de msafirler musallat oldu aksamda siz yoksunuz sagol nurayim bnm sen nasilsin meyra buyudumukız nasıl kimse yok
otomatıge bagladın artık kimse yok diye yazıp kacıyorsun:icecream:
ne var ne yok gunescim hayat nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?