Aysonu Kizlari 2008

ohooo ben coktan baktım bıle
senı sayfada gormeyınce izini sürdüm:1ninca:
baktım ki fotolar eklenmiş bile:teytey:
cok gusel olmus cnım ben cok sevıyorm zaten ev modeli dolapları:asigim:
ben de oyle istiyordum ama denk gelmedi istedigim gibi birsey
ama olsun bu takımı da cok begenerek aldım

ben buraya baktım seni orda görünce şaşırdım maşallah kız bu ne hızzzzkaydirigubbakcemile3
uygun fiyata da aldık 1500 tl herşey içinde

valla kime çekmiş bilmem de 4 aydan sonra enerji ihtiyacı daha da artıyormus
nasıl süt yetiştirecegim ben buna
mama vermek zorunda kalcam bu kesin..bari ek gıdaya baslasak yahu..cok sıkıldım zaten bu süt meselesinden..azck baska seyler de yese de süt cıktı cıkmadı az geldi cok geldi derdinden kurtulsammmmm

sezaryen mı olcaksin esen cunu belli mi
su an kac hafta kac gunlukkkkkk??

dırım kac kg aldın kac verdin kusum 2 bebek cıkınca kuş gibim hafiflemişsindirkaydirigubbakcemile3

hicros benimki de nasıl babacı bir gorsen..ne cilveler ne oyunlar yapıyorlar birlikte..bir de sütünü de o iciriyor aksamları
korkarım bana hic ihtiyac kalmayacak yakındakaydirigubbakcemile3

hayirli pazarlar hepinizi mucukkkkssss kimse yok yine ya neyse ben temizlige devam edeyimm

evet canım uygun almıssın bu modeller genelde 2000civarı oluyora.s
gule gule yatsın prensesss:dance:

dırım pompa ne kullanıyorsun kuşş kraft mı aldın??

35 hafta 1 günlük canım evet sezeryan olacağım tüp bebekte biliyorsun pek bekletmiyorlar inşallah 17 mayıs gibi görünüyor şimdilik 39 hafta 1 günlükken alınacak hayırlısıyla

oyyy en zor doneme gırdın son ay..
hem sabırsızlık hem agırlık off
Allah yardımcın olsunnn:Saruboceq:

dırım solunumun mu durmus ameliyatta??nasıl yani??
benim de tansiyon 3.5 düşmüş oksijen taktılar filan
öbür tarafı boyluyordum az daha:1no2:

evet canım cidden geçmek bilmeyen bir dönem çok agır değilim aslında iyiyim ama sabırsızım işte benim gibi koç burcundan başka ne beklenir kiii

SELAM ARKADAŞLAR

zaman çok çabuk geçiyor

birsencim tatlım tarişin 0 asit zeytinyağı var bizim burada büyük marketlerde satılıyor mamalarına ve sütünü sağdığın zaman içine 1 çay kaşığı koy tatlım çok faydasını göreceksin her öğünde ver ben de çok çektim gaz prablemlerinde

birde abime yurt dışından bir çay getirttim istersen sana göndereyim ben doktoruma danıştım verebilirsin ded bi zararı yok biliyorsun isviçre çok temkinli bu kanularda arzu edersen gönderirim sen de doktorna danış ver çocuuklara ama biraz daha büyüsünler öyle şimdi zeytin yağı çok iyi geliyor 0,8 asit olanı var 0 asit diye geçiyor tarişin

cnm benim evet 38 alırlar eğer sancılanmazsan ve normal doğum istemezsen
rezeneyi ben içerim ama zeytinyağ işini doktor istemiyor
poposuna kulak temizleme çubuğu ile masaj yap dedi karnını ov dedi

cnm iiyiyiz bebişleri besleyecem şimdi
bence cnm mama takviyesi yap sorun olmaz ben bu sabilere veriyorum bişey olmuyor
hemşire bana merak etme sen zaten istesende anne sütü ve mama takviyeli gideceksin dedi.....ne yapacan aç kalmasından iyidir zaten aç kalırlarsa sarılık oluyolar

bizimki de ahmetin suratina osuruyooodelikafadulden
eee cocugun poposuna guven olur mu altini degistirrken dibine kadar egilirsen birgun kesin suratina da tazyikli micar diyorum:roflol:

benimkiler işiyorrr ama aytunça bişey olmadı daha henüz yaw

herkes kaçmışşş nuriş kuşum tartılmadım ama baya indim ama göbüş var hala karnım uyuşuk
tartılmadımda ......bu adet ne kadar sürecek ya zaten kansızım ben

nuriş kuşum solunumum durdu yoğum bakıma girdim dedimya cnm öldüm gittim geldim yawww

sılam cnm o yağ bakim bennnn olmazsa alırım senden

kız nasıl kimse yok
otomatıge bagladın artık kimse yok diye yazıp kacıyorsun:icecream:
ne var ne yok gunescim hayat nasıl
ask olsun sizi bi yakalasam zaten opcemmm otamatige baglamadim bebisim ya hayat devam ediyor ayni sekilde is ev zaten artik sezon acildi hic gunduz gelemiyorum nurayim h sonlari bi de msafirler musallat oldu aksamda siz yoksunuz sagol nurayim bnm sen nasilsin meyra buyudumu

kusum dogum hikayene o kismi yazmamisin solunum durdu filan diye..bir yogun bakim ve kan gonderme meselesi var o kismi kisa kesmisin tam anlayamadim
tekrardan cok gecmis olsun canim yaa ucuz atlattin o zaman Allah korumus.kanama yaklasik 40gun suruyor malesefff..o uyusukluk kolay kolay gecmez..benim hala suruyor ama eskisi gibi deil tabi..cok az uyusukluk var kimisi 1 yil gecmiyor diyor:uhm:
gunescim nolsun biz de ayniyiz meyra buyudu dana oldu:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
kuşum yoğun bakım kısmını yazdım sezaryende solunumum durmuş ağızmda hortum kapıda annemler çıkmamı beklerken kan tahlili istenmiş diye yazdım alla alla neyse
çok sıkıntılı bi durumdu geçti çok şükür bütün personel bizi korkuttun diye odama geldiler yoğunbakıma giden hasta diyolardı ölmüşüm resmen benim doktorumda kurban kes kendine dedi....allah korudu beni

toplamda 7.30 oğlum alim 7.32 de oğlum ömerim dünyaya gelmiş ....hemen bebek odasına inmışler
annemler mutluktan uçmuş kapıda bebeklerde sorun olmadığını duyunca sevinçleri ikiye katlanmış
annemle eşim ameliytahanenin önüne dönmüş beni beklerken içeriden hemşire bir tüp kan vermiş acil labratuara
götürülmesini istemiş annem şaşkınmış sezeryanda kimseden kan almazlar demiş bunca zaman burada görmedim böle bişey
demiş..eşim götürmüş sonucu almış geliyorken kapıdan hemşire anneme sonuç gelmedimi demiş annemde geliyor demiş
hemşire anneme çabuk olun hastayı yoğum bakıma götürüeceğiz demiş annem diyorki felç inecek sandım o anda
eşime koş çabuk demiş .....annemin bana dediği yavrum yavrusuna yanar ben yavruma
beni ameliyathaneden çıkarırken eşim anneme bakma anne sen demiş yüzüm şişmiş ağzımdan koca hortum salmışlar
kocamada bir tüp annem ne yapacağımızı bilemedik dedi bebekleri bırakıp gelemedim senle dedi
eşim yoğum bakıma bırakmış beni ben o aksam gözü açtım başımda bir doktor hadi gözlerini aç
ikitane çok yakışıklı oğlun var diyordu bense ağrıdan kıvranıyordum.....ayılamadım ağrıkesiciler fayda etmiş
ağrım yoktu ama gözlerimi açtığımda çırılçıplak makinaya bağlı soğuk karşımda ölü gibi insanlar vardı
ilk işim annemi çağırmak oldu annem beni merak etmiştir dedim...annem geldi ağlıyordu
eşim o kapıda beklerken herkes ayağa dikiliyor 10 hastanın yakını var herkes kapıdaki hemşirenin ağzına bakıyor
dedi....üç şey söyleniyor ya hastanın şu tahlili var ya başınız sağolsun yada hastanız ayıldı deniyor dedi...
birsen eser diyince annenle ben öldük dedi....ayıldı diyince bayılcak gibi oldum dedi....
benle acı çeken olması beni daha çok üzdü ......

bu kısımda yazdım kuşum

nuriş sen sorunca dayanamadım bugün tartıldım kuşum 16 kilo vermişim kuşum hamiş kaldığım kilonun 2 kilo altına düşmüşüm daha 10 gün oldu heralde daha düşerim pek yemeğe fırsat kalmıyorda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…